28-09-08

weer een vroege zondag !

6.20 u liep vandaag de wekker weer af. Lange versnellingen moesten vandaag nog afgewerkt worden ! Ik was hier best een beetje twijfelachtig over . De kwetsuren he ! Maar dit soort training moet ik toch aankunnen , anders is aan de marathon beginnen niet mogelijk . Niet dat deze training veel nog zal veranderen aan de prestatie , maar ze bevestigen wel of het kan of niet in mijn geval .

2 km in en uitlopen en daarna 3 x 5 km tegen marathontempo of hartslag 160 met 5 min wandelen tussen . Onder het lopen ondervind ik bijna geen last van de achilles , maar tijdens de rustpauze's dan is het precies dat ze verdubbelen in dikte , al is dit maar een gevoel , dus niet zichtbaar . 20.3 km gaf garmin aan .

Ik kijk inorm naar keulen uit , maar ga hem volledig op hartslag lopen . 158 om te beginnen en dan zal hij wel geleidelijk naar boven gaan . Welk tempo daar tegenover staat zal de dag zelf wel beslissen , dus nog een verassing voor de gokkers onder jullie ! :-)

Ons Peggy moest vandaag werken dus was de papa vandaag met de kids alleen thuis . Ons Sanne is de langslaper bij ons . En vroeger zou ik gezegt hebben , na 9 u kap ik het bed om . Maar nu het zo ver is ......1 dag per week uitslapen kan ook weer gee kwaad . Dus was het na 11 u dat ze uit hare nest kwam . Ze had nog wat taken en lessen te overlezen , waar ze de rest van de namiddag mee bezig is geweest . Ik en ons Femke zijn naar de keiheuvel vertrokken naar Fiesta Mundial . Er waren wat bandjes aan het spelen en er was een soort Hippie markt . Met de reggie muziek op de achtergrond nam ik plaats op een teras zodat onsfemke kon spelen en ik ongestoort mijn krant kon lezen . Meer moet mijn zondag niet inhouden ! Het jeugdige volkje dat er speciaal gekomen was voor de muziek was ook het bezien waard . Met die gasten is waarschijnlijk niks mis , maar je zo appart kleden , zo opvallend tegeover anderen . Je moet durven ! De muziek was wel oke. Niet zo dadelijk mijn muziek , maar slecht vind ik het toch niet .

Nadat ons Peggy van het werk naar huis gelopen was , zijn we naar de bomma vertrokken , die weer een zeer mooie tafel gedekt had . Bedankt bomma . De hele familie komt dan , maar met hele bedoel ik enkel mijn enige zus met haar man + de tweeling die al bijna 2 jaar is . De tijd vliegt ! Anananas taart mt een tasje koffie waren de afsluiters . Ik heb dus weer een zeer fijne zondag beleefd . Simpel maar goed  !!

Nu slapen se , en dan deze nacht weer werken !

Info over de marathon van Eindhoven vind je op http://webloglopers.skynetblogs.be/  zeker eens gaan kijken !!

 

21:33 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Mooie stevige training. De achiel nu heel houden. Maar als hij dit overleeft heeft, overleeft hij Keulen ook wel.

Gepost door: yves | 29-09-08

Wel vroeg op staan zeg en wederom een mooie training richting Keulen.
Veel sucses alvast.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 29-09-08

Wat een zalige zondag zeg! Ik moet zeggen dat ik toch wel uitkijk tegen dat onze mannen eens gaan genieten van het uitslapen, hier is het elke morgen om 7.30u vollen bak :-). Ik ben hier serieus aant duimen dat den Achiel het allemaal goed volhoud, of beter nog gewoon stopt met zeuren. Alvast heel veel succes en ik zal je na de marathons dan wel eens inhuren als gids, goed??
Groetjes

Gepost door: Wendy | 29-09-08

Achillis ... zoon van de koning Peleus van Phtia ,Griekse mythen en sagen maar als je het aan je pootjes hebt kan je dat gerust missen al dat gedoe nietwaar ? we duimen op een "achillisstilte" veel succes Coachy :-)

Gepost door: Katrien | 29-09-08

De commentaren zijn gesloten.