18-09-08

slechte dag !!

Voor mij vandaag toch ook eens een slechte dag . 19 km tegen 5.30 min stond er op mijn schema , maar deze ging ik met de club doen en daar zou i alleen moeten lopen hebben voor dit tempo , dus de meest intersante groep die het dichts tegen mijn tempo lag was 15 sec. lager , dus tegen 5.45 min/km . De twee koplopers van deze groep deden dit perfect .

Zo in groep lopen geeft toch een heel ander gevoel dan alleen lopen . Ik ben nu niet echt een spraak waterval , maar luister zeer graag naar wat anderen te vertellen hebben . De lachbuien blijven dan ok niet lang weg . Als ge zo alleen loopt maakt ge dat niet mee he ! Het zou anders nogal een zicht zijn , alleen aan het lopen zijn en dan ineens ineen lachbui schieten . Ik denk ze mij heel vlug naar Geel zullen verhuizen  ( Geel = zotten huis / Heel geel is half zot , en half Geel is helemaal zot !!) En geloof me , als ge daar op ne zondag door het centrum loopt is het zoeken naar ne normale !! :-)

Waarom dan een slechte dag ? Ik had de achilles vandaag nogtans een groot stuk chocolade beloofd , maar ik denk dat hij iets anders wil , want na 12 km begon het trekken ervan . Pijn noem ik dit niet , maar het geeft wel een zorgelijk gevoel . Moest ik net meer voelen in de marathon , dan isn dat geen probleem hoor ! Dan gaan we ervoor !!    

21:13 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Geel... maar ze hebben een kei goei zwembad!!! :-)

Achiel... ik lees op vele blogjes dat achiel lastig is... pffff.... voorzichtig he!

Tot in Molllll :-)

Gepost door: Tinne | 18-09-08

Ik ken dat gevoel... Pijn is inderdaad veel gezegd, maar het is er wel. Vooral een frustrerend gevoel geeft dat. Want dat is wel het laatste wat je wil zo vlak voor een grote wedstrijd.
En als je Achiel een wisseldouche belooft, helpt dat niet? Of een massage-ke? Heeft die dat niet graag?
Alle truken uit de kast halen, hé, om hem tot zwijgen te brengen!

Gepost door: Sandy | 19-09-08

heleba ik werk in Geel Maar mag elke avond naar huis gaan,goed teken,dan behoor ik bij die eerste reeks zeker?

Gepost door: patrick aerts | 19-09-08

Ik lees overal dat de meesten pijn hebben aan den achiel; en deze week heb ik ook al pijn aan mijn achiel gehad.

Gepost door: tom | 19-09-08

Geel !!! heb daar mijn paardesport perikels afgesloten op het Nationaal kampioenschap in Geel en tis inderdaad nooit meer goed gekomen met mij ,denk dat het "Viraal" is :-)

Gepost door: Katrien | 19-09-08

Achiel Beste Mario, let wel een beetje op dat achilleke geen (blijvend) stijf gevoel geeft 's morgens als ge opstaat hé ! En dan bedoel ik wel degelijk Achille, en niet de Willy hé ...!

Gepost door: Dirk | 19-09-08

De commentaren zijn gesloten.