31-07-08

vakantie bijna voorbij

Lopen uitstellen is nu iets waar ik het beste in ben . Niet omdat het vakantie is , maar die warmte is echt niet te doen . Dus nu zit ik rustig wat te wachten tot de laatste zonnestraal uit onze tuin verdwenen is . Maar seffens zal ik er echt van genieten . 15 km heb ik op het schema staan . Zeer rustig loslopen , veel drinken ( water wel te verstaan ) en genieten .

En dat laatste woord , is iets wat ik de voorbije weken echt gedaan heb .....genieten van alles wat een vakantie te bieden heeft . Volgende week is het alweer voorbij , maar we blijven possietief en zeggen , ik heb toch nog 3 dagen !! Gisteren was de schoon zus uitgenodigt met haar hele kroost en hebben we een uitgebreide bbq. gehouden bij ons in de tuin . Zij zelf beschikken niet over een tuin en genieten er dan nog dubbel zoveel van .

De fles champagne die ik van de Fackskes gekregen had , hebben we gisteren ook helemaal leeg gemaakt . Het was echt zeer lekkere. Ons pezggy had ook nog Cassis in huis gehaald om dit bij de champagne te doen . Is meer iets voor de zoetebekken , dus ook voor mij !!

S'avonds deden we de vuurmand aan die voor de gezelligheid zorgde . Het werd dus weer na 12 u voor de gasten naar huis waren . En ik lag om 3 u in de zetel te slapen . Daar kan ik echt van genieten ...het laatste ventje op de tv nog zien ! Anders ben ik al lang aan het werken voor de volgende 330 dagen .

Vandaag een 35 km gefiets met de nodige terrasjes , een stop bij mijn ouders en de nodige valpartijen van onze circus artiest Sanne .Ze slaagde erin om na 3 km met hare fiets ( nieuw nog wel ) in een zandstraatje uit te schuiven enzo haar knie helemaal open te vallen . Bijna bij mij ouders toegekomen , wilde ze perse tegen mij racen en mistrapte in volle snelheid , schootvan haar pedalen en zat met haar kont op de baar die toch een stuk lager ligt dan bij een heren fiets . Niet gevallen , maar haar schoenen dienden als rem . Een tekening hoef ik niet te maken hoe de schoenen er nu uitzien . Ja ik weet het wel , gelukkig is ze niet gevallen met vele gevolgen vandien , maar als dan blijkt dat ze haar nieuwe schoenen aan had die eigenlijk bedoeld waren om naar school te gaan dan ..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......die tienerstreken he ! Iedereen weet al wel dat hier en daar een grijze spier haar verschijnt bij mij . Tegen 21 september zal ik helemaal grijs zijn . Dus ik ben die grijze op het zilvermeer he !! :-)

En nu de loopkleren aan , want ik verwacht ons Peggy dadelijk thuis van haar toerke !

update!!

naamloos

 naamloos ,

Ons sanne is meegereden als waterdrager . Ferm gemakkelijk  !!

19:32 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Genieten! Groot gelijk, geniet er lekker van daar!

Dus mol gaat toch door? okido!

Even een reactie ivm je reactie op mijn blog... neenee Mario, ik heb geen relatie. Kenneth is een goede vriend.

Groetjes

Gepost door: Tinne | 31-07-08

Mario ... het heeft geen zin om het in den drank te slaan jong !! de puberteit zal en gaat je meer dan grijzekes geven zenne !! ;-))))

Gepost door: Katrien | 31-07-08

Ik ben nu al wat grijs aan de zijkant en de mijne zijn nog juist geen jaar en 3 jaar, dat beloofd dus :-)

Gepost door: Stofke | 01-08-08

grijs? Bij mij zijn ze net iets ouder dan bij bij Stofke! 1 en 3, ik werd neit grijs maar kreeg kale plekken (geen mop zenne) Nu is dat al een beetje terug onder controle maar dan toch liever grijs zenne... (Kon ook wel wat met de werkdruk te maken hebben eigenlijk). Wat je zegt over die vakantie, GROOT gelijk. Je komt zo helemaal tot rust hé. Groetjes

Gepost door: Steve | 01-08-08

Leuk! Zo'n waterdrager,, heb hier ook ene in opleiding, maar hij mag tot nu toe enkel mee tijdens de cooling down. Hij fietst nog maar zo'n 7/u, ik moet nog een jaarke geduld hebben vrees ik.

Gepost door: Wendy | 01-08-08

Het blijft uitkijekn natuurlijk en jammer dat die vakantie altijd zo snel omgaat.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 01-08-08

De commentaren zijn gesloten.