09-09-08

De weblogtraining op 21 september !!

Voor de tweede maal gaat er weer een weblogtraining door op het Zilvermeer te Mol , op 21 september ! Op de weblogunite staat een mooi tabelletje , met toch al een aantal namen in die zeker aanwezig zullen zijn ! Dat ik er nog vergeten ben .....daar ben ik ook zeker van :-)  ! Maar het was dit jaar een beetje remoerig omtrent alles . De t-shirts , de weblogtraining , en dan Eindhoven nog . De ene met eten de ander zonder , komt wel - komt niet.....of laat niks weten . Maar ik ben eruit geraakt . Het parcour .......Steffan en ik hebben al een ander ong. uitgestippeld , maar nog niet afgemeten . Misschien lukt me dit nog , en anders is het dat prachtige toerke van vorig jaar . Er zijn toch een aantal nieuwe gezichten die dat zeker nog niet gedaan hebben . Voor de anderen .......wedden dat ge de weg niet meer kent !! :-)

Er zijn 2 ingangen voor het zilvermeer . Wij nemen die van de Zilvermeerlaan 8 .  Daar zullen we mekaar op de parking treffen . Ik ben aanwezig van 9.30 u . Als je je nog  moet omkleden ,( maar ik raad aan om dit toch al thuis te doen ) Kan je gewoon gratis binnen gaan op het domein . Je vermeld gewoon  dat je weblogloper bent . Het gebouw dat je dan recht voor je ziet is het strandgebouw , en daar ken je douchen en je omkleden ! Er zijn ook kluisjes te huur voor 1 euro , maar ik laat zelf de tas in de wagen staan . Het douchen is dus ook gratis  .

De groepsfoto , die we naar gewoonte toch nemen zullen we net als vorig jaar aan of op het strand nemen . Laat ons zeggen 9.55 u . Ook de t-shirts zal ik dan zeer waarschijnlijk allemaal hebben !  

We vertrekken met lopen om 10.00 u stipt , of je moet iemand laten weten dat je 5 min later bent door omstandigheden , dan wachten we wel !! Mijn gsm. ga ik niet vermelden of doorgeven . De mogelijkheid dat ik gebeld wordt op de onmogelijkste momenten , doet zich dan voor .

De toerkes splitsen zich op in 12 - 18 - 32 km . op km 15 zal er een fles met sportdrank liggen , waar we onze busjes terug mee kunnen vullen . Dus dit kan voor je belast verminderen .

Voor hen die dus de verkorting nemen , en dus ook een hele tijd voor ons onder de douche staan , is er daarna nog vele mogelijkheden om de tijd te doven .  3 cafe - tavernes , en mooi om te wandelen . Bij mooi weer is zwemmen ook nog mogelijk !

Dan zou ik wel verder willen afspreken om tegen 13.30 u aan het strandgebouw te zijn , om zo samen naar de taverne Het zilverbos  te wandelen . Ik heb met die mensen afgesproken dat de meeste wel de dagmenu zullen nemen . En de kinderen kunnen van de kaart een kindermenu kiezen ! De prijs van een dagmenu bedraagt tussen de 11 - 12 euro . Dit om het snel te laten gaan , want wij hebben honger dan . Ook van de kaart kiezen blijft mogelijk !!

Voor hen die het lopen nog echt nog niet zien zitten , maar er toch eens graag bij zijn , kom gerust en maak hier een fietstochtje , of kom tegen 13.30 u en kom kennis maken . Geef wel een seintje zodat ik een extra plaats voorzie en of je ook mee eet .

Ik hoop dat jullie hiermee genoeg info hebben om op 21 september richting zilvermeer te rijden hier in Mol .

Tot dan !! groetjes mario !!  

11:54 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Bedankt Bedankt Mario voor je enorme inzet en alle tijd en moeite die je erin steekt om dit te organiseren. We kunnen er jammer genoeg niet bij zijn dit jaar, maar in gedachten wel hoor! We wensen jullie alvast een prachtige dag én training toe.

Gepost door: Julie | 09-09-08

Petje af hoor Mario Mario, knap gedaan hoor ! Ik zal er normaal wel bijzijn hoor (12 km). Voor het eten weet ik nog wel niet, maar dat zal je de dag zelf ook wel kunnen regelen/afspreken zeker ! Ik zie er naar uit om jullie eens te ontmoeten ... See you

Gepost door: Dirk De Groof | 09-09-08

Oeps!! Groepsfoto, nu krijg ik zenuwen zi ;-).
Prachtig georganiseerd Mario, ik en de kindjes kijken er al naar uit.

Gepost door: Wendy | 09-09-08

helaas Idd mooie organisatie Mario. Wij zullen er helaas ook niet bij zijn voor de weblogtraining...

Gepost door: Chris | 09-09-08

Chapeau voor de weeral enorme inzet om die dag te doen slagen ,en dat zal dik in orde zijn !! zoals gewoonlijk :-) we gaan aan jullie denken tijdens onze tocht ;-)

Gepost door: Katrien | 09-09-08

Bulltje en ikke zijn er om half 2.
Bulltje eet ni mee ... ikke wel :-)

Gepost door: Tinne | 09-09-08

terug een leuk initiatief maar zoals je weet kan ik er niet bij zijn. Zelfs de andere (festival) plannen hebben we moeten afzeggen, want net die dag komt er bij ons familie eten (wat ook al een hel was om ingepland te krijgen). Andere keer dus! Veel plezier en we zullen aan jullie denken!

Gepost door: Ruthje | 09-09-08

De commentaren zijn gesloten.