12-09-08

Ik loop nog hoor !!

Ja ik ben de laatste dagen met andere dingen bezig geweest , zoals je het vorige postje al wel kon zien . De webloglopers zijn gevraagt om met reclame van een goed doel te lopen , om die mensen zo wat bekentheid te geven , om zo aan sponsers te geraken ! Meer niet !! Katrien en ik hebben dadelijk wat reclame op onze blogs gezet , maar de reactie's erop zijn tegenvallend . Zowel bij mij , als bij reactie kampioene katrien . Zij behaald gemakelijk 20 - 25 reactie's per bericht , nu nog maar 10 . Dus stel ik vast dat dit niet interesant is !!

Maar voor diegene die dan toch nog niet weten waar ik het nu over heb , gewoon mijn vorige postje lezen !

Deze week is er zeker veel getraint . En het gaat goed , zeer goed zelfs . We zwijgen of vergeten de pijntjes die ik heb ! Dinsdag heb ik versnellingen gedaan op de piste . 3 km in en uitlopen . 10 x 1 km tegen 4.15 min /km  . Woensdag 12 km losgelopen , maar het tempo dat voor mij op ze'n best aanvoeld was toch een ietsje te snel voor loslopen te noemen   . Ik liep met een gemiddelde hartslag van 125 aan een tempo van 6 min . Gisteren avond een beetje vervroegt naar de club en dan 25 km tegen 5.45 min gelopen . Dit ging uitstekent , nergens geen pijn , en een hartslag van 130 - 132 .

Maar 1 ding is fel aan het tegen vallen . Mijn gewicht .....Ik was na de vakantie redelijk snel mijn 3 kg overgewicht verloren . Maar na een dipje vorige week wegens een opkomende blessure  , heb ik mij volledig in de koffiekoeken gestort . Ik weeg nu terug 2 kg meer  !! Maar nu vliegen we er terug in , ze zullen  er terug af moeten !

Voor hen die nog info moeten hebben over de weblogtraining van 21 september , kan éérst 2 postjes terug ééns lezen , en als er dan nog iets niet duidelijk is , gewoon mailen !!

groetjes en tot dan  !! droom

 

 

11:52 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

interesse Mario, ik vind het fantastisch dat jji en Katrientje jullie schouders zetten onder dit goed doel. Als ik niet reageer, dan is dat niet omdat het me niet interesseert. Ik heb het ten eerste alleen razend druk en reageer de laatste tijd minder en minder wegens tijdsgebrek en ten tweede ga ik dit jaar niet naar Eindhoven. Vandaar. Meer moet je er niet achter zoeken. Ik wens jullie wel veel succes natuurlijk.

Gepost door: Julie | 12-09-08

Geen paniek De stickers gaan de deur uit (met manier van spreken) 7 voor de Flacskes en onze nederlandse vriendje en vriendinnetjes Jacqueline, Jhon,Rinus enz , dan Herman en Co ,die gaan allemaal lopen met een sticker op hun shirt duuuuuuuuuuuus !! en de supporters die mee zijn ook toch ? geen paniek Mario iedereen met een groot hart doet mee !!!ps onze sympathieke Tiny heeft zelfs reeds een bijdrage gestort ,de lieverd :-)

Gepost door: Katrien | 12-09-08

Jammer! Ik dacht dat ik kon komen supporteren maar jammergenoeg moet mijn man dan shotten, ik ga nog eens zien of het mogelijk is om mijn drie spruiten mee te nemen maar ik vrees dat dat moeilijk gaat worden.
Ik wil best in Kasterlee met ne sticker lopen, maar dat is natuurlijk bijlange zo geen groot evenement zoals Eindhoven. Maar moest ik toch naar Eindhoven kunnen komen dan zullen we allemaal een petje opzetten.
Groetjes, en blijf van de koffiekoekjes hé ;-)

Gepost door: Wendy | 12-09-08

Hey Sorry mijn reactie laat ook op zich wachten net als het onderhoud van mijn blog. Reden: zie Julie, gewoon gene tijd meer door oa het werk. Ben op de valreep 2 keer kunnen gaan trainen met de voetbal (goed qua intervallen) maar voor de rest... Drama hé, ik geraak gewoon ni meer weg. Thuiskomen, eten, kids in bed en terug verder doen met vanalles en nog wat. Pompaf naar bed en hopsa de volgende dag. MAAR de essentie van deze reactie. Ja, ik wil ook met een sticker lopen en idd ik moet nog storten maar ik ga eerst eens op zoek naar een IBAN code. Maakt de betaling net iets goedkoper qua kosten (kostenloos dus eigenlijk). Greetz, Steve

Gepost door: Steve | 13-09-08

hartlopen. een vraagje van mijn...val je nou af als je gaat hartlopen??? of ligt het ook aan de voeding?? groetjes arie.

Gepost door: arie | 13-09-08

De commentaren zijn gesloten.