19-08-08

Versnellingen !

Vandaag na het werk thuis gekomen , en ik was echt op . Ik bedoel , slaap tekort en ben dus de hele namidag in dromenland geweest . Ik durf het bijna niet te zeggen , en ik wil er ook niet aan toegeven , maar zou op mijn 36 jarige leven al spraken zijn van ouderdoms verschijnselen ? Nee .....dit kan niet ! Ik begin nog maar pas met leven , met plannen te maken , met grootse vooruitzichten uit te stippelen .

Vandaag dus na mijn namiddagje slapen , naar de piste getrokken om een kort trainingske af te werken . 2.5 km in en uitlopen . 10 x 300 m tegen 23sec/100m , of nog beter tegen 3.50 min/km . Het ging echt zeer soepel . Ik moest me precies inhouden om niet op de hielen van mijn vooganger te lopen . De hartslag ging tot 170 en zakte op de 100 m rust ertussen peilsnel naar 100 en zelfs naar 95 slagen . Het uitlopen heb ik samen met ons Peggy gedaan . Zei is ook weer flink aan het trainen om in Eindhoven haar tijd een beetje scherper te stellen . Vorig jaar had ze daar een prima haas waarop ze hoopt dat die dat dit jaar weer zou willen doen  .

Vrijdag gaan we samen in  Lichtaart lopen . Waarschijnlijk zal ik de afstand van 15 km kiezen , maar zal niet sneller lopen dan 4.30 min/km . Het is een vrij zwaar traject waar nogal een heuvel in voorkomt volgens mijn vader . Maar dat is niet de enige reden waarom ik niet doorga . Het is ook door de blessure aan de enkel dat ik besloten heb om mijn weerstand te laten voor wat hij is om de blessure een beetje te ontzien . Het is al veel beter hoor . Ik voel bijna niks meer . Daarom die voorzichtigheid . Ik weet dat Edith en Frank er ook zullen zijn , en misschien mijn loopmakker Steffan ook . Hij moet het éérst nog thuis gaan vragen Knipogen . Dus als er nog bloggers zijn die geintereseert zijn ......vrijdag avond om 19.00 u in lichtaart. Ik kan dan ook de t-shirts meebrengen voor hen die me het nu latan weten daar te zijn !

Morgen een rustig loopje met naast mij de kinderen op de fiets . Het zal met een 12 km wel ophouden . En dan heeft ons Femke al heel flink haar best gedaan !

Ook is er nog een blogster van 0 naar 5 km begonnen . Ze kan onze steun ook gebruiken !! http://hoebeltje.skynetblogs.be/

21:06 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

ouderdoms verschijnsels ??? SNOTNEUZE !!! ge begint pas te leven !! Peggy ???wat steek jij wel allemaal uit met je ventje ?????!!!! kan het al raden :-)

Gepost door: Katrien | 19-08-08

Ga ik in Lichtaart lopen?

Gepost door: Homer | 19-08-08

Ouderdom? Die jeugd van tegenwoordig!! Je zou ze wat;-)

Gepost door: Tiny | 19-08-08

Allé Frank! Weet jij dat dan niet?? :-)

Gepost door: Wendy | 20-08-08

De commentaren zijn gesloten.