10-08-08

duurloopke van 15 km

Deze morgen heb ik echt al dadelijk al mijn karakter moeten boven toveren om op te staan . Ik had afgesproken met steffan om een duurloopke te doen . Het tempo werd zeer strak op 5.45 min gehouden . Mijn hartslag was tussen de 125 - 130 . Ik zou zelf zeggen dat dit ook een tetterloopke was . De vakantie van steffan kwam uitgebreid aan bod . Hij is naar Tennerife geweest , op een paar km vanwaar ik over 6 jaar geweest was . Dus kon ik overal over mee praten . Het enige wat ik nog niet te weten ben gekomen is of nu zijn vrouwke al dan niet monokini gelegen heeft .:-) Mannenpraat dus  !! Wat zouden de vrouwen toch te vertellen hebben als ze zo alleen samen lopen ? Naar hun zeggen , nooit zo'n praatjes . Maar wie gelooft dat nu ?

Morgen 10 km tegen 5.15 min. en dan naar de kraker om mijn pols te behandelen ! ( groffe middelen dus )

Volgend jaar heb ik 1 ding al in mijn agenda geschreven . Ik wandel de dodentocht . Het Valt op 14 - 15 aug. En op 15 augustus moet ik nooit werken . Dus s'avonds op 14 augustus zal ik in Bornem klaar staan . Welke blogger durft me te vergezellen ??

 

 

19:16 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

sorry Sorry Mario
1-ne keer was meer dan genoeg (misschien later ooit nog eens). Ben nog volop aan het recupereren. 'T was de moeite zenne. Maar als mijn schoonbroer volgend jaar een nieuwe poging onderneemt, zal ik er zijn om steun te verlenen en ook voor jou. Maar ik kan het je zeker aanbevelen. Echt de moeite.
Groeten, Steve.

Gepost door: Steve | 10-08-08

Bornem Dat dacht ik wel .. Een ultraloop !!! ??

Gepost door: Edith | 10-08-08

'k weet het nog niet hoor Mario. Zal vooral van de vakantieplanning afhangen. Maar als ik niet zelf meedoe, ga ik zeker voor ondersteuning zorgen, al is het maar om de sfeer weer mee te maken daar, want die is echt geweldig!

Gepost door: Ruthje | 10-08-08

Ik wil je hazen !! GRAPJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! durf er nog niet aandenken :-)

Gepost door: Katrien | 10-08-08

grootse plannen! Dit jaar 2 keer een marathon op 1 week en nu al straffere plannen voor volgend jaar. Waar gaat dit eindigen???

Gepost door: Wendy | 10-08-08

Sorry coach Voor mij hoef je geen Dodentocht-schema op te stellen. 100km wandelen is niks voor mij.

Gepost door: philippe | 11-08-08

Ik zie me nog eerder een 42 km lopen dan een 100 km wandelen. Dus op mijn gezelschap hoef je niet te rekenen.
Enneh... voor je mijn schema gaat aanpassen: die 42 km zijn helemaal niet concreet, hoor!! Ooit, ooit komt het er wel eens van.
Ga je nu ook wandeltrainingen inlassen?

Gepost door: Sandy | 11-08-08

Amai stevige plannen. Supporteren wil ik eventueel wel komen doen. Meedoen zie ik echt niet zitten. Ik heb echt veel respect voor diegenen die de uitdaging aangaan.

Gepost door: yves | 11-08-08

Probeer Geert, Dirk, Ruth, Julie en nog ff verder zoeken en je raakt aan een heel peleton. Ga je lopen of wandelen? Anders eerst Torhout als voorbereiding. 't Is daar trouwens EK en WK volgend jaar.

Gepost door: cremke | 11-08-08

ik ga mee ik was al vele jaren van plan om mee te gaan maar niet alleen .dus nu is mijn kans om mee te gaan

Gepost door: stefkerun1 | 12-08-08

De commentaren zijn gesloten.