29-07-08

versnellingen op de piste

Warm warm .......man man , dat was afzien vandaag. Ja de kilo's die er teveel aan zijn spelen ook ne rol , maar toch .Ik heb éérst 2.5 km losgelopen rond de piste . Dan 10 x 600 m tegen 23 sec/100m met 200 m rust tussen . Normaal moest ik dit tegen 22 sec kunnen maar de temperaturen en de conditie dwingen mij ertoe een stapje terug te zetten . Het was afzien van het begin tot het einde . Er stond een emmer met water naast de piste dat ik er telkens mijn hoofd mee kon afkoelen . Ook 2 flesjes water heb ik leeg getutterd. Nadien de hersteldrank . Ja het klinkt weer een beetje serieuzer nu . Het is genoeg geweest over de zatte toestanden . Ik weeg nu 3.5 kg meer dan 3 weken geleden , en ik geef mezelf net dezelfde tijd om die er weer af te trainen . Dus half augustus moet ik terug op mijn gewicht zijn zodat we deftig aan de marathontraining kunnen beginnen .

Er staan nu og een paar wedstrijden in mijn vizier die ik eventueel graag zou lopen , maar het tregelen voor de kinderen moet nog gebeuren . Maar volgende week maandag zal ik in het kattenbos aanwezig zijn waar ons Wendy weer zal vlammen . Ook Tiny , een nederlandse blogger zou aanwezig zijn . Hij zal dan ook zijn t-shirt kunnen ontvangen .

Zijn er nog geinterseerden voor die jogging ? We kunnen dan iets afspreken om ergens samen te komen . Graag een reactie hierop dan !

21:34 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

goe zot om te gaan intervallen met zo'n temperaturen ;-) 'k heb het bij een rustig duurloopje gehouden deze avond hoor...

Gepost door: Ruthje | 29-07-08

Ja man !! ge gaat gij nogal door zeg !! weer of geen weer !

Gepost door: Katrien | 29-07-08

Goed gelopen in Oostende en de dame heeft zeker een uitgesneden broekje aan!.
Lekker genoten met de webloggers en wederom een mooi verhaal om te lezen.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 30-07-08

Goed begrepen coach!! Yep... ik ga daar maandag samen met mijn zoon aan de start zijn in het Kattenbos.
Lijkt me leuk je te ontmoeten. Volgens mij heb ik je al eens gezien samen met Petra in de parkeerkelder bij marathon Eindhoven vorig jaar!!

Gepost door: Tiny | 30-07-08

zicht! Nen emmer naast de piste om uw kopke eens in te steken :-p, dat moet een zcht geweest zijn. Ik ga morgen om 6u op staan zodat ik mijn intervallekes uit de zon kan doen, veel succes met het gewichtsverlies en tot maandag!

Gepost door: Wendy | 30-07-08

Knappe training coach. Ik mocht me gisteren aan dezelfde intervalletjes wagen, die 22 was ook voor mij ietske te snel. Ik ben content dat ik niet de enige ben die je zo afbeult ;-))

Gepost door: philippe | 30-07-08

De commentaren zijn gesloten.