26-07-08

 

We zijn weer eventjes thuis , juist genoeg om even te slapen en dan weer te vertrekken naar oostende waar ik morgen de 10 km ga lopen . Ik hoop er weer een paar bloggers te ontmoeten enzo weer een aantal t-shirts uit te delen .

Na het lopen gaan we ons peggy haar verjaardag vieren , en zullen dit terug in het vistrapke gaan doen , met ne pot mosselen en een glaasje wijn . Dus het eerste werk morgen vroeg is een tafeltje reserveren . Het is dinsdag voor ons peggy terug werkendag . De vakantie is voorbij voor haar. Ik heb nog 1 weekje .

De voorbije 2 dagen zijn we dus met mijn schoonzus en schoonbroer naar de'n Haag getrokken , waar we gisteren een paar terasjes gedaan hebben . S'avonds zijn we met het trammetje naar scheveningen getrokken en genoten daar van een zeer lekkere bbq. op het strand . Het nodige bier vloeide enorm goed binnen .  Bowlingen hebben we ook gedaan en naar het casino zijn we ook geweest . Maar dat is nu niet echt mijn terein .

Vandaag redelijk vroeg opgestaan en samen met ons peggy gaan lopen . Dat is nog ééns genieten ......afzien na een lichte kater . We liepen tegen 6.30 min/km , en dat was voor mij meer dan snel genoeg . De rest van de dag nog wat gezwommen en natuurlijk de nodige calorieen aangevuld .

Vanaf dinsdag beginnen we terug serieus aan ons figuur en lopen te werken . Want dat laat te wensen over nu !!

23:30 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Lekker genieten en heerlijk om nog 1 week vrij te zijn.
Sucses Zondag!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 26-07-08

veel plezier in Oostende, eerst een goe wedstrijdje en dan genieten van mosselen, njammie! en prettige verjaardag aan Peggy!!!

Gepost door: Ruthje | 27-07-08

Veel succes morgen! En genieten van de mosselkes hé, t'zijn goei voort moment!

Gepost door: Wendy | 27-07-08

leuk Hoort er leuk uit, jullie weekendje in Den Haag. Wij trokken dit weekend ook naar onze Noorderburen voor ontspanning, in Rotterdam was 't carnaval! Hoe was het in Oostende? 'k Heb bij Katrien al een mooie foto gezien! En proficiat Peggy!

Gepost door: Julie | 28-07-08

De commentaren zijn gesloten.