25-09-08

De beloofde 22 km !

Op mijn vorige postje vroeg ik om mijn tijd te schatten die ik zou lopen in Keulen met als beloning voor wie er het dichts bij is , een weblog supporters t-shirt !! Er zijn er daar wel een paar zeer leukerts bij. Die mij een pr.zien lopen . Wel ik kan die al verzekeren dat dit niet het geval zal zijn . Niet dat ik niet zou willen , maar ik ga dat niet kunnen ! Maar ik ga mijn best doen , da's beloofd !

De training van vandaag zit er voor mij ook op . Het ging supper goed ! En ik bedoel daarmee  dat mr. achiel zich braaf hield !  

4

3

Je ziet wel maar 19 km staan , maar ik ben weer een toerke op kaart gaan zetten voor de club , en dioe vertrekken altijd aan de sporthal . Het stuk naar de sporthal is nog 1,5 km , dus ook weer nadien tot thuis !

Het was een mooi bosparcour met zanderige wegen , dus het tempo is zeker goed tov. de hartslag . 

Ik kijk er echt naar uit om in Keulen te gaan lopen . Ook zullen daar weer een paar bloggers zich van hun beste kant laten zien !

Maar weer voor de tweede maal op rij is Eindhoven een groot succes . Met 22 mensen blijven we overnachten en 21 mensen blijven eten op zaterdag avond . Ook ik blijf die avond eten . Sommige weten al wat ik heb moeten doen om ons Peggy ervan te overtuigen Knipogen!! Op zondag avond heb ik het buffet voor ons wel geanuleert . Op zaterdag avond komt ok Patricia van de stichting de Hoogvliegers met de gatgets . We kunnne haar daar een zeer groot plezier mee doen om voor deze stichting reclame te maken ! Zo krijgen ze eventueel geld los van de gemeente !

De weblogloop was ook weer een succes ! En volgend jaar doe ik dit zeker weer over ! Bedankt aan iedereen die het webloglopen mee in leven houden door toch hier en daar gezamelijk ergens aanwezig te zijn . Overal bij zijn is onmogelijk en wordt dan ook niet scheef bekeken . Maar met een op tijd aangekondigde actie of planning zou ik er ééns graag in slagen om meer dan 50 lopende bloggers bij elkaar te krijgen . Dus met de partners erbij zou dit een 100 mensen moeten zijn om ergens te tafelen - plezier maken - kennis maken .....! Hier in Mol heb ik alles wat ik daar voor nodig heb , en denk dat er nu wel weer mensen zijn die dit terug willen doen of spijt hebben dat ze er niet bij waren afgelopen zondag ! ( Zie twee verslagjes terug ) Blijf de blog volgen . Na Eindhoven kom ik hier zeker op  terug !!

Ubdate !

Een tijdje terg was ik gaan lopen in Lichtaart samen met Edith en ons Peggy. Onderweg kwam ik daar BENNY tegen . Ik voerde een kort gesprekje , en liep toen door , of was hij het die doorliep ?  Nadien kwam ik hem no 2 x tegen en ondertussen heeft hij zelf ook een blogje begonnen . Dus ik zou zeggen ga ook bij deze nieuwe aanwinst ééns kijken ! Hij zakt ook af naar eindhoven om een pr te lopen !!  

18:51 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (13) |  Facebook

Commentaren

Hoogvliegers Ik heb van Patricia al een aantal stickers thuisgestuurd gekregen, dus ik ga op 12 oktober mijn clubgenoten ook naarstig "beplakken".

Blijf jij in Eindhoven plakken na de marathon om de halve marathon te zien starten en finishen?

Gepost door: Sandy | 25-09-08

Zelfde tijd zelfde afstand maar andere plaats en trager tempo ,ja als je dezlfde coach hebt kan dat wel eens gebeuren :-)ps Christ denk dat hij weet wat je hebt moeten doen om Peggy te kunnen overtuigen ..iets met chocolade en massage of zoiets ???? uitleg gaat hij vragen aan de betrokkene :-)))

Gepost door: Katrien | 25-09-08

Planning! Met een planning die mij uit zou komen zou ik er erg graag bij zijn. Ik ga er zeker mijn best voor doen!

Gepost door: Tiny | 25-09-08

Buffet Ik heb mij eergisteren ingeschreven voor het zaterdagavond buffet. Ik ga wel niet lopen in Eindhoven want ik ga veel te moe zijn! :)

Gepost door: Gert | 25-09-08

Grappig Aan Sandy
Ik zal er zeker nog zijn hoor. Waarschijnlijk haal je mij nog in! ;-)
Dankzij de leuke berichtgeving over de Fortis kon ik het bedrijf ook weer wat mee proberen te redden. Gevolg was weeral laat thuiskomen en weer proberen om straks te gaan lopen maar ik ben gewoon doodop! Met dank dus aan die s*****appen die de valse berichten de wereld instrooien.

Gepost door: Steve | 25-09-08

Ps: heb in je vorige post ook een tijd gezet.

Gepost door: Steve | 25-09-08

Mmm!! Ben heel benieuwd naar de plannen!!

Gepost door: Wendy | 25-09-08

Mario Ben ook benieuwd naar de verdere plannen. Ik ga toch proberen om ook te starten in Eindhoven hoor. Ga zoals je gezegt hebt deze week nog VOLLEDIG rusten met mijne tape rond de enkel, om daarna eens te zien wat het geeft. Ik vind het alleszins fantastisch dat er mensen zijn zoals jij, die het webloglopen promoten, in het leven hebbe geroepen, en houden !! Chique dinges !!!

Gepost door: Dirk De Groof | 26-09-08

Kzal ook een gokje wagen. Maar ik denk dat ge wel een goeie tijd gaat lopen. Zondagavond is er dus helemaal geen buffet voorzien ?

Gepost door: yves | 26-09-08

@ yves Tot nu toe is er nog altijd buffet voorzien op zondag , maar het aantal is zo klein , 6 mensen maar meer ; sdat ik vermoed dat het op zondag niet door zal gaan . Het restaurant is normaal gesloten op zondag , en voor 6 mensen openhouden ......? Maar zolang het hotel niks laat weten gaat het door !

Gepost door: coach mario | 26-09-08

Nu wist iedereen het lang op voorhant van de trainingsloop en was er geen 30 persoon en er zijn nog andere mooie plaatsen buiten Mol.

Gepost door: Dirk | 26-09-08

Webloglopen Een weblogtraining of weblogloop is altijd een leuke bedoening.
Als organisator is het altijd een voldoening om te zien dat de bloggers een plezante dag meemaken.
Jij hebt dit weer prima gedaan.
Jammer genoeg konden wij er dit jaar wegens een familiefeest niet bijlopen : hopelijk lukt dit volgend jaar terug wel.
Ook volgend jaar plannen wij hier in de streek (West-Vlaanderen) terug een weblogloop of training.
Misschien voelen nog anderen zich geroepen om initiatieven in andere streken te lanceren : hoe meer zielen, hoe meer vreugd !

Ps : mijn pronostiekje voor Keulen is 3u14’32”
Veel sukses !

Gepost door: frank spencer | 26-09-08

Houd voor mij ook maar wat stickers apart, misschien gaan we dan zelf ook wel een beetje vliegen!!!

Gepost door: Marc | 26-09-08

De commentaren zijn gesloten.