03-09-08

druk druk !!

Druk druk .....en niet op het werk maar met de schema's maken . Maar geen erg , ik doe dit heel graag . Dus eigelijk amuseer ik me !

Trainen doen we ook nog !  Gisteren ben ik naar de piste gegaan om mijn beentjes nog wat snelheid te gunnen. 2 km in en uitlopen , 4 x ( 5 x 300 m tegen 24 sec/100m , met 100 m rust ) Tussen de reeksen 500 m loslopen . Een prachtige training helemaal naar mijn hart . Samen met steffan liepen we op de kop van hetr groepke , dus wij waren de bestuurders van het busje . Ondanks er veel wind was , en we dikwijls uit ons tempo gewaaid werden , liepen we de 300 m telkens op 1 sec na juist . Ofwel te snel of te traag , maar meestal juist ! Maar dan zijn er toch altijd die zich moetenlaten hoen als je er een sec naast zit . De laatste reeks liet ik die dame , jawel het was een dame ......een zaag voor mijn part , op kop lopen . 3 sec te snel de éérste 300 m . En dan denk je nu vast , waar ligt die over te zagen . Maar 1 sec op 100 m zijn op 1 km wel 10 sec rapper . Dus 4 min is 3.50 min/km dan ! Op 300 m wordt je dit niet echt gewaar . Maar als ze dan 3 sec te snel lopen , dat voelde ik al van de éérste meters . Maar het was de laatste reeks en ik liet ze maar doen . Ik gaf wel telkens de tijd doot die ze liep , zo wist ze zelf ook dat ze flink fout zat . Ik loop op gevoel zij ze me . Ikke terug ....Dan voelt ge u nu wel stukken beter dan daarnet !! Die zat !!

Vandaag ben ik dadelijk na het werk het trage joggers pad gaan lopen . Vorige week de grote toer van 27 km , en deze keer de verkorting van 11 km . Ze hebben graag deze toerkes op kaart staan , en dit kan ik doen dus met de garmin . Zo wet iedereen op de club zijne weg te vinden . Ik had er wel een stevig tempo op gezet . Ik liep ze tegen 4.45 min./km . Hartslag meter had ik vergeten aan te doen . Eigenlijk was ik te lui om terug naar boven te lopen en hem te gaan halen !  

Morgen staan er voor mij een 20 km op het schema tegen 5.15 min. Ik ga die waarschijnlijk alleen doen , want de club doet er maar 12 . Vrijdag rustdag , en zatrdag naar de pieren loop in Ravels . Daar kies ik voor de 15 km tegen marathontempo , of hazen voor iemand ! Zondag is nog een twijfel geval . Normaal zou ik een duurloop doen  , maar ik heb nog 2 tickets voor Walibi , en daar zou ik met ons sanne ook nog eens een dagje het kind gaan uithangen . En dat zal misschien nu zondag zijn !

Dus de hele week is uitgezet. Jullie weten nu wat mij te doen staat deze week ! Ik ga me nu een paar daagjes achter de schema's zetten zodat iedereen verder kan !

En nu ons Peggy nog wat vertroetelen . Ze is ziek , en echt ziek nu . Ze ligt op de zetel en is er nog niet veel vanaf geweest , en dan is het erg hoor !! Ze is een taaie , maar nu moet ze plooien !! 

17:54 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (13) |  Facebook

Commentaren

druk drukke agenda heb je ! veel beterschap voor Peggy !

Gepost door: Chris | 03-09-08

Verzorg ze maar goed, je vrouwtje!

Gepost door: lies | 03-09-08

Populairste coach... ja Mario ,dan kan het zijn dat je het druk hebt :-) allesinds bedankt voor het mijne :-)
@Peggy : VEEL BETERSCHAP !!! knuffels XXX laat je ventje je maar goed verzorgen ,'t is de beste remedie :-))

Gepost door: Katrien | 03-09-08

Laat uw loopsloefkes en schema's aan de kant liggen en vertroetelt uw vrouwke maar eens goed!

Gepost door: Homer | 03-09-08

soigneren Leg het vrouwke de komende dagen maar eens extra in de watten en ik ben alleszins ook content dat je schema's schrijft, ik amuseer er mij enorm mee. Merci!!

Gepost door: sandra | 03-09-08

Allé T'is te hopen dat de "dame" in kwestie deze blog ook leest. Zo zagen op onze coach, foei!!!
Veel plezier met het beest uit te gaan hangen en veel beterschap aan Peggy!
We doen vrijdag ons best, de medaille hangt gewoon van de rest af hé ;-)

Gepost door: Wendy | 03-09-08

Zorgtaak? Zorgen voor je lopers en loopsters, zorgen voor het juiste tempo maar nu rap zorgen voor uw Peggy!!

Gepost door: Tiny | 03-09-08

snelheid Hoe jij dat doet zo juist lopen op die korte intervallen! Sterk. Op de duurlopen of de langere intervallen begint het mij al wel eens te lukken om kort tegen het beoogde tempo te gaan, maar die korte? Altijd te snel! Ik zal nog veel moeten oefenen zeker?

Gepost door: Gert | 04-09-08

Niet evident ... Het gegoochel met cijfers en versnellingen lijkt niet evident. Zelf ben ik er nog niet toegekomen om dergelijk schema te volgen. Loop ook eerder op het gevoel (maar dan zonder gezaag zoals de aangehaalde dame). Meestal loop ik duurlopen van 12 tot 16km. Heel sporadisch tot 20km (zoals tijdens voorbereiding McBride). Interval nog niet echt ingebouwd maar wel op gevoel vaartspellopen. Heb de indruk dat mijn gestel na 6 maand hardlopen nog niet voldoende gehard is en te blessuregevoelig voor intensief inervalwerk. Mijn respect voor de discipline en toewijding om een dergelijk uitgebouwd schema trouw te kunnen blijven.

Gepost door: Carlos | 04-09-08

intervallekes Gisteren ook intervallen gedaan : 8 x 800 (sub 3'00 - 2'50).. ik neem meestal wat marge op intervallen.. just op de seconde lopen heeft volgens mij geen zin, soms heb je meer wind tegen, soms mee wind mee, de ene dag ben je meer in vorm, dan de andere.. ik ben eerlijk : ik loop intervallen altijd op gevoel.. gisteren liep ik de eerste 800 in 2'58, de laatste liep ik in 2'47.. 2 weken geleden kon ik met moeite onder 2'58 blijven.. maar ja, ik ben nu misschien ook zo'n zaag :-)

Gepost door: Vince | 04-09-08

Coach, ge moet uw prioriteiten kennen, hé! En die liggen op de moment bij het vrouwke. Die half afgemaakte schema's komen vast niet achternagelopen.
Laat U zondag maar eens gaan in Walibi! Kan toch zo plezant zijn, hé, de kriebels in den buik...

Gepost door: Sandy | 04-09-08

Veel beterschap voor het vrouwke. Soigneerd haar maar eens goed.

Gepost door: yves | 04-09-08

hopelijk... voelt Peggy zich al VEEEEEEEEEEEL beter!
Verzorg haar goed en
veel loop, opsel en verzorg plezier!

Gepost door: Tinne | 05-09-08

De commentaren zijn gesloten.