09-08-08

Wisselloop van 15 km

Gisteren een 15 km , afwisselend 1 km loslopen en 1 km tegen 5 min. Het ging vrij vlot ondanks ik ingepakt ben met mijn pols . De hartslag is niet boven de 150 geweest en zakte telkens bij het loslopen naar 125 . Nu het gewicht nog wat laten zakken , en dat lukt ook vrij vlot . Op 1 week ben ik toch al 1 kg verloren . Nog 3 te gaan . 

De dodentocht 2008 !

Ong. 6 maanden geleden beslisten 3 dapperen  onder ons bloggers om de 100 km van Bornem te temmen . Ze trainden hiervoor  bijna elke week . Deze drie dapperen zijn wellicht al wel bekent bij julie . Het zijn Koen  , Julie , en  Ruthje  . Bij Julie begon er de laatste weken al wel wat twijfel te komen , want ze had last van een lichte blessure . Maar toch begonnen ze er met z'n drietjes aan , met geweldige resultaten .

Ik kon het gisterenavond niet laten om toch nog even te bellen en ze allemaal veel sterkte te wensen . Ik moest samen met hen beginnne te werken maar dan in de bakkerei . Het gespreksonderwerp was ook niet moelijk te zoeken . De dodentochtverhalen gingen meermaals over de lippen . Dus s'morgens nadat ik gedaan had met werken was ook weer het éérste wat ik deed was bellen naar Ruthje . Ze waren al aan km 60 . Wat klonk ze nog frisjes . Nergens last van , nee jong het gaat zeer goed met ons . Julie bevestigde dat . Oef opgelucht ....ze zitten nog in de race !  Thuis gekomen  en me rustig op de zetel gelegt en een dutje gedaan . Maar ik werd wakker gemaakt door ons Peggy met het nieuws , Julie is gestopt ! Da kan niet ! Ik heb een uur geleden nog gebeld . Maar ze heeft toch de 71 km gehaald . Een zeer moedige beslissing heeft ze genomen  om te stoppen voordat die blessure haar weer 3 maanden op non actief zette . Ruthje en Koen zaten nog in de race . Wij naar Bornem  om de aankomst te zien van onze dappere . Julie en  Maarten treften we daar vrij vlug aan . Ze zag er zeer fris uit . Wie nu denkt dat die heeft opgegeven omdat ze niet meer kon heeft het wel degelijk mis . Ze zag er uit alof ze nog niks gewandeld had . Lachend en terecht fier op deze bijna dubbele marathon . ja ja ....daar staan we niet bij stil he ....een dubbele marathon . Dus wie  het nu nog ééns moeilijk heeft tijdens zijn maratrhon .....denk aan Julie en Ruthje . Na 14 .12 u wandelen  - lopen  zagen we daar met z'n allen  een zeer frisse angel aankomen . Een smile tot achter haar oren ....Ons Ruthje  had de opdracht helemaal afgemaakt .

Ik heb daar echt lijken gezien . Ik vroeg onderweg  de dichts bijzijnde parking aan iemand . En het enige wat die zei was ....Ik ben niet goe !!!  Ons Ruthje  dadelijk klaar voor een babbel  , niks aan te zien  . Bij de halve marathon in Sluis dit jaar zag ze er een beetje beroerd uit . Maar nu echt niks aan te zien . Ze heeft bij mij een diep respect afgedwongen  !  Ook  Julie en Koen , waar ik de uitslag nog niet van weet , verdienen dit !

Nadien nog een leuk terasje gedaan !!

Morgen vroeg met Stefan nog een 16 km duurloop doen !  

21:06 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

bedankt voor de steun, de telefoontjes en je aanwezigheid bij de finish! was echt superleuk!! en 'k voel me nog altijd prima hoor. Zelfs geen blaren, géén één! Enkel twee schaafwondjes en that's it! die van 't Rode Kruis kon 't niet geloven ;-)

Gepost door: Ruthje | 09-08-08

bedankt Bedankt om voor ons naar bornem te komen Mario, bijzonder fijn van jullie! Jullie aanmoedigingen hebben zeker geholpen. Het was bovendien gewoon leuk jullie nog eens te zien.

Gepost door: Julie | 09-08-08

bedankt Bedankt om voor ons naar bornem te komen Mario, bijzonder fijn van jullie! Jullie aanmoedigingen hebben zeker geholpen. Het was bovendien gewoon leuk jullie nog eens te zien.

Gepost door: Julie | 09-08-08

Het zijn 2 straffe madammen en heren !! wij hebben ze gevolgd op de tracking , en telkens kwam ik in kippevlees , chapeau voor allen !! en voor jou ook een pluim , want zo'n schema maken lijkt nog zo simpel niet ,maar zie wel ! ps ik vond het heel lief van jullie om hen aan te moedigen

Gepost door: Katrien | 09-08-08

vergeet de andere bloggers niet hé coach Ik heb er dan wel 22u46 over gedaan maar de finish heb ik gehaald zenne. Uw trainingsschema ligt nu wel voor enkele dagen aan de kant om te bekomen ;-).

Gepost door: Steve | 10-08-08

De commentaren zijn gesloten.