06-08-08

hazen voor de lactaat testen

Gisteren waren het lactaat testen bij ons op de piste . Voor een paar was het de éérste keer , en dan is dit toch wat vreemd voor hen . Daarom vraagt de club altijd voor enkele hazen die met hen meelopen . Zo had ik mij ook opgegeven om iemand te hazen . Ik moest Tim begeleiden . Dat is een neuweling van over een paar weken . Maar wel ne zeer snelle. Hij loopt de halve marathon in 1.20 u , dus dat is geen kaas voor mijne bek . Maar omdat het zijn éérste testen waren moest hij zeker niet te snel starten en lagen de 3 reeksen binnen mijn grenzen om te hazen . Hij moest 3 x 2000 m lopen tegen 8.40 min als éérste dan 8.20 min , 8 min , met telkens een bloedprik . De éérste 2 rondes waren kinderspel en konden we goed praten met mekaar . Hij zeker ! Maar de laatste ronde die tegen 4 min/km moest was het voor mij toch tanden bijten .De dag voordien ook al wedstrijd gelopen en n u dit begint toch te wegen . Maar we hebben het gehaald , en ik kan met trots zeggen dat ik en hij natuurlijk maar 2 sec te snel gelopen hebben en dat was op de éérste 2 km . Voor de rest was het tot op de sec juist . Na zijn laatste bloedpril kreeg hij de leuke mededeling dat hij nog een vierde rondje moest lopen . Dus nog ééns 2 km en dan tegen 3.50 min/km . Kom zij Tim we zijn weg . Hele manneke , da's en beke te veul van't goede zalle . Dat kan ik op dit moment niet , toch niet om te hazen . Ja ja en dan maar lachen die anderen . wat is't hazeke , kunt ge niet volgen :-) ?

Vandaag zijn het weer lactaat testen en zal dan ook iemand hazen maar dat gaat een stuk trager zijn . 4.30 min als snelste . Dus dat is kinderspel !

En nu het gras maaien Wenkbrouw ophalen.  

12:14 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

geen kattepis! Nee.. da's gene kattepis om naar 3'50"te hazen op een 2000.

Gepost door: Tiny | 06-08-08

Mijn Haas !! :-))) Ze lenen mijn "haas" voor zware werken !! je zal het toch gemakkelijker hebben met mij hoor in Eindhoven ! ;-)))

Gepost door: Katrien | 06-08-08

Hallo Mario,

nogmaals bedankt voor het begeleiden tijdens de test.

Groetjes, Tim

Tim

Gepost door: Tim | 19-08-08

De commentaren zijn gesloten.