29-06-08

10 km van Mol

De wedstrijd van de club . Hier gaan we vlammen , is wat iedereen hier wil doen . Er waren een paar heel snelle jongens komen op dagen zoals Steffan Van Den Broeke die als éérste over de streek kwam bij de 10 km .

Ik was de hele tijd aan het zoeken geweest naar Wendy die daar haar debuut ging maken op de 10 km , maar het duurde tot aan de start dat ik haar gevonden had . En dan was het nog met een beetje twijfel . Ze had zich helemaal in een klakske gefrommeld zodat ik haar bijna niet herkende . Mijn klak was wel ietske kleiner maar ook voor haar was herkenne moeilijk . Maar met een lach een knik en dan ben jij Mario .......hadden we elkaar gevonden . Mekaar nog wat moed ingesproken en kort erna waren we weg . Ik ben zeker niet te snel gestart wat ik zeker niet van plan was. Het liep voor geen meter . 3.51 liep ik de éérste km wat ik vrij goed vond . ik hing netjes in een vabco busje met afwisselend een koploper . Je mij de hele tijd laten kop trekken pakt niet . Zeker de stukken met wind op kop zette ik een stapje opzij . Er was ne zeer goede grote windkliever bij , Rudy vennekes . Maar het waren pas de laatste 2 km dat ik er een tandje begon bij te zetten , op, de hielen gezeten door steffan en dirk . Maar zoals ik al zij het liep voor geen meter, want normaal gezien in een goede dag zou ik al een stukje verder gehangen en had dit niet gehoeven . De laatste 300 m staken ze beiden nog voorbij en ik kon niet meer aanpikken .  sec waren ze voor me . Niet veel , maar genoeg om niet tevrede te zijn . Mijn tijd was 40.05 min. Ook nog 5 sec teveel om toch onder die 40 min te blijven , wat ik de laatste wedstrijden telkens zeer goed deed . Geen echte ontgoocheling , maar ook geen tevredenheid .

Ons Peggy heeft het ook niet slecht gedaan . Haar tijd op de 5 km was 27 min en een paar sec. Maar dat is haar weer ontgaan .

Nadien nog samen met Wendy en haar grootste jongen Siebe een pint gaan drinken !

En nu zitten we volledig in vakantie roes , of toch bijna , nog 1 weekje werken .  

10:58 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Zeg, zo groot is mijn klak toch ook niet hé ;-). T'was plezant, heb er echt van genoten. Jammer dat je niet helemaal tevreden bent van je tijd.
Groetjes

Gepost door: Wendy | 29-06-08

Proficiat !!!!!!!!! De vakantie goed ingezet allebei !! en de Molse Wendy heeft da prima gedaan zenne !! er zitten daar nogal volbloeden aan jullie kanten :-))

Gepost door: Katrien | 29-06-08

niet slecht zo slecht is dit nu ook niet hé , maar ja ik ken dat , als ik géén pr loop dan ben ik ook niet content .

Gepost door: roadrunnerke | 29-06-08

Knap toch een knappe tijd hoor Mario. Wat zijn nu die 5 seconden? Wat minder wind? Wat meer choco 's morgens voor energie? Je hebt knap gelopen en Peggy ook. En wat die commentaar op je schijffouten betreft: benieuwd of Rudolf na het 6e studiejaar al zo perfect kon spellen.... Laat je niet opjagen coach, ieder zijn specialiteit! Laat Rudolf taalpuritein zijn, en jij graag geziene weblogger (moest ik moeten kiezen, ikzou wel weten welk van 2 ik kies hoor :-) )

Gepost door: Julie | 29-06-08

jammer jammer van je tijd maar Volgende keer beter

Gepost door: tom | 29-06-08

Niet altijd feest! Het kan gewoon niet iedere wedstrijd feest zijn Mario..of ..toch wel die Wendy gaat het helemaal maken let maar eens op.

Gepost door: Tiny | 30-06-08

De commentaren zijn gesloten.