27-08-08

Een beetje orde op zaken stellen !!

Ik ben in de namiddag eens een lijstje gaan samenstellen van wie nu wel of niet komt naar onze weblogtraining op 21 september ( uitleg op de weblogunite ) We zijnweer met een aanzienlijk groepke . Ik ga ze hieronder opsomen en als er iets niet juist is , gelieve dit te melden .

 1. http://keep-on-runner-luc.skynetblogs.be/ 32 km / eten met 2 volwassenen !
 2. Sally van Dyck   32 km / blijft niet eten !!
 3. http://www.bloggen.be/runninglady/  32 km  / eten met 1 volwassenen en 3 kinderen
 4. http://www.bloggen.be/patrickaerts/ 32 km   / eten met 2 volwassenen
 5. http://elastimam.skynetblogs.be/    32 km en
 6. http://homer.skynetblogs.be/    18 km / eten  voor 2 volwassenen
 7. http://gertschroons.skynetblogs.be/ 32 km / eten voor 2 volwassenen 
 8. http://miss-piggy-2.skynetblogs.be/  18 km en
 9. http://marathonmanneke.skynetblogs.be/ 32 km / eten voor 2 volwassenen
 10. http://www.bloggen.be/vic1965/  32 km  / eten voor 2 volwassenen
 11. http://stefkerun1.skynetblogs.be/  32 km  / eten voor 2 volwassenen en 3 kinderen
 12. http://stevetomarathon.skynetblogs.be/  32 km / eten voor 1 volwassenen
 13. http://invormtinneke.skynetblogs.be/   0000 km  lopen / 100 km fietsen / eten voor 1 volwassenen  

De nog twijfelaars zijn !

 1. http://ruthjeloopt.skynetblogs.be/  32 km / eten voor ???????
 2. http://runnerjules.skynetblogs.be/  32 km / eten voor ??????
 3. dirkdegroof@pandora.be <dirkdegroof@pandora.be  32 km / eten voor ?????
 4. http://janloopt.wordpress.com/  18 km / eten voor 2 volwassenen

Dus we zullen al zeker met 20 volwasenen en 6 kinderen , misschien 8 kinderen rond de tafel zitten ! Ik hoop dat de 3 twijfelaars ook nog beslissen om te komen ! Het aantal van vorig jaar is al bereikt , maar hoop dat zij de doorslag geven op een weeral succes !

Voor de mensen die niet lopen maar wel graag fietsen kunnen dit ook melden en dan kunnen ze samen met Tinne , die de wegen daar op haar duimpke kent , mee fietsen . Of als ze iets minder intensief fietsen kunnen ze fietskaarten krijgen waar de knooppunten opstaan en waar wij als lopers passeren . Er zijn toch een paar terrasjes waar we langs komen en waar ze rustig op ons kunnen wachten en aanmoedigen .

Ook voor het buffet ga ik zorgen voor 2 menu's . Om het vlot te laten verlopen zal het hoofdgerecht en nagerecht hetzelfde zijn . Enkel de hoofdschotel zal verschillen . Als jullie tijdig aanwezig zijn , 9.45 u dan zal ik een blad klaarleggen waar je je keuze kan opzetten en nog snel doorgeven aan het restaurant . Zo kunnen ze alles in gereedheid brengen zodat we zelf geen uren hoeven te wachten op eten ! De prijs van de manu is nog niet helemaal vast gelegt . Ik had éérst bbq voorzien maar door de laattijdige reactie's is er een groep van 150 mensen me die dag voor . Ze hebben alle materiaal nodig voor die groep . Maar het zal dus niet minder lekker zijn . De prijs zal wel altijd hetzelfde blijven of ietske minder zoals ze mij beloofd hadden . Tussen de 12 en de 15 euro pp. Kinderen kiezen van de kaart een kinderschotel als ze willen ! De prijs daarvan is me niet echt bekent , maar meer dan 7 euro zal dat zeker niet zijn !

Om 10 u stipt vertrekken we , dus zorg wel om tijdig aanwezig te zijn !! De inkom op het zilvermeer is helemaal gratis voor ons , ook voor de niet lopers en kinderen . Het douchen is ook gratis ! Dus het is enkel het eten dat betaald moet worden !

Klopt er iets niet , gelieve een seintje te geven ! Tot nu toe zijn er geen mensen voor de 12 km te lopen . Die mogen er ook nog bijkomen hoor !

Voor wie nu toch nog goesting krijgt om hier aan deel te nemen , beslis snel , en geef me een seintje !! Het kan dus nog altijd !!

Lopen !!

Vandaag gene klop gedaan ! Ik was moe , geen goesting , ( gevolg van moe zijn ) Dus ik heb heel braaf geluisterd naar mijn lichaam en een dagske niks gedaan ! Morgen staat er een snelle duurloop van 25 km op het programma tegen 5.30 min. of hartslag 140 .  

 

18:15 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Gaat Tinne ons 3 keer voorbijsteken ofzo? ;)

Mijn vrouw komt mee en zal een dikke leesboek in haar handtas meenemen om zich te amuseren terwijl wij gaan lopen. Wij blijven zeker eten zoals beloofd, maar wij gaan daarna wel direct door. Reden is dat gisteren een leuke collega ons en nog vele andere collega's heeft uitgenodigd op een barbeque voor haar verjaardag die zondag. Daarom gaan wij na Mol daar nog een glaasje drinken.

Gepost door: Gert | 27-08-08

Helaas zonder eten. Sally Van Dyck en ikzelf komen wel mee lopen maar kunnen helaas NIET BLIJVEN ETEN.

Gepost door: Luc | 27-08-08

Het klopt!! Alleen moet mijn jongste zoontje wel mee aan de grote tafel zitten want hij heeft nog een beetje hulp nodig bij het eten! Voor de rest alles ok! We gaan ons amuseren!!

Gepost door: Wendy | 27-08-08

Je mag mij ook tot de categorie van de twijfelaars zetten. Er staat op diene dag net een training van 18 km op mijn schema :-).
Mijn vrouw vroeg zich af of er nog mensen komen die niet lopen...?

Gepost door: Jan | 27-08-08

klopt Maar ik ga ook vrij snel na het eten vertrekken. Mijn voetbalploeg moet al zonder mij spelen, maar mijn vocale steun kunnen ze waarschijnlijk wel gebruiken. Kan je ook nog eens het adres van de place to be zetten aub? Ben er nog nooit geweest en heb geen idee hoe er te geraken.

Gepost door: Steve | 28-08-08

Doe ze daar allemaal de groetjes jammer dat ik er niet kan bij zijn , je weet wel ondertussen waarom hé

Gepost door: Katrien | 28-08-08

??? 5:30 snelle duurloop voor u??? da's volgens de lactaattesten toch ver uw trage dltempo vermoed ik???

Gepost door: Wim | 28-08-08

Zit in Parijs dat week-end. Kheb je een mailtje ook gestuurd. Ik kan er dus dit jaar niet bijzijn.

Gepost door: yves | 28-08-08

De commentaren zijn gesloten.