26-08-08

versnellingen

Ja voor mij ook , de weekelijkse versnellingen . Ik doe deze trainingen eigenlijk zeer graag ! Het ging er zeer goed . 3 km in gelopen en dan 8 x 1 km tegen 4.15 min/km met 2 min rust tussen ! In de rust periode zakte mijn hartslag tot 93 slagen , dus dat zit goed . Het is nu wel niet zo een snel tempo . Een paar weken geleden deden we die nog tegen 3.50 min. , maar we komen dichter bij de marathon , dus moeten we wat trager gaan . Daarna nog een 3 km uitlopen . Totaal van de training was 15 km !  

Volgende week zaterdag ga ik in ravels de pierenloop mee doen . Dat is 15 km , van poppel naar ravels lopen . allemaal door rustige binnenwegen . Dit is echt een jogging die hoog staat aangeschreven bij mij . Ook hebben ze een prachtige prijzentafel . Wie komt er ook . Dit is idiaal om je marathontempo te testen . Dus dit is ook wat ik ga doen ! Weer lopen op hartslag ! Diegene die zij t-shirt daar wil komen halen , geef dan een seintje , dan breng ik ze mee . Normaal moeten dan ook de bijbestellingen er zijn en de foute t-shirts . Ik zeg wel "normaal he " !

21:23 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Rust = wandelen Ik heb daarstraks 6 x 1km getraind, maar ik ben tussenin wel blijven joggen. Is dat ok of moet ik echt 3 minuten wandelen?

Gepost door: Gert | 26-08-08

pier! Succes alvast bij/met/op/van de pieren!

Gepost door: Ronald | 26-08-08

pieren??? Zitten die niet onder de grond???
Succes, ik loop zondag in Brasschaat de HOB NOB jeugdhuis stratenloop samen met ons 3-jarige Charlotte (er is weer een loopje voor de allerkleinsten) dus kzal er zaterdag niet geraken. Sorry hé, tot de volgende.

Gepost door: Steve | 27-08-08

ravels op hartslag ?? ... er zal gevlamd worden !!

Gepost door: erik | 27-08-08

inderdaad! Ik heb van de piereloop al heel veel gehoord. Hij staat op mijn lijstje maar niet voor 2008. Heel veel succes gewenst, en kom met a schoon prijzeke naar huis hé ;-).

Gepost door: Wendy | 27-08-08

De commentaren zijn gesloten.