13-08-08

 

vandaag weer vroeg gedaan . Hoe komt dat toch , nogtans is het druk in de winkel en ik werk niks harder dan anders . Integendeel zelfs , met mijn geblesseerde pols kan ik alles niet meer doen . Maar het is mijn baas die er gewoonlijk de gewonte op na houd van er een uurtje of 4 tussenuit te muizen , en nu neemt hij al die lastige werkjes uit mijn handen zodat andere dingen al kan doen . Daarom zijn we nu nog ééns voltallig en maak ik minder uren . Slecht voor de portemoné , maar goed voor mijn schema . Ik ben dus bijna dadelijk vertrokken om door de wind en de regen er een duurloop uit te persen van 17 km . Allmemaal bijna haarjuist gelopen tegen 5.30 min/km . Mijn hartslag bedroeg tussen de 138 en 145 . Dit was nog eens genieten . Helemaal uitgewaaid .

Ik heb juist een amil gekregen van het  Eden crown hotel in Eindhoven. Ze bevestigden mij dat al de 12 kamers waar ik een optie opgenomen heb , geboekt zijn . Ook op het buffet zijn aardig wat mensen voor ingeschreven . Op zaterdag zijn we met 19 en op zondag met 9 personen . Ik heb enkel op zondag gereserveerd .Dus mannekes ......als ge nog graag bij dit groepke wil zijn , het kan nog , maar nu is het wel op basis van beschikbaarheid . Voor het buffet kan je zelfs nog de laatste momenten reserveren . Het beloofd een prima dag te worden !

Over de weblogtraining ga ik meer posten op  http://webloglopers.skynetblogs.be/ . Velen zitten nog met wat vraagjes !

 

16:22 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Naar Eindhoven gaan we met JCA met de bus. En de weblogtraining valt juist samen met de team-MTB van het werk. Maar in Eindhoven vliegen we er samen in hè

Gepost door: cremke | 13-08-08

uitgewaaid zeg wel !! knappe training wind of storm ,je doet het maar hé !

Gepost door: Katrien | 14-08-08

knappe training

Gepost door: tom | 15-08-08

bedankt Mario Voor je schema en je interesse in een stijf krabbeke,dat zal wel beteren zeker?Mijn ventje zit hier al te zweten voor zijn 10 mijl zondag, hij moet en zal zijn tijd verbeteren of het zal een dikke sukkelaar zijn voor een week of twee,de worst!

Gepost door: Myriam | 15-08-08

De commentaren zijn gesloten.