21-09-08

Een geslaagde weblogtraining

Vandaag was het dan weer zover . De tweede weblogtraining ! Toen ik s'morgens opstond en door de raam keek , was het al dadelijk een meevaller . Het weer was perfect . Nadat de bomma onze kinderen kwam halen om te gaan ontbijten en daarna naar de dierenmarkt te gaan , konden wij vertrekken . Om half tien toegekomen , waren gert en steffan al aanwezig . Kort erna kwamen de anderen ook toe . Hieronder de hele lopers mute !

naamloos
Allen klaar om aan onze duurloop te beginnen . Ik koos voor hetzelfde parcour als vorig jaar en dat beviel iedereen weer denk ! De Molse meren hebben ze nu wel gezien ! Veel getettert en geluld onderweg . Op 12 km haakte ons Peggy met haar vertrouwde loopmaatje Greet af ! Het tempo werd toen lichtjes van 6.45 min/km wat deze twee supper hazen altijd prima aanhielden , opgedreven naar 6.15 min/km . Op km 18 splitsten weer de wegen voor een deeltje van de groep . Steven en Dirk namen genoegen met deze afstand . Hier werden ook weer de busjes met sportdrank gevuld om daarna het laatste stuk aan te vatten .

naamloos 2

Bijna weer aan onze stal aangekomen kwam Frank ons nog tegen , die in James Bond stijl zijn wagen in de kant zwierde om ons toch ook nog even in de lens te nemen . Bij aankomst kwam steffan op het lumineus idee om nog te gaan zwemmen . Als het voor gek te doen is , dan ben ik erbij he ! En niet alleen ik , maar heel de groep het water in . Wij trokken onze schoenen en  t-shirts uit ( de dames niet , doeme toch ) en spurte het water in . Koud was het water wel , maar ééns je erin zat voelde dat zelfs goed aan . Samen met steffan , een toch goed geoefend zwemmer , om ter éérst aan het vlot , en ik bleef netjes op gelijke hoogte . Ik kreeg van hem de complimenten dat ik vrij goed zwem , en ik die dacht het niet goed te kunnen !

naamloos 3

Na een goede douche zijn we met z'n allen naar het Zilverbos getrokken om ons te verwennen met een heerlijke maaltijd . Iedereen had de vrije keuze en alles verlliep zeer vlot ! Tinne en sandy hadden de groep ook nog komen vervoegen . Tinne had haar bultje meegebracht , ferm gerief en Sandy dacht ik verleid te hebben met de mail dat ze hier in Mol ook kriek hadden . Maar nu wilde ze er van mij wel gene drinken zeker . Ne water mannen .....en da voor ons sandy !! Een vreselijk zicht !! :-)

naamloos 4

De overige 60 foto's zijn hier te bewonderen http://picasaweb.google.com/marathonmanneke1/Weblogloop2008#

Allen die er niet bij waren hadden ongelijk . Alle aanwezigen , bedankt om te komen !

21:26 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (19) |  Facebook

Commentaren

leuk dat het zo'n meevaller was Mario!! Knap getraind allemaal!! maar dat duikje in 't meer...brrrr! Moedig!

Gepost door: Ruthje | 21-09-08

Je had ook alles mee! Het weer, goed gezelschap goeie tempomakers. Je had ook alles mee om er een mooie dag van te maken.

Gepost door: Tiny | 21-09-08

Bedankt! Merci Mario!

Gepost door: Gert | 21-09-08

Zwemmen Btw, daarom waren jullie zo laat in den douche. Jullie waren gaan zwemmen.

Gepost door: Gert | 21-09-08

Prachtige weblog ontmoeting en een mooie training zo met zijn allen.
Mooie foto's en heerlijk om na afloop zo te kunnen zwemmen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 21-09-08

Prachtige weblog ontmoeting en een mooie training zo met zijn allen.
Mooie foto's en heerlijk om na afloop zo te kunnen zwemmen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 21-09-08

mooi Mooi verslagje en mooie foto's van een geslaagde dag die ze aan jou te danken hebben. En nog een pittige training erbovenop! Knap!

Gepost door: Julie | 22-09-08

Al dat bloot vel !!!! Zag er leuk uit !! inderdaad de afwezigen hadden ongelijk :-) en Wendy !! amai 30km !! (ook eentje van Mol zeker :-)

Gepost door: Katrien | 22-09-08

Triathlon?! Mario, zo goed kunnen zwemmen ook. Misschien is triathlon ook nog iets voor u.
Mooie foto's trouwens!

Gepost door: Spencerwoman | 22-09-08

Knap georganiseerd Mario!

Gepost door: Homer | 22-09-08

Leuk zeg Het is er daar zeer gezellig aan toe gegaan zo te zien,mooie omloop mooi weer plus mooie foto's en een toffe bende succes verzekerd.

Gepost door: Anita | 22-09-08

Fun, fun, fun!!! Ik heb mij echt goe geamuseerd! Jammer dat het al weer voorbij is.
Groetjes

Gepost door: Wendy | 22-09-08

bedankt voor de mooie dag coach,erg bedankt voor de erg mooie dag,zoiets mag je nog doen!

Gepost door: Parick | 22-09-08

Mercikes Twas leuk zei Bulltje!
Tiptop geregeld!!!
Chapeau en toffe fotookes.

Gepost door: Tinne | 22-09-08

't lijkt inderdaad gezellig te zijn geweest maar met de Ekiden van zaterdag in de benen had ik daar weinig kunnen komen doen. 't was al lastig genoeg in Lier (een aan lager tempo). 't Zal voor een volgende keer zijn.

Gepost door: Luc | 22-09-08

merci Merci voor de gezellige training. Jammer dat 18 de max was, had graag meergedaan maar de snotvalling en de Brussel Ekiden was nog niet verteerd. En ook het eten was in orde btw. Bedankt ook de 2 tempolopertjes van de eerste 12. groetjes

Gepost door: Steve | 22-09-08

Bedankt voor de mooie dag en training. Zo samen lopen heeft toch wel iets speciaals. Bij een wedstrijd zie je mekaar aan de start en daarna is het zoeken. Bij dit soort training blijf je de ganse tijd samen en wordt het een tettertraining.
Mooie foto's !!!

Gepost door: Edith | 22-09-08

Mooi verhaal en foto's. En zoals we gewoon zijn van u tot in de puntjes geregeld.

Gepost door: yves | 23-09-08

Wij waren er helaas niet bij, maar we zien elkaar in Eindhoven, hé. Jammer dat we het gemist hebben, het was blijkbaar de moeite waard, als we dit allemaal lezen!
PS: Ook van ons een dikke merci! Je moet het toch maar allemaal doen... zoiets organiseren voor je mede-lopers! Thanks coach!

Gepost door: Tine | 23-09-08

De commentaren zijn gesloten.