24-07-08

De Berlijn marathon op 28 september

Bij ons in de club hebben er toch weeral velen gekozen om naar een buitenlandse marathon te gaan . Dit is iets dat ook weer redelijk vroeg geboekt moest worden om de kosten te drukken en ook om de mogelijkheid te hebben te overnachten . Nu is er 1 iemand die spijtig genoeg heeft moeten afzeggen door een hardnekkige blessure terwijl ze toch al een nummer heeft + al een deel van de hotelkamer betaald heeft . Ze heeft me gevraagt om via mijn blog , die toch gelezen wordt door enkele mogelijk geintereseerden  om haar nummer over te verkopen . Voor iemand die het totaal pakket wil dwz. bus - hotel - inschrijving - huur chip - t-shirt ...betaald hiervoor 317 euro , maar dit is wel voor de snelle beslissers want het hotel is nog op te zeggen . Dus voor de marathon alleen bedraagt het

Bus 83,00€ pp    Maar is niet nodig en kan opgezegt worden !

Marathon deelname 55,00€

T-shirt 30,00€

Huur Chip 6,00€

Laat zo snel mogelijk jullie interessen horen !!  Kopier dit en maak hier ook wat reclame voor op jullie blog ! De volgende keer overkomt jullie misschien een onverwachte blessure en kunnen wij jullie helpen . Alvast bedankt hiervoor .

En  nu zelf nog een fartlec training gaan afwerken en morgen gaan we weer 4 dagen weg . vrijdag - zaterdag in de Haan samen met mijn schoonzus en schoonbroer om een avondje te stappen in scheveningen .

Zondag en maandag vertoeven we in Oostende om er te lopen en Peggy haar verjaardag te vieren . Ze wordt 36 jaar . Valt dus toch nog mee !! :-)

Het zal dus weer enkele dagen rustig zijn op dit blogje !!

18:03 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Berlin uit eigen ervaring kan ik zeggen: Berlijn, doen!! geweldig!!! heerlijk genieten en zelfs de Duitsers langs de kant zijn heel enthousiast (echt waar) :)))
Geweldige finish net na de Brandenburger Tor!

Gepost door: ronald | 24-07-08

Geniet ervan en tot zondag aan het casino , en Peggy een dikke proficiat met je 36 Lente's en euuuh we houden er een te goed zenne :-)))

Gepost door: Katrien | 25-07-08

Klinkt wel goed, maar ga voor de marathon in Eindhoven!.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 25-07-08

fartlek en verkeerde km's coach ik heb deze morgen de fartlek gedaan om 07h en het ging erg vlot en zeker binnen de tijd!!!
ik heb met een bevriende runner met gps, mijn verschillende afstanden afgepaalt, juist nu.Ik had eerst met fiets naar km paaltjes gereden om te kontroleren en op 100m zat ik er al 4m naast!!!!!dus op 400m zijn er dat al 16m, zo kon ik niet binnen de tijd blijven natuurlijk, dus weeral opgelost!
mvg
Patrick
PS geniet van een dat avondje stappen en wens Peggy een gelikkige verjaardag hé!

Gepost door: patrick aerts | 25-07-08

Veel plezier aan de kust Mario.

Gepost door: Gert | 26-07-08

De commentaren zijn gesloten.