21-07-08

De dag weer vroeg maar goed begonnen !

Gisteren met stefan afgesproken om vandaag te gaan lopen . Beiden zaten we met het zelfde probleem . Onze vrouwkes moesten vroeg gaan werken , dus zijn we vandaag voor de rest van de dag oppas . Daarom hadden we ook zeer vroeg afgesproken. Om 7.15 u stond ik voor zijn deur en vertrokken van daaruit om een duurloop van 15 km te doen . Een kleine schatting gemaakt hoe we ong. zouden kunnen lopen om zo weining mogelijk verkeer te hebben en niet langs dezelfde wegen terug te moeten komen . Er zat een groot stuk in van de toer die vorig jaar voor de weblogtraining gedaan is  . Na weer een zeer leuke babbel gehad te hebben kwamen we na 13.5 km weer bij hem thuis aan . Nog 1 km erbij doen stelde hij voor . Maar de gedachte om nog samen met ons peggy te kunnen ontbijten waren veel sterker dan die 1 km erbij te lopen . En het was meer dan perfect . Eerst nog samen onder de douche en dan samen ontbijten . Het mag zo niet te dikwijls gaan mee zitten want anders ga ik niet aan mijn kilometers geraken  :-) 

Wat ik vandaag ga doen is een beetje op de computer spelen denk  ik . Ons Sanne heeft al afgesproken met haar vriendinnen en ons Femke is verkocht aan haar nieuwe speelzolder , waar ze met deze weersomstandigheden al veel tijd doorgebracht heeft . De t-shirts zijn gisteren allemaal gesorteert en bij elkaar gestoken volgens bestelling , in de bijgevoegde zakjes . Maar vergeef me , opplooien is niet mijn sterkste kant , maar ik heb mijn best gedaan . Met de namen naar de buitenkant zodat het aflezen zeer gemakkelijk gaat , hoop ik !

En nu nog een 3 tal schema's te maken , waaronder er 2 al een hele tijd in mijn box  staan .Onze 2 dames die de dodentocht gaan aanvatten zullen op de marathon van keulen ook starten .  Voor de rest zal ik lekker lui in de zetel liggen en wat filmpkes kijken die opgenomen zijn .

Het is luie maandag vandaag !!   

10:00 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

op een feestdag zo vroeg uit de veren om te gaan lopen, 'k heb me op dat uur toch nog eens omgedraaid hoor ;-) benieuwd naar dat schema! ;-)

Gepost door: Ruthje | 21-07-08

Vroege vogels !! maar dan heb je nog de ganse dag ! ik moet er nog aan beginnen :-) ps is dat de Stefaan van Antwerpen met de fiets ? haaaha ik zal hem eens gaan bezoeken ;-)

Gepost door: Katrien | 21-07-08

Vroeg!! Dat is toch wel lekker om zo vroeg te lopen! Zeker als het bij jullie een nationale feestdag is! Kun je de rest van de dag nog doen en laten wat je zelf wilt!

Gepost door: Tiny | 21-07-08

Ah, dat klinkt zalig, een dagje niets doen! Allé niets doen, blijkbaar ben je volop bezig met de weblogtraining te plannen! Lijkt mij heel leuk worden

Gepost door: Wendy | 21-07-08

Ge moet het toch maar doen, zo vroeg uit de veren om te gaan lopen. Knap duurloopje trouwens.
Nog eens dank voor je oproep, om te komen lopen in Dendermonde. 3 moedige webloglopers, kwamen naar Dendermonde en eentje won natuurlijk ook. Volgend jaar wil ik echt wel een heel weblogfestijn van maken en als het even kan een volledig weblogpodium.....

Gepost door: Geert | 22-07-08

De commentaren zijn gesloten.