23-07-08

Stuk in mijn voeten gedronken !!

Nee nee , er is niks aan de hand met mijn voeten . Maar met mijne kop daarentegen is het veel minder . Er zit precies ene met ne pollepel aan de binnen kant te kloppen , op een kastrol die vol deuken moet staan nu !

Gisteren naar de club geweest , en ik had vooaf al tegen Peggy gezegt dat ik een pint bleef drinken . Het hele jaar door moet ik altijd tijdig naar huis omdat ik een paar uurtjes later alweer moet opstaan om te gaan werken . Dus nu onder de vakantie moest ik mijn schade toch gaan inhalen . Of beter gezegt , genoeg schade gaan aanbrengen voor het hele jaar ! :-) Ik drink bijna nooit en als ik dan al eens iets drink is het meestal kriek , waar ik niet zat mee te krijgen ben ! Maar het werd tongerloo gisteren. En ik denk dat het wel een beetje straffer is dan kriek en ze kwamen ook een beetje te snel na elkaar . Maar na 4 stuks had ik mijn mondspieren niet meer onder controle . Ik zat natuurlijk ook wel bij de zatste van de'n hoop , die voor 4 tongerlo's zijn hand niet omdraaid . Ik denk niet dat ze veel aan mij gezien hebben , maar éér ik thuis was met mijn fietske draaide mijn koppeke al heel ferm . En dan gaat de poort open . Zou ons Peggy dat geroken hebben dat ik eraan kwam ??? En dan kwam het he ...Is ons jongetje ook ééns een pintje blijven drinken ? Wilde hij ook ééns bij de grote jongens gaan zitten ? Dan ik weer ...Hijla mmmadam .....nnnnie beginne zaaaagen heeeee  ! Is het dat nu waard ......morgen met ne zieke kop rond lopen ? Waren die andere ook zo ?   Nieje , ik denk dat ik nog vuul moet trainen . Donderdag zetten we er de herhaling van in , maar met tussendoor toch ne cola .

En wat de training betreft ( van het lopen ) Eerst een 2 km ingelopen en dan 2 x ( 10 x 200m tegen 22 sec/100m met 100 m rust tussen ) tussen de reeksen 500 m loslopen . Dan weer 2 km uitgelopen . Het ging echt vanzelf . Ik had deze keer geen horloge aan omdat k na 2 km merkte dat mijn garmin was uitgevallen . Batterij plat , dus vertrouwde ik helemaal op de koplopers die dit perfect deden . Je hoorde netjes de horloge piepen op de 100 m punten .

Vandaag de hele dag met de oudste dochter thuis. De mama is juist vertrokken met ons Femke naar plopsa land samen met haar zus en de jarige dochter Emily. Voor Peggy de éérste x dat ze zo ver alleen rijd . Haar zus is er wel bij , maar of ik nu kan zeggen dat ge daar enige hulp van gaat hebben ??? Eerder last denk ik ! ( leest mijn blog toch niet ) Maar ondanks mijn zware kop nu , ben ik toch mee opgestaan om ze nog uit te wuiven en ne stevige kus te geven .

En ik ga volgende week met ons Sanne naar Walibi . En dan ben ik weer terug kind !! Normaal gezien doen we zo'n dingen nooit appart . Maar het leeftijd verschil  van 5 jaar tussen de kinderen , brengt dit met zich mee . Ons Femke gaat zeer graag naar plopsa land en ons Sanne moet daar niet meer van weten . Dus met het voorstel van haar zus om samen te gaan was vlug beslist .

Seffens een 10 km ontnuchteringloopke houden !

08:37 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Ik denk ook altijd dat ik van Kriek niet zat te krijgen ben, maar meestal heb ik de "morning after" toch een pak minder praat! En aan Tongerlo waag ik me helemaal niet.
Maar ge hebt gelijk dat ge het er eens goed van pakt! In plaats van de man met de hamer komt gij die met zijne pollepel tegen. Die deelt ook fameuze meppen uit, zekers?
Hou dat loopje maar heel rustig. Komt wel goed :-)

Gepost door: Sandy | 23-07-08

schol schol doet hem donderdag nog eens vol.ik had er niet aan gedacht dat het dinsdag was anders had ik misschien ook eene komen drinken.donderdag zit ik in het vliegtuig.in de vakantie ben ik een beetje mijn dagen kwijt,het is dan altijd zondag voor mij.zweet de tongerloo er maar goed uit.en succes in oostende.

Gepost door: stefkerun1 | 23-07-08

Dat gaat over! Twee zaken gaan altijd over. Zat en moe ben binnen 1-2 dagen kwijt. Alleen lelijk zijn dat gaat nooit over;-)

Gepost door: Tiny | 23-07-08

Kriek! Dat zou mij nu ook eens smaken zi! Ik ben na 2 meestal al teut ;-), kan echt niet tegen drank! Maar ben blijkbaar niet de enige :-p

Gepost door: Wendy | 23-07-08

Wel wel wel ... Ik ga daar niks aan toevoegen...Dalfagan voor 't koppeke kan wonderen doen coachy ;-)

Gepost door: Katrien | 23-07-08

Dankewel hè makker, de zatste van den hoop...
vriejet bedankt... blaaive treine manneke, blaaive treine...

Gepost door: de Zatste ?? | 24-07-08

Al doende leert men !!!!! Coachy toch,
Van Kriek overschakelen naar Tongerlo is hetzelfde als van 10 km direkt een marathon te willen lopen. Blijven je trainingsschema's volgen om Tongerlo te leren drinken (grapje).
Verdorie toch, ge had gelijk, voor de keren dat je niet vroeg op moet, mag je je gerust eens laten gaan. SCHOL zou ik zeggen. Maar dat is te laat nu. Ja die Kater 's anderendaags die kan serieus miauwen, ik weet wat je nu voelt.

Miauwgroetjes Andy

Gepost door: Andy | 24-07-08

Zalig die ontnuchteringsloopkes :-))...en zweten...:-)

Gepost door: Stofke | 24-07-08

De commentaren zijn gesloten.