26-06-08

Laatste training voor Mol !!

12 km heb ik er net weet opzitten samen met de club , met 10 x 100 m in 22 sec. Het was 25 graden maar het voelde zo niet aan vond ik . Echt aangenaam loopweer . De dazerikken leverde een andere bijdrage aan deze training. De armspieren zijn constand in bewegeging geweest met tussen door nog en fermme lap die je jezelf tegen uwe bol gaf . Echt vervelende beestjes .

Een voorlopig parcour wat betreft mijn wedstrijden is uitgezet . Na nu zaterdag in mol de 10 km alles geven , compleet leeg lopen , schuim op de lippen toveren .......heu , het zal wel wat minder zijn hoor , ga ik met grote zekerheid in Oostende de 10 km lopen op 27 juli ( Peggy haar verjaardag ) . Ik heb daarstraks dus ook een kamer geboekt voor de nacht van 27 - 28 juli vlak bij het casino om het verlof in alle schoonheid af te sluiten . ( voor Peggy toch , ik heb dan nog 1 week ) Het enige ricico dat ik genomen heb is dat peggy normaal moet werken op 28 juli , maar haar baas heeft gezegt als de job student meevalt , dat die dan haar uren doet van die dag . Dus nu maar hopen dat die studenten van tegenwoordig hun best doen !

OOk voor de marathon van keulen ben ik ingeschreven , met heel veel dank aan Gert , en ook hier heb ik daarstraks een kamer geboekt in het Novo hotel te keulen , gelegen op de rand van het centrum , en 1 km van de start en aankomst . Ook Edith heeft of gaat dit doen ! Ik heb daarstaks een mailtje rondgestuurt naar diegene waarvan ik wist dat die ok in Keulen gaan lopen , om te vermelden dat voor al wie Keulen og gelijk welke stad in duitsland in wil rijden , zich een milieuvignet moet aanschaffen . Anders wordt je verzocht om je wagen op de parkings net buiten het centrum te laten staan , en het openbaar vervoer te nemen . Dat moet naar het schijnt wel perfect werken , met verbindingen elke 10 min naar bv. de Dom . Maar ik verkies toch om mijn wagen aan het hotel te plaatsen . Zo een vignet kan je bekomen door in 3 tankstations die onderweg gelegen zijn . Hiervoor moet je de autobaan wel even verlaten en een dorpje inrijden . Ook in bepaalde garage's die dan zogezegt een controle doen aan je wagen , kan je zo een vignet kopen voor 5 euro . Maar deze zijn wel op zaterdag namiddag tot maandag morgen gesloten . Ook die tankstations zijn een ricico voor sluiting op zondag . Daarom is er nog een derde manier , en dat is bestellen via VAB.  Op die site kan je heel gemakelijk zo een vignet bestellen . Dit gaat dan via vab in samenwerking met een andere firma . Hie is dan de kostprijs dan wel 15.5 euro voor vab leden en 17.5 euro voor niet leden . Boinnen de 5 dagen zou je het thuis in de bus moeten hebben . Je klikt op die site op vakantie tips en dan studie's , de rest zie je dan zelf wel . Betalen kan dadelijk via home-banking . Echt poepsimpel !

En dan een weekje later sta ik aan de start van de marathon in Eindhoven om Katrien te hazen . Hier kijk ik ook weer naar uit ! Het hotel is hier al een tijdje voor geboekt met op zondag het buffet .

En gisteren was ook ons Peggy de trouwdag vergeten  of ze dacht er even laat aan als ik . Zou er slijt aan het komen zijn op ons huwelijk , of hebben we het hele jaar zo goed samen dat deze dagen het jaar niet hoeven goed te maken ? Ik ben er zeker van dat het de laatste optie is !!

21:19 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

verjaardag ... Bij jullie is het alle dagen feest, één meer of minder zal het zeker niet uitmaken. Koln is nog niet geboekt. Nu eerst even Frankrijk !!!

Gepost door: Edith | 26-06-08

SLIJT ????????? NEE hoor ,een simpel verklaring : als je het ganze jaar of leven elkaar in de watten legt ,is die dag gewoon een als de rest , JUST ??? ps Alvast bedankt om mij te hazen in Eindhoven , moet de prijs nog afspreken om je te "huren" voor die 42km195 met Peggy !! ofwel krijg ik nog geld toe zodat ze eens op haar gemak is :-))))) en veeeeeeeeel succes in MOL

Gepost door: Katrien | 27-06-08

Terug naar school ! Ga ééns terug naar school en leer alles ééns juist schrijven . Je kan je tijd daar veel beter aan nuttigen . Dit is voor mij de slechtste blog .

Gepost door: Rudolf | 27-06-08

Rudolf, wie ben jij om te oordelen? Als je dit zo'n slechte blog vindt, lees hem dan niet! Je bent toch een vrij mens?

Smaken verschillen. Wat de ene goed vindt, vindt de andere subliem, en weer een andere vindt er niks aan. Dat kan allemaal en dat mag. Maar hou je commentaar dan voor jezelf. Als je iets te zeggen hebt, laat het dan opbouwende kritiek zijn.

Een mooi mens evalueer ik niet volgens het diploma dat hij heeft gehaald of hoeveel fouten hij wel of niet schrijft. Als je ziet wat Mario allemaal doet voor zijn lopers, hoeveel moeite en tijd hij er in steekt, dan weet ik met wie ik te maken heb.

En daar zouden er nog vele een lesje van kunnen leren. Maar daarvoor moet je een open geest hebben en verder kijken dan alleen wat je met het blote oog ziet. Maar ook dat is niet iedereen gegeven. Akkoord, Rudolf?

Gepost door: Sandy | 27-06-08

Mij lijkt het alsof die Rudolf hieronder wat te veel tijd heeft. Als je te weinig te doen hebt hou je je met zo'n zaken bezig als kritiek geven op alles. Heel zielig vind ik dat!

Gepost door: lies | 27-06-08

Ist weer van dat ?? Rudolf !!!!!! Hitler had dezelfde voornaam , het was ook z'on schatje

Gepost door: Katrien | 27-06-08

rudolf Nu ik Rudolf zijn reactie nog eens goed bekijk: die man schrijft dus zelf de ene fout na de andere. Beste Rudolf, 1) "eens" schrijf je zonder accenten op de e. 2) Voor een punt zet je geen spatie. 3) "je kan je tijd daar veel beter aan nuttigen": het woord "nuttigen" moet "besteden" zijn. Misschien best eerst zelf eens terug naar school gaan vooraleer je reageert op andermans blog!

Gepost door: lies | 28-06-08

De commentaren zijn gesloten.