30-09-08

Joepie ....bijna 20 km en bijna zonder pijn!!

mol +++

Ja ....hier zit een zeer tevrede man ! Ik heb daarjuist dadelijk na het werk mijn loopschoentjes aangetrokken voor de laatste training voor Keulen aan te vatten . Het ging echt supper goed !! Zit nu niet dadelijk te denken , die gaat z'n pr. aanvallen in Keulen . Nee maar als je de laatste 3 weken altijd met pijn gelopen hebt en je mag dan je laatste training afronden zonder pijn ......dan spreek ik al van supper goed , de omstandigheden in acht genomen .

Het was en is hier nog altijd een vettig weertje . En de voorspellingen van het weekeinde geven niet veel beter . Maar als ik éérlijk mag zijn , zondag hoeft het voor mij geen ander weer te zijn . Voor de toeschouwers is dit wel niet zo prettig , maar voor een loper is  een lichte verkoeling soms zeer welkom ! Allee voor mij dan toch !!

Ik leef nu al 2 dagen op eiwitten , groenten , kip , 3 l water , ......Ik begin dit nu toch te voelen . Slapkes aan het worden . Ik snak naar een lekkere wafel  of mmmmmm..........Nog 1 dag volhouden ! Dan gaan we ons uitleven . 


Vraagje aan jullie  !!

Zoals ik al ééns vermelde heb ik 2 extra supporter t-shirts waarvan 1 exemplaar naar de winnaar gaat , die mijn tijd in keulen zo scherp mogelijk in de buurt kan raden ! Er zitten een paar zeer realistiche tijden bij ! Opgeven ziet niemand zitten in mij . :-) oef.

Maar ik heb nog 1 t-shirt . Ik zou die willen geven aan wie voor jullie - de beste weblog-supporter is . Van wie kan er gezegt worden , die is er altijd . Daar kan men op rekenen . Let wel op , ik bedoel wel een supporter he ! Ik zelf heb wel iemand in het oog , maar wil dat dit van ons naar hem- haar gaat ! Dus niet van mij uit !!

 

Wie is onze trouwste weblogsupporter ??

Graag snel reageren !!

15:54 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Gokje... Rekening houdend met de blessure, ... 3:25???

Gepost door: Homer | 30-09-08

Wendy! Ik zou zeggen: geef 'm aan Wendy! Die reageert heel dikwijls en is altijd positief ingesteld. Bovendien denk ik dat zij nog geen weblogloperst-shirt heeft.

Gepost door: Sandy | 30-09-08

Tinne!! Shirt naar Tinne. Die fietst zomaar 100-den km's om jullie aan te moedigen! Je tijd 3:15'21"

Gepost door: Tiny | 30-09-08

Tinne Shirt is voor Tinne. Die fietst 100-den km's om jullie te supporteren. Tijd 3:15'21"

Gepost door: Tiny | 30-09-08

Euh, met alle respect voor alle webloggers, maar er is maar 1 iemand die dat verdiend en dat ben jij zelf!

Gepost door: Gert | 30-09-08

Ik heb 3 voorkeuren 1 Tinneke zij is infeite overal bij maar is reeds een weblogloopster 2 Maarten die is er ook overal van de parij en heeft altijd zijn portrettetrekkerke bij zodat we al heel mooie fotokes hebben en 3 onze Koenie i(Ruthjes vlam)ook altijd paraat ...Gaat moeilijk worden voor mij verdienen ze hem alle 3 :-)

Gepost door: Katrien | 30-09-08

Tinne! Ik heb eigenlijk nog geen ene echte weblogwedstrijd meegedaan, maar aan de verslagen te horen was zij altijd paraat, met builtje of giantje. Dus Tinne

Gepost door: Wendy | 30-09-08

Ik zou zeggen. Die Tinne... Was d'er met de training ook hé. ZOdner dat ze mee kan lopen. Dus vind ik dat zij het verdiend! En blijkbaar was ze er ook in Oostende enz...

Gepost door: Steve | 30-09-08

gokje Het moet je lukken !!!! Pronostiek 3.16.21h
Eiwitten, kip, water, groeten .. toch maar magertjes. Geniet van de wafel !!! of koffiekoeken !!!

Gepost door: Edith | 30-09-08

Tijd Keulen Mario,
Ik heb de laatste tijd weinig tijd gehad om je te volgen bij je trainingen, maar wil toch een gokje doen. Ik gok en hoop voor jou 3.16'23"
Succes

Gepost door: Andy | 01-10-08

De commentaren zijn gesloten.