28-07-08

10 km Oostende

Zondag morgen zeer vroeg vertrokken naar Oostende om zeker de file's te vermijden . De hotel kamer was nog niet beschikbaar , dus zijn we dadelijk aan een flinke wandeling begonnen met een paar punten op de route die ik wilde passeren . De inschrijvingen voor de 10 km , en het Vistrapke waar ik voor s'avonds een tafeltje wilde reserveren om de verjaardag van ons Peggy goed te vieren .

Tegen 12.30u erug naar het hotel om nog even te checken dat de kamer al vrij was , zodat ik me daar kon omkleden , maar nougabollen .....Dus even met mijn blote kont in de parkeergarage gestaan . Daarna met de doos van de t-shirts naar het casino getrokken dat er juist boven lag. Katrien , herman , Edith en Frank en nog een paar bloggers zijn er gepasseert om hun t-shirt . Daarna ben ik samen met katrien naar de start vertrokken . Tinne en haar vriend vielen ons nog in de rug aan op hun race fiets .

Aan de start nog een paar gezichten tegen gekomen waaronder Koen Van Steenkiste . Ik ging redelijk ver naar voor staan en zag daar Christophe langs de kant staan , netjes onder de bomen uit de felle zon . Die snelle mocht voor in de box van de elite starten hoorde ik nadien .

Ik wist vooraf al dat ik hier niet te veel moest van verwachten maar zou toch het beste van mezelf geven . Het parcour is mooi , mooie brede stukken , perfect voor deze massa van een 2000 lopers op te vangen . Na 3 km lopen kreeg ik een dame in het oog die me bekent voor kwam .  

10 km antwerpen

Hierboven op de foto te zien . Ze heeft altijd zo een speciaal broekske aan dat langs achter altijd tot de verbeelding doet spreken . Het was zij die van oud op nieuw me al lachend voorbij liep terwijl ik daar toen  mijn beste tijd van dit jaar gelopen heb ( 10,8km in 41.38 min ). Ook vorige week in Wieke Vorst passeerde ze me op km 8 en liep een 30 sec van mij weg . Nu kwam ik haar dus op km 3 al tegen en sprak haar aan .  U komt ge ook overal tegen he ! eu....ja...! Vorige week liept ge me nog voorbij in Wiekevorst !! Ja , maar toen ging het veel beter . Met mij ook ! We bleven samen tot ong. op  6.5 km , toen kreeg iki een ander bekent gezicht in het oog . Christophe en een beetje verder nog Marc Van Beek . Die moet ik nog pakken dacht ik . Een tandje bij gezet en ze volgde niet meer . Op km 8 had ik christophe te pakken . Ik moedigde hem nog wat aan met een schouder klopke maar hij volgde niet . Marc was er te veel aan . Ik eindigde in een misserabele tijd van 41.12 min afgeklokt op mijn horloge . Maar met deze warmte , een overgewicht van 3.5 kg ben ik hier toch tevrede mee !

Na de wedstrijd nog op de andere bloggers gewacht en dan naar het hotel om ons eindelijk in te checken en te douchen . Peggy had zich ondertussen laten gaan in de winkelstraten waar voor de rest weinig uitleg bij nodig is op een verjaardag Onbeslist! Maar aan de aankomst was ze er natuurlijk wel om te supporteren samen met mijn 2 schatten van kinderen . In het vistrapke werden we weer echt in de watten gelegt. Het was heel simpel om te kiezen voor ons. Een fleske witte wijn , en 3 potten mosselen met look en 4 portie frieten . Nadien nog een tasje koffie .

s'avonds nog een strandwandeling gemaakt om te eindigen aan de uitzendpost van Q-music , waar we ons op strandkussens  neerploften , met een mojitto ( munt met ????en veel ijs ) . Zeer lekker !

Vandaag naar Blankenbergen gereden om daar wat rond te kuieren met de nodige terrasjes .

Het was een geslaagde verjaardag en tevens afsluiter van ons Peggy haar vakantie !

Bedankt aan de flackskes voor de fles champagne ! Het was niet nodig , maar toch bedankt ! Ook aan de supporters die onderweg mijn naam roepte , maar waar ik er maar 2 van herkende denk ik . Muriel en Jetty , maar er waren nog wel een 4 anderen die ik hoorde roepen , tenzij er 2 Mario's op dat moment voorbij liepen .  Lachen

21:12 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Mojito !!! hij zijt nen echte "Drankorgel" aan het worden hé ;-) Mojito is met Cubaanse Rum gemaakt ,Ja hallo !! tgaat daar dik in orde geweest zijn in het Hotel ,zal ook tot de verbeelding spreken :-)))))ps twas wel leuk jullie nog eens te zien en de Champagne heb je dik verdient het is met veel plezier gegeven van de Flacskes

Gepost door: Katrien | 28-07-08

gelukkige Gelukkige verjaardag voor Peggy !! Ik wist niet dat het gisteren was .. Jullie hebben er duidelijk van genoten !!

Gepost door: Edith | 28-07-08

thx Bedankt voor 't shirt. Kliep er mijn beste tijd ever mee!!! Maar 't was warm hé. Blij je eindelijk eens gezien te hebben. Uiteindelijk ga ik iedereen leeren kennen. PS: voordeel van het shirt... Mensen sleuren u de laatste kilometers mee omdat ze je naam herkennen. Echt wel leuk... Tot de volgende.

Gepost door: Steve | 28-07-08

knap gelopen daar in Oostende Mario!! met die hitte moest je nu ook geen PR nastreven hé. Mojito is dé Cubaanse cocktail...muntblaadjes, Cubaanse Havana Rum, spuitwater, rietsuiker en een stukje limoen.

Gepost door: Ruthje | 28-07-08

En dat vertel je nu pas. Gisteren Peggy haar verjaardag. Had ik dat geweten had ik ze wat dichter tegen mijn gilet getrokken!!!

Gepost door: Homer | 28-07-08

Mooie tijd in die hitte...wij gaan geregeld eens shoppen in Oostende en dan 's middags naar een gezellig visrestaurant...da Vistrapke, waar is da juist gelegen ?

Gepost door: Stofke | 28-07-08

Ik zal hier maar van genieten zeker, dat was waarschijnlijk de enigste keer dat ik voor u kan finishen. Als jij niet pas in verlof geweest bent zie ik alleen uw hielen maar.

Gepost door: Marc | 28-07-08

oostende heerlijk gewoon, ik kon er niet bij zijn, ik was aan het recupereren van het zwemmen in Nieuwpoort bij vrienden, maar wellicht was het minstens even leuk. Proficiat voor Peggy ! ... en mijn t-shirtje komt later zeker (smile) !

Gepost door: runswimgirl | 28-07-08

De commentaren zijn gesloten.