15-09-08

planningen voor 2009 !!

Eérst een kleine ubdate houden van wat ik gisteren gedaan heb . Om 6 uur liep gisteren morgen die verdoemde wekker af . Ik had afgesproken  met steffan om een, klein toerke te gaan joggen . Man man wat had ik hier spijt van . Het bed hield me precies gewoon vast . Ik kon er niet uit . Na lang worstelen , meer met mezelf had ik het toch klaar gespeeld om in mijn loopkleren te geraken . Toen ik de poort opende , kwam er nog precies een winterse koude op me af . Mijn billekes begonnne al dadelijk te bibberen en te snakken naar een iets langer modelletje .

Na een korte woordewisseling met mezelf ben i,dan toch naar steffan gereden . Hij stond al klaar . Niet te snel en niet te ver was mijn optie . Het werden 12 km . Vandaag , net terug van een wisselloop van 15 km . 1 km loslopen en 2 km tegen 4.40 min/km . Het ging zeer vlotjes , bijna geen pijn , maar zou toch graag de peptalk van Julie kennen . Zij praat tegen mr. achilles en met resultaat , zegt ze ! Maar wat zeg je dan ? .....:-)

planning 2009 !!

*  Op sommige blogjes heb ik hier en daar al wat opgevangen over plannen voor volgend jaar . Wel na deze 2 marathons , waarvan Eindhoven de laatste is , zal ik me weer gaan toeleggen op de 10 km . Ik wil en zal dit jaar mijn pr weer benaderen ! Dus de 38.50 min zou weer in zicht moeten komen .

*   Begin 2009 zou ik graag ergens een halve marathon gaan doorvlammen . Want hoe gek het ook klinkt , ik heb nog nooit een halve marathon voor een eigen tijd gelopen . Altijd als haas of als training . Dus ik wil hier mijn tijd ook ééns op kennen . 1.30 u heb ik al ééns gehaasd .

*   Daarna staat er weer de voorjaarsmarathon op het programma . Waar deze zal doorgaan zal van de club afhangen . Als zij naar een marathon gaan die op een zondag valt , en waar ge niet perse 3 - 4 dagen weg voor moet  , zal ik die gaan lopen . En daar ga ik ook weer alles op alles zetten .

*   Ook mag iemand mij een ultra loop voorstellen van 50 - max. 60 km , en liefst hier in Begie en op ne zondag voor 15 juni . Waarom dit ? zal blijken uit mijn volgende doel !

*   De Dodentocht in Bornem op 14 - 15 augustus mee doen. Ik heb dit al een paar jaar gezegt , maar ik moet meestal werken op vrijdag avond , maar deze keer niet omdat het moederdag is de dag nadien . En dan heb ik verlof !!  Dit jaar zijn een paar bloggers mij voorgeweest , maar ik ben toen wel gaan kijken . Wat deed het pijn dat ik daar niet tussen hing . Toen ik de datum van het volgende jaar onder ogen kreeg, wist ik zeker dat ik er volgend jaar zal staan . Op de éérste plaats is het doel dit gewoon uitwandelen - lopen  . Maar ik zou toch het grote deel willen lopen . Ik weet nu al dat er nog mensen met mij zullen mee gaan , maar hoe meer zielen hoe meer vreugde  . Wie durft deze uitdaging ook aan !! Wie wordt de opvolger of opvolgster van Ruthje en Julie en .....! 

11:57 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

DT2009 't is wel de bedoeling dat ik volgend jaar de dodentocht opnieuw ga meedoen! DUs dan zien we elkaar daar zeker wel;

Gepost door: Julie | 15-09-08

Joepie , ons julie is er weer bij ! Ik ben dus niet alleen ! Wie nog ???

Gepost door: coach mario | 15-09-08

Goh! 2009 weer een jaar om naar uit te kijken! Bedankt voor de beterschap wensen, ze hebben geholpen ze!! Ik wil best wel een eindje mee fietsen in Bornem, maar echt meestappen/lopen, daar begin ik nu nog niet aan. Zou het ooit ook wel eens willen doen ze. Groetjes

Gepost door: Wendy | 15-09-08

Mooie uitdagingen en gek dat de halve nooit op volle snelheid is gelopen!.
Komt helemaal goed volgend jaar.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 15-09-08

Hele mooie plannen voor 2009. Heel veel succes ermee.

Gepost door: hans | 15-09-08

2009 Den dodentocht? Al dikwijls aan gedacht, maar voorlopig zet ik die idee nog eventjes in de koelkast denk ik. De najaarsmarathon krijgt (voorlopig) nog voorrang.
Die halve marathon daarentegen wil ik ook volgend jaar doen. Wanneer juist dat laat ik nog wel weten. ;)

Gepost door: Gert | 15-09-08

in Gistel heb je een 50 km ergens in 't voorjaar, zijn wel rondjes van 5 of 10 km geloof ik.
den DT, daar ga ik nu nog niet over beslissen. Vond het een geweldige ervaring, maar de blessures achteraf vond ik niet zo leuk ;-) als ik niet meedoe, ga ik wel trachten met Julie de laatste 30 km af te leggen, maar dat moet ik dan praktisch geregeld krijgen...

Gepost door: Ruthje | 15-09-08

Mooie toekomst plannen 100km !! ik krijg al kriebels en zweet uibarstingen :-( dat is voor de "echte" zenne ik zou niet durven

Gepost door: Katrien | 16-09-08

Mooie planning. De doelen zijn weer uitgezet. Ik moet dringend ook eens bekijken wat ik na Eindhoven wil doen.

Gepost door: yves | 16-09-08

plannig 2009 beste coach,zo nu en dan moet je ook eens aan jezelf denken!!!!! Steeds klaarstaan voor andreren is erg tof,maar je mag best eens aan jezelf denken ook!!!!! Als je anderen reeds zoveel hebt geholpen,ook mij, wordt het tijd ,dat je eens een wedstrijd loopt,naar eigen kunnen!!Iedereen heeft zijn schema,probleemkes zullen al aangepast zijn,dus vergeet het even en ga er eens zelf voor!!
Verder die loop in MOL;wordt dat eerst carboloaden of mag het iets minder zijn?
Ik heb nog niet meegedaan, dus weet van niets!
mvg
Patrick

Gepost door: patrick aerts | 16-09-08

half lopen en de andere helft uitstappen? Dat zou ik durven,aan een rustig tempo lopen dan toch?Maar ook hiervoor zal getraind moeten worden!
Ik zie dat wel zitten!!!!

Gepost door: patrick aerts | 17-09-08

De commentaren zijn gesloten.