27-09-08

De marathon van eindhoven !!

 

eindhoven.

De webloglopers gaan naar Eindhoven !!

Voor de tweede opeen volgende keer gaan wij naar de (halve)marathon van Eindhoven . Bij de vorige editie was dit een groot succes . Maar dit jaar zal zeker niet moeten onder doen. Met 27 deelnemers zijn we , verdeeld over deze 2 afstanden .  Ook de boeking van het hotel is een succes ! Ik had 10 kamers in optie genomen , waaronder de 5 grootste voor dezelfde prijs . Einde julie kreeg ik bericht dat al de kamers in optie volgeboekt waren . Ik heb er toen nog dadelijk 5 bijgenomen . In totaal zijn er nu 13 kamers geboekt . Ook het buffet op zaterdag kent geen grenzen . 24 mensen zullen hieraan deelnemen , waaronder ons Peggy en ik ook geteld mogen worden .

Een deel van de lopers zullen dus op zondag naar Eindhoven afzakken . Om elkaar terug te vinden , zodat we toch weer een mooie groepsfoto kunnen maken , wil ik toch enkele praktiche dingen afspreken . Het beste verzamelpunt lijkt me net als vorig jaar de ondergrondse parkeergarage aan de aankomst het beste . Bij slecht weer kunnen we binnen schuilen , anders gewoon bij de ingang ervan . Dit kan je gewoon niet missen . Je kan hier ook je allerlaatste spulletjes achter laten , die je dan bij aankomst weer dadelijk kan hebben . Zoals een warme trui , voor als je nog even wil blijven supporteren . Het belangrijkste nog , het uur ! Ik zou zeggen om te proberen tegen 10.00 u daar terplaatsen te zijn , zodat we om 10.20 u een groepsfoto kunnen maken . Daarna heeft iedereen nog ruim de tijd om een toilet bezoek en voor hem/haar andere belangrijke zaken te doen .

 Voor de halve marathon lopers , die pas toekomen na de middag zou ik voorstellen om toch tegen 12.30 u aanwezig te zijn . Zo kan je nog eer zeer belangrijke taak vervullen . SUPPORTEREN  .......De éérsten onder ons zullen denk ik zo rond die tijd op de markt passeren . Laat jullie aub. van jullie beste kant zien , en dames daar bedoel ik deze keer niet je achterkant mee , maar laat jullie horen - zien door jullie weblog t-shirt ! Daarna zou ik zeggen trek naar de garage tegen 13.15 u om daar met de overblijvende bloggers jullie aanwezigheid vast te leggen op de gevoelige plaat . Iemand of meerdere zullen wel in bezit zijn van een foto toestel .

eindhoven

droom

Ook lopen we dit jaar om een goed doel te ondersteunen , in dat opzicht , dat we reclame voor hen maken . Het is de stichting de HOOGVLIEGERS  ! Deze dame die me daarvoor aansprak wil een groot aantal lopers laten lopen in eindhoven om hun stichting inn de kijker te zetten voor de stad Eindhoven  . Zo hoopt ze op een beetje steun daarvan te krijgen . Zij zal op zaterdag avond heel even langs komen omp gatjets uit te delen die we dan op onze t-shirt kunnen hangen of plakken . Ook zal zij aan de parkeergarage zijn om de daglopers ook te voorzien van deze gatjets . Ik hoop hiervoor op een prettige samenwerking !

Als er nog vragen zijn of dingen die onduidelijk zijn , laat dit dan even weten . Zo kan ik de info verbeteren !  Dan rest er mij enkel nog , jullie een zeer prettige en mooie (halve)marathon toe te wensen , en voor allen een pr. natuurlijk !!

TOT IN EINDHOVEN !!

15:01 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

kprobeer er op tijd te zijn. Hoe bedoel je je allerlaatste spulletjes achterlaten? Kkan mij inbeelden dat mijn sportzak (ik kom met de trein) daar wel eens weg zou kunnen zijn als ik die daar zet? Tot binnen 2 weken.

Gepost door: Steve | 28-09-08

Eindhoven Mooi dat jullie weer een goed doel steunen coach, da's schitterend. 'kZOu wel willen supporteren, maar wij gaan die dag ergens in het Mechelse een koppel helpen met een plafond naar beneden te halen :-) Moet ook gebeure he!

Gepost door: Julie | 28-09-08

De commentaren zijn gesloten.