19-07-08

10 km van Wieke Vorst !

Zoals ik al vermelde wilde ik mijn achterstand daar ééns gaan peilen die ik opliep tijdens 9 looploze dagen ( 1 x 6 km ) . Ik wilde wel perse de 40 min op de klok houden en dat is me gelukt . Ik kwam aan in 40.12 min en de afstand was tot op een haartje juist volgens garmin .10 km en 10 m .

Er is een hele tijd geweest dat ik zo een paar mensen had die heel fel rond mijn tijden liepen en dus telkens op een wedstrijd stevige concurentie waren , wat het lopen veel plezanter maakte . Maar sommigen zijn nog veel feller gebeterd zodat ik daartegen geen schijn van kans meer maakte en anderen zijn dan weer achter gebleven door andere bezigheden zodat ik meestal het afgelopen jaar niet echt concurentie had van de club om me tegen te meten . Maar er is daar fel verandering in gekomen . Ik heb het afgelopen jaar niks verbetering gemaakt , eerder nog een beetje achteruit gegaan , maar anderen zoals Rudy vennekes en Bert.....en nog een tweetal anderen waar ik de naam niet meer van ken , zijn echt op mijn hielen aan het lopen . Zo fel zelfs dat ik hen gisteren moest laten voorgaan . Met Rudy , het scheelde maar 10 sec , maar hij heeft die wel genomen de laatste kilometer . Ja en dan hoor ik jullie al denken , dat lappen ze mij niet meer de laatste km , maar op is op , en na de wedstrijd ben ik hem al heel dikwijls in gedachte voor geweest , maar dat verandert de uitslag niet . Profficiat aan Rudy ! Geniet ervan , want de volgende keer zal het niet meer zo aflopen !! ( uitdagen ....ik kan het niet laten )   

Het verloop was eigenlijk simpel . Ik starte te snel volgens mijn uitslag nadien , maar volgens mijn kunnen in normale omstandigheden was 3.50 min niet te snel en gebruikte Peter convens een beetje als haas en de persoon die het tempo maakte . Hij ging er nog ééns voor . Maar tot km 3 , die toen gelopen werd tegen 3.45 min ging het redelijk , maar voelde toch dat dit nooit haalbaar was tot op het einde . En gelijk had ik !:-) :-) Rudy kwam op km 5 naast me lopen en nam na een paar 100 m een beetje afstand . Dat was toch een beetje te veel van het goede voor hem dacht ik . Op km 7 had ik hem weer te strikken en nam ook dadelijk de kop over . Een beetje gas bijgeven dacht ik , en ik ben hem kwijt . Teutebellen .....die bleef maar volgen . op 8.5 km nam hij over en maakte een gat van 10 m . Hij heeft prachtig gelopen en is op 1 jaar zeer fel gebetert . Ik denk zelfs dat hij vorig jaar nog rond de 41 min liep . Dus het wordt weer spannend bij de club en het geeft mij weer meer moed om wat beter te trainen !!

Lees ook op de http://webloglopers.skynetblogs.be/ over de nieuwe t-shirts ! Ze zijn er !!

08:42 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

"Geniet ervan , want de volgende keer zal het niet meer zo aflopen!!"

Yeah right, zo moeten we het horen! Yihaaaa

Gepost door: Tinne | 19-07-08

Maar... Proficiat hé Mario
want wel knap gelopen hoor!!!!

Gepost door: Tinne | 19-07-08

Toch goed gedaan! Je hebt het toch nog heel goed gedaan. Je programma begint stilaan te renderen.
Jammer dat je er op 21/07 in Dendermonde niet kan bijzijn, een volgende keer dan maar.
Oostende, daar zal ik dan weer niet zijn.......

Gepost door: Geert | 19-07-08

Uitdagen? Als coach moet je anderen wat uitdagen het is toch uiteindelijk de bedoeling dat leerlingen beter worden dan de "meester"!!?
Knap gelopen overigens!!

Gepost door: Tiny | 19-07-08

Grappig !! wel knap gelopen , proficiat coachy !!! ps ik wist niet dat jij als model door het leven ging ,normaal is dat voor "voetbal vedetten" maar ge moogt je ernaast zetten :-))))

Gepost door: Katrien | 19-07-08

proficiat goeie tijd gelopen!!!

Gepost door: tom | 19-07-08

Mijn verhaal !!!!! Mario, ge moest eens weten wat er door mijn koppeke ging toen gij terug voorbij kwam gelopen !! Dat gaf pas energie !! Hopelijk werkt dat bij u volgende keer ook ! Groeten van groep4

Gepost door: Rudi | 19-07-08

De commentaren zijn gesloten.