21-08-08

snelle duurloop van 12 km !!

Na een redelijk gevulde dag met ondermeer bakkertje spelen thuis met de kinderen , eten klaar maken , en dan ok nog een bezoekje aan de kinesist om mijn polske te laten masseren , stond er ook nog een training te wachten van een 12 km . Heel veel volk op de training , en toch maar met z'n tweetjes gelopen . Steffan en ik hebben zeer stipt aan 5 min/km gelopen . Mijn gemiddelde hartslag was 146 , waar ik zeer tevrede mee ben . We hebben o,ndertussen al verschillende trajecten die vertrekken van aan de sporthal zodat er in alle richtinge vertrokken werd. Wij kozen voor het blekenpad . Dat is voor 2/3 toch allemaal in bossen gelegen en op de meter juist 12 km . Zondag gaan we weer samen op pad voor en 25 km duurloop . kleine bleken toer

Morgen zal ik in lichtaart de 15 km gaan lopen . Ik ga geen wedstrijden meer lopen voor en bepaalde tijd voor de marathon . Daarom zal ik zeker niet sneller gaan dan 4.30 min/km afhankelijk wat mijn hartslag toelaat . Ik ga hem proberen rond de 160 te houden , maar aangezien dit een heuvelachtig en zanderig parcour is , zal dat niet zo éénvoudig zijn . Maar doorlopen doe ik zeker niet !

De schema's voor beginners zijn deze week precies in de reclame . Of is er een loopmicrobe onder de mensen gekomen ? Maar de aanvraag voor schema's om te beginnen met lopen zitten in de lift . Vandaag alleen al 4 verstuurt en gisteren ook nog 2 waaronder ook weer een blogster zit http://hoebeltje.skynetblogs.be/ . Zij gaat er naar eigen zeggen morgen  mee beginnen dacht ik. En http://www.bloggen.be/myriammeke/ heeft haar eerste 5 lessen erop zitten . Op dit moment weer ééntje waar ik heel veel vertrouwen in heb ! Deze dame zal zeker slagen ! 

20:44 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Leuke trainingen en zeker met "den Stef" allesinds geen stille momentjes :-) veel succes morgen ! je niet forceren hé

Gepost door: Katrien | 21-08-08

Denk dat het wel een mooie omgeving is in Lichtaart. Nu dat ge toch niet gaat vlammen, kunt ge eens rondkijken. Grt

Gepost door: Wendy | 21-08-08

Druk!! Je hebt het er maar druk mee! Om ze allemaal aan het lopen te houden op de juiste tempo's
En daarbij nog tijd vinden omzelf ook actief te zijn.

Gepost door: Tiny | 21-08-08

bakker amai, zoveel plezier in je werk dat je thuis nog een beetje verder bakker speelt? Je mag hier anders ook altijd eens die chocoladetaart komen bakkenhe!

Gepost door: Julie | 21-08-08

Is coach Mario bakker? Ben in een bakkerij opgegroeid en ken dus de hardheid van het bakkersleven. In mijn jeugd nog het werk thuis gecombineerd met wielrennen en dit was niet evident. Al mijn respect dat een echte bakker nog wil sporten.

Gepost door: Carlos | 21-08-08

niks zo leuk als met de kinderen uw eigen amuseren. En voor de mensen met een eerste schema van Mario: enjoy. Ze zijn zo opgesteld dat de trainingen amusanter worden.

Gepost door: Steve | 23-08-08

De commentaren zijn gesloten.