11-08-08

10 km tegen 5.15 min

Vandaag was het weer vroeg gedaan bij de bakker. Dus was er ruuim voldoende tijd om te trainen en nog 2 schema's te maken . Morgen mag ik er nog ééntje maken voor Sandra , een zeer snelle dame die nu sukkelt  met een lichte blessure .

Ik heb er een toerke door de bossen van gemaakt . Mijn nieuwe loopschoentjes mochten nu niet mee . De tempo's verschilden soms wel ééns met 10 sec/km , maar ja , die bossen lopen nu éénmaal moeilijker dan op de weg . Daarna nog uitgebreid in bad gelegen met een stripverhaal . Jeb .....ik bezit toch een 250 exemplaren van ....., maar de aankopen ervan zijn toch al enkele jaren gestopt . Rode ridder , suske en wiske zijn zowat de meest gelezen door mij . Altijd zeer goed verzorgt , maar nu drijven ze soms in bad , terwijl ik slaap . Schamen

Tegen de avond moest ik bij de kraker zijn om mijn peesonsteking onder handen te nemen . De ontsteking zelf is iets wat ik met pilletjes en zalfkes zal moeten laten weg gaan , maar de oorzaak van die ontstelking moet je éérst weghalen , en dan zal het herstel veel vlugger gaan , was zijn uitleg . Ik had enkele gewrichten vast zitten in mijn pols en elleboog , en het werk dat die zouden moeten doen , moesten nu andere gewrichten bij doen zodat die overbelast werden tot ontsteken toe. Dus begon hij met de gewrichten los te maken . Ook bij de enkel hetzelfde verhaal .

Morgen versnellingen op de piste !! Die ga ik misschien in de namiddag doen  !

20:50 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Sandra's schema pssssssst !! steek er maar een trainigske tussen die we samen kunnen lopen ;-) want het is een toffe om mee op stap(loop) te gaan zenne en zo wordt ik wat rapper ook hi hi ;-)) afgesproken ???

Gepost door: Katrien | 11-08-08

Beterschap met de pols en een mooie training zo in het bos..
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 11-08-08

Uw gewrichten roesten vast omdat je te lang in bad ligt!

Gepost door: Homer | 12-08-08

Enne! Kan jij zo patékes maken met die pols? Veel beterschap alvast! Mijn ventje moet waarschijnlijk ook zooltjes hebben, we worden oud hé ;-).

Gepost door: Wendy | 12-08-08

Deegje kneden ??? Mario, coachy,
Je hebt je overdaan zeker bij je eerste werkdag na de vakantie. Teveel deeg gekneed met die pollekes van jou.

Gepost door: Andy | 12-08-08

De commentaren zijn gesloten.