17-09-08

wisselloop van 18 km

Vandagg hb ik een groot stuk van de dag tuinman geweest . Gras maaien , haagjes snoeien en verregende bloemen uitrekken. Dan toch een uurtje of 2 gaan slapen om s'avonds als de mama thuis was , een toerke gaan lopen . Ik heb een stuk van het trage joggerspad gedaan . De club wil dit allemaal op plan hebben en deze toer omvat een 5 inkortingen zodat ieder niveau op dit parcour kan starten en verschillende afstanden kan kiezen . Ditmaal heb ik het traject van 14 km gelopen . Elke km gaat op plan aangegeven staan . Ik heb dit afwisselend snel - traag gedaan . De snelle stuken waren tussen de 4.40 en de 4.50 min/km . Dit parcour verleent het echt niet om zeer juist te lopen . Het is zo afwisselend , harde - zachte  ondergrond , heuvelachtig .....Naar het parcour toelopen was 1.7 km en nadien heb ik er een stuk bijaan gelopen tot ik 18 km had gelopen . Nog 2 km te weining naar wat mijn schema voorschrijft . Morgen 19 km tegen 5.30 min/km .

ubdate !

Op de link hieronder kan je al de foto's bekijken van de weblogtraining van vorig jaar ! Het was toen supper gezelling en een prima training. Sommigen zijn er dit jaar ook weer bij . Maar voor de late beslissers , de twijfelaars ......misschien zijn jullie nu overtuigt om toch naar mol af te zakken !! Het kan nog altijd ! Gewoon mij een seintje geven !

Tot zondag , en ze voorspellen mooi weer !! Joepie !

   http://picasaweb.google.com/marathonmanneke1

21:27 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Bestaat er een kaartje van dat pad? Lijkt mij wel leuk. Groetjes en tot zondag!! Heb zelfs al een auto versierd wegens schrik om niet meer thuis te geraken met de fiets ;-).

Gepost door: Wendy | 17-09-08

idem dito heb ongeveer hetzelfde trainingke gedaan maar dan 16km en niet volgens mijn schema en hartslag hoger dan mij goed is !! maar ik heb een goed excuses :-( zal nooit meer gebeuren !!

Gepost door: Katrien | 18-09-08

wissel Wisselloopjes, daar hou ik ook wel van.
Tot zondag !!!

Gepost door: Edith | 18-09-08

Veel plezier!! Heel veel trainingslezier toegewenst zondag!!

Gepost door: Tiny | 18-09-08

De commentaren zijn gesloten.