05-09-08

 

Ik kreeg vandaag een zeer mooi mailtje , dat je hieronder zelf kan lezen !

Beste mario,

Ik ben werkzaam voor stichting Hoogvliegers. Een stichting die vliegt in sportvliegtuigjes met chronisch zieke kinderen.

Zelf kom ik uit Eindhoven en ik zoek lopers van de Marathon die in ons Shirt willen lopen. Het blijkt best moeilijk te zijn om de lopers te benaderen, vandaar dit mailtje naar jou.

Kun jij onze stichting wellicht helpen met iets?

Met vriendelijke groet,
Patricia Reumer
www.stichtinghoogvliegers.nl

Ik heb haar dit geantwoord.

Dag Patricia
 
Ik ben blij dat er nog mensen zijn die zich inzetten voor zieke kinderen . Zelf hebben wij als webloglopers dit vorig jaar ook gedaan voor Make-A-Wish . Een organisatie die zich inzet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte . We haalden toen op 4 maanden 11.400 euro binnen door ons te laten sponseren voor de marathon van Eindhoven + nog een paar andere activiteiten .
 
Dus ik sta helemaal open voor deze initiatieven . Maar , en nu komt het .....niet goed he , als er "maar" staat . Maar ik heb dit jaar nieuwe t-shirts laten drukken voor de webloglopers met achteraan de naam  van hun blog erop . Wij wilden hier voor de éérste maal daar in eindhoven mee verschijnen . Nu jou vraag  overvalt  me om met jullie t-shirts te lopen ......Ik twijfel wel een beetje , maar ik denk niet dat ik hier de hele groep een plezier mee doe . Maar heb je geen petjes of zo , of andere gatjets om jullie zichtbaar mee te steunen zonder dat wij onze t-shirts moeten uitlaten . + is er ook nog een ander aspect. De kwaliteit van de t-shirts is ook belangrijk . Wij kunne niet op een marathon lopen met gewone t-shirts , het moeten echt wel degelijke kwaliteit zijn om ongemakken zoals schaafwondjes , en door en door nat worden te voorkomen . 
Dus ik denk niet dat we je kunnen helpen met de t-shirts , maar met overige dingen zoals petjes of .......wel !
 
Sorry hoor ......diep van binnen wil ik dit zeker doen  !!
 
groetjes coach mario
Haar mailtje verder naar mij toe !!
Beste Mario,
 
Super bedankt voor je snelle en positieve reactie. Ik begrijp dat de T-shirts moeilijk worden, en daarbij zijn onze de shirts van onze stichting katoenen shirt die inderdaad misschien niet fijn lopen.
 
Echter, begint mijn hart sneller te kloppen als ik je inleidend verhaal lees, wat jullie al ooit hebben gedaan voor Make-A-Wish. Als jullie groep voor onze stichting zou willen lopen en daar sponsors voor kan vinden, ben ik helemaal gelukkig en kan ik heel veel kinderen de lucht in laten gaan.
 
Nu komt de maar....en dat is nooit goed als die komt...er worden momenteel custome-made petjes voor ons gemaakt, alleen deze petjes verwacht ik pas eind oktober binnen.
Nu ben ik aan het nadenken, want ik wil deze kans niet laten schieten, zul je begrijpen.
Ik ga even overleggen of ik nog iets anders heb aan gadgets waarmee jullie kunnen lopen. Ik weet dat we wel badges hebben, maar die zijn heel klein en vallen niet echt op. Echter mochten jullie dit willen doen voor ons en ik weet hoe groot de groep is, dan ga ik kijken of ik misschien iets kan laten maken....wellicht een hoofddoek ofzo met ons logo erop???
 
Ik ben er niet helemaal uit wat het beste is, zodat het opvalt dat jullie voor onze stichting lopen, maar daar vind ik wel iets op. Tenminste als jij aangeeft open te staan voor ons initiatief wil ik de kans niet laten schieten.
 
Is het goed als ik hierover even ga brainstormen en overleggen en je volgende week iets laat weten??
 
Ik vind het echt helemaal geweldig als je dit voor ons wilt doen. Je moet weten dat dit initiatief vanuit mij komt en ik opzoek ben gegaan naar lopers. Volgende week komt er een persbericht in het Groot Eindhoven te staan, maar tot dusver heb ik nog maar 5 lopers die in ons shirt gaan lopen en 1 bedrijf wat sponsort voor 100 euro.....dit is natuurlijk geweldig, maar nog lang niet genoeg....en ik geef niet snel op!
 
Ik zou het zo geweldig vinden als ik een groep lopers kan vinden die dit willen doen voor onze stichting en waarmee we wat grotere bedragen binnen kunnen halen. Als je dit zou willen doen, om hoeveel lopers zou het dan gaan, denk je? Kun je dat al laten weten aan mij??
 
Alvast super bedankt dat je er open voor staat....ik laat je snel meer weten..
 
Groeten

Patricia Reumer
Stichting Hoogvliegers
Ik weet nog niet wat jullie webloglopers ervan vinden , maar voor zo'n dingen wordt ik toch een beetje aangegrepen . En als wij ze op een simpele manier kunnen helpen door met een gadjet rond te lopen in eindhoven om hen een beetje bekentheid te geven , zodat de hulp en steun voor hen sneller op gang komt , vind ik dat we dit moeten doen ! 
Wat denken jullie ervan ! Geef zeker een seintje , zowel possitief als negatief om te peilen hoeveel petjes of gadgets ze moet meebrengen als we het doen . Voor mij mag ze gerust een petje of bandana met reclame meebrengen . En voor jullie ????  
hoogvliegers

21:00 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

Allemaal ok als we maar kunnen iemand een plezier doen ;-)

Gepost door: Katrien | 05-09-08

Goed idee... ...maar vind maar eens iets dat niet stoort tijdens het lopen, maar dat wel opvalt...heel moeilijk. Een pet of bandana vind ik persoonlijk te warm.
Ik dacht aan polsbandjes (zweetbandjes). Als je die in een fluo kleur kunt maken en een hoop lopers draagt dit, dan valt het zeker op. Of de stichting op die manier in de kijker staat...daar twijfel ik aan.
Misschien een sticker die je op je t-shirt kan plakken, te vergelijken met de sticker die je dit jaar bij de 20 km van Brussel kreeg voor de dag van de verdwenen kinderen?

Gepost door: Sandy | 05-09-08

Heel mooi!! Ik vind het jammer dat ik niet meeloop, vree jammer!!!!
Groetjes en dat sticker-idee van Sandy lijkt mij wel wat!

Gepost door: Wendy | 06-09-08

... wat we allemaal al kunnen ... is in de aanloop of na Eindhoven iets in onze blog zetten. Eventueel hun logo of iets over hun campagne ? Het is natuurlijk hetzelfde niet maar het kan er wel als surplus bij.

Gepost door: Kaat | 06-09-08

Tof! zou ik wel willen meedoen, alleen loop ik dan niet :-(
Dus, als er nog eens zo'n initiatief is (brussel, antwerpen, ...), dan doe ik mee

Groetjes
Jan

Gepost door: Jan | 06-09-08

Bij het lezen van deze post moest ik spontaan terugdenken aan een filmpje op YouTube dat ik gemaild kreeg. De intrinsieke waarde van sport die overstegen wordt door een hoger doel.
Chapeau voor jullie toewijding. In bijlage link naar het verhaal van Team Hoyt:
http://nl.youtube.com/watch?v=64A_AJjj8M4&feature=related

Gepost door: CT | 06-09-08

ook wij zien dat wel zitten! Als we daarmee kunnen helpen, zelfs met alle plezier.... Helaas lopen wij wel alleen de 6 km.... geen (halve) marathon.

Gepost door: Tine | 06-09-08

Ik zie dat ook wel zitten. Prachtig toch... Laat maar weten wat er te gebeuren valt ...

Gepost door: Dirk | 07-09-08

geweldig idee MAAR ik vrees ook voor die pet... Nu heb ik zo'n luchtig petje van Adidas en eentje van Asics. Maar zo'n baseball pet is wel te warm vrees ik. Tja, die stickers, ik had er éne van free tibet in Brussel al was het maar omdat ze mij een nummer met reclame van total hadden gegeven en ik om 20 sec. iemand aan mijn been had hangen met een sticker. Ik heb dan maar een vriendelijk meisje geholpen en een sticker gekleefd over total. Dit volledig terzijde maar ik vrees dat dat niet zo hard opvalt... Een fluo geel zweetbandje bv... Tot in 2 weken

Gepost door: Steve | 10-09-08

De commentaren zijn gesloten.