24-08-08

25 km duurloop

De trainingen verlopen goed ! Weeral samen met steffan een tetterloopke gehouden ( uitdrukking van katrien ) . Het plan was om toch een groot stuk te verkennen van de weblogtrainingsloop . De éérste  12 km blijven dezelfde , omdat dit toch wel het mooiste stuk is ! Dus met wat rekenen erbij denk ik dat we toch een toerke van om en bij de 33 km hebben . Ik ga dit nog juist afmeten met de fiets om zeker niet voor verassingen te komen staan , omdat mijn rekenkundige knobbel mij in de steek gelaten heeft tijdens het delen van onze levens verhalen ! In totaal hebben we dus vandaag op 20 m na , 25 km gelopen . Dus tijd zat om het één en ander te vertellen . Het is echt genieten om zo te mogen lopen  Het tempo zat ook goed en de hartslag was perfect . Het enige wat niet goed was , is het feit dat ik te weining gedronken heb . Niet dat ik er last van ondervond , maar ik hou mij er toch altijd aan om voldoende te drinken , ook al heb ik het niet niet echt nodig  ! Een kwestie van een gewoonte aan te leren voor onder de marathon waar ik het wel nodig heb !

weblogtraining
De bewijzen zien er voor mijn doen toch redelijk goed uit . Het stoppen dat je daar ziet , is niet omdat we te moe waren , maar een sanitaire stop , moest gebeuren !

weblog

Dit zal voor een groot stuk het parcour zijn waar de weblogtraining zal doorgaan . Het is een bijna auto vrij parcour . Vorig jaar was het voor 80 % op onverharde wegen . Nu zal het ong . 50/50 zijn . Dus voor ieder wat wils .

Gisteren avond zijn we nog met mijn ouders gaan eten bij de chinees . Ons peggy en ik tracteerde voor haar verjaardag nog en ook voor de moederdag ! Ja bloemen geven aan mijn moeder is prima hoor , maar ik en ook mijn ouders houden er wel van om samen gezellig te tafelen . Het was chinees in buffet vorm . Het voordeel is , dat als je met kinderen gaat kunnen ze scheppen wat ze zelf willen in kleine portie's om toch éérst maar te proeven om het zo te leren eten . Het nadeel is , er is geen stoppen aan . Het geraakt niet op , en ik heb me weer echt volgepropt !

Vandaag is het kermis in mijn geboorte dorp "Sluis" . Dus we zijn uitgenodigt bij mijn ouders om weer te tafelen . En weet je wat ze besteld heeft ? Chinees ! Dat heb je nu als je iemand wil verassen , zoals wij onze ouders gisteren . Maar het zal smaken hoor !!

Het is dus feest hier dit weekeinde !!

10:22 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Jaaja !!! Feesten gelijk de beesten mooie tetterloop !! en apropos ..."Tetterloop" gaat waarschijnlijk in Van Daele komen betekenis Tetterloopje : een duurloopje onder vrienden met veel gezwans en gezever op niveau,maar na afloop heel voldaan :-) prettige namiddag nog;-)en maak dat we geen klachten horen hé !!!

Gepost door: Katrien | 24-08-08

duurloop Voor mij was het ook een plezante vetloop van 22 km.Wie had dat gedacht dat ik dit aankon toen ik met nieuwjaar tegen mijn vriendin vertelde dat ik een marathon ging lopen.Veel plezier in Sluis,heb er vroeger ook veel goeie herinneringen aan

Gepost door: vic | 24-08-08

Wij gaan jaarlijks eens naar diene Chinees daar in Sluis aan 't water, ook buffetvorm, heel lekker alleszins daar...

Gepost door: Stofke | 24-08-08

geniet van het feestje als coach moet je er eens uit zijn . al je tevreden lopers doen dat ook. en degenen die niet tevreden zijn ....... moeten maar een andere zoeken. ik hoor mijn raspaardje nooit klagen

Gepost door: christ | 24-08-08

Mmmm Als het de bedoeling was om ons te doen watertanden is het bij de dees gelukt ze! Hier staat er spaghetty opt menu, maar misschien valt straks mijne pot perongeluk op de grond :-p.
Grt

Gepost door: Wendy | 24-08-08

feesten Knappe training of liever een mooi tetterloopje ..
Je doet me wel watertanden met al die verhalen over chinees buffet .. mjammie .. ik lust dat ook wel.

Gepost door: Edith | 24-08-08

Het is dan ook al China wat de laatste 14 dagen de klok slaagt.
Ik zie er naar uit op 21/9. :)

Gepost door: Gert | 24-08-08

Geniet van de kermis en een mooie duurloop gelopen zeg.En babbelen onderweg kan geen kwaad.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 25-08-08

Nu zaterdag! DWARS DOOR GRIJSLOKE - editie 2008.

Misschien een loopideetje?

Groeten aan alle "roadrunners" en co ...

Gepost door: Gerrit | 26-08-08

wees ook eens eerlijk Mario Ik heb eerlijk geweest,en jij?
verwijder eens alle personen die niet met je schema lopen, die niet op de gezamenlijke training mogen aanwezig of kunnen aanwezig zijn( zoals Katrientje bv.) dat is eerlijk zijn en jij gaat mij de les lezen over eerlijk zijn????, Neen Mario langs alle kanten eerlijk of geen!!!!!
Wij zijn gewoon, om bedrogen te worden,doch het valt mij zwaar dat tegen jou ,te moeten zeggen dat je drie vierden van je zogenaamde lopers met jouw schema,mag op de juiste aantallen en personen zetten, en beste je hebt er niet veel,ik hoor ook veel hoor en ben gepakt als het over eerlijkheid gaat,iets waar jij op drukte!! Geen nonsens aan een oude aap!

Gepost door: patrick aerts | 26-08-08

De commentaren zijn gesloten.