20-09-08

weblogtraining 2008

Morgen is het voor de tweede maal hier in Mol een weblogtraining naar aanleiding van het succes van vorig jaar . Dit jaar weer bijna allemaal nieuwe gezichten op een paar na ! Een paar sfeerbeelden van vorig jaar zullen de twijfelaars misschien toch nog overtuigen . http://picasaweb.google.com/marathonmanneke1/Weblogtraini...

Het kan nog altijd om deel te nemen , zelfs om nadien te blijven eten !! Wees er wel tijdig want om 10 u vertrekken we !! En om 13.30 u - 14.00 u zitten we aan tafel !!  Ik zou zeggen tot morgen op het zilvermeer te mol !

De training van vandaag !

In de voormiddag naar het prinsenpark geweest om daar de lange versnellingen te doen . 3 km ingelopen en dan 2 x 5 km tegen marathontempo ! Maar wat is dat voor ne half kreupele ? Ik verkoos daarom om het toch wat rustiger te doen . Dus tegen 4.40 - 4.45 min/km was een zeer aangenaam tempo . Mijn hartslag ruim onder mijn niveau voor de marathon . Hij sloeg 148 gemiddeld . Tussen de versnellingen 5 min gerust . Dat dit geen marathon gaat worden om lang over te spreken op gebied van prestatie , weet ik nu al . Maar ik ga toch proberen om er dan dubbel van het parcour en de omgeving te genieten . Dus succes verzekert voor mij !! De afbouw gaan voor mij een weekje vroeger beginnen. Dus na morgen ga ik er ferm de rem opzetten om mijn achilles te sparen !  Die marathon uitlopen .....aan de conditie zal het niet liggen . Maar Eindhoven blijft voor mij de allerbelangrijkste . Ons Katrien ( met "ons" wil ik zeggen , ze is toch één van de bekentste bloggers onder ons die altijd wel met de nodige steun klaar staat ) wil i zeker hazen naar de tijd die we voor ogen hebben ( blijft geheim ) . Hier beleef ik het meeste voldoening aan . Een pr. lopen is natuurlijk ook zeer leuk , maar dat is en zal gebeuren volgend jaar in .....???

Vergeet ook net onze steun aan droom
 

18:38 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

veel plezier Amuseer jullie morgen! Wij hebben jammer genoeg al andere plannen. Het weer hebben jullie in elk geval al mee! Loop ze!

Gepost door: lies | 20-09-08

veel plezier! Veel plezier morgen coach! Ruth en ik leggen onze lange duurloop ergens anders af, een beetje dichter ibij huis maar in gedachten zijn we bij jullie!

Gepost door: Julie | 20-09-08

mol Ik kijk er weer naar uit !! En je hebt weer eens chance he coach !! Zo'n mooi weer ..

Gepost door: Edith | 20-09-08

héél véél fun morgen met de weblogtraining. Doe ze daar allemaal de groetekes!!

Gepost door: Ruthje | 20-09-08

Veel plezier !!! We gaan aan jullie denken ,vanop onze "Karre" en alvast bedankt voor het "haaswerk" in Eindhoven ps Edith heeft me reeds verwittigd dat ge er nogal kunt aandoor doen voor een tijd ;-) en zij kan het weten ;-)

Gepost door: Katrien & Christ | 20-09-08

De commentaren zijn gesloten.