02-10-08

Laatste postje voor Keulen !!

De vragen beginnen door mijn hoofd te spelen ? Wat en hoe met het drinken ? Gaat mijn peesje het houden ? Ga ik mijn gevoel volgen ? Kan dat , weinig trainen en toch goed lopen ? Is het geen vals gevoel ?

Dit zal nu iedereen wel een beetje door het hoofd spelen , die zo kort tegen een marathon aan staan . Het gevoel dat ik heb , en dan bedoel ik vooral mentaal , zou ik nu moeten verkondigen dat ik een supper pr ga lopen ! Ik heb goed kunnen trainen tot een 3 weken geleden . vanaf toen zat ik te sukkelen met de achilles , iets wat voor mij totaal nieuw is  . Vooraf wist ik nog niet dat ik er een had ! Volgens mij mag ik gewoon tevrede zijn met het uitlopen van de marathon , en als dit dan nog onder de 3.30 u kan , is dit mooi mee genomen . Ik heb ook al gezegt dat ik bij gert ga blijven zolang het kan . Maar dan is er de laatste dagen zo een stemmetje in mijn hoofd op gedoken  dat zegt ga ervoor , je kan het ! Ik heb al prachtige verhalen gehoord van mensen van onze club die er vorig jaar geweest zijn . Hier zou eindhoven klein bier tegen zijn ! Moet toch al straf zijn dan , denk ik ! De aankomst zie je liggen na een helling tussen km 41 en 42 , en dan is het echt lopen tussen duizende joelende mensen . Ik heb mij daar al meermaals zien af rennen , in een supper sprint met een tijd van 3 u . Maar dan wordt ge wakker en begint het nuchtere denk werk weer ! Het is echt ne warboel in mijn hoofd .

Mijn drank heb ik de voorbije 3 marathons waar ik een doel voor ogen heb , telkens een fietser mee als begeleider en als muilezel . Nu moet ik dit weer helemaal zelf gaan doen ! Het is maar 1 ronde dus ik kan ons peggy niet vragen om een tweede gordel klaar te houden . En haar vragen om ergens te gaan staan op parcour , en nu nog niet echt weten waar , vertrouw ik niet goed ! Dus ik ga voor alles zelf zorgen . De bevooradingsposten zijn ingelicht . Ze voorzien overal een 0.5 l water extra :-) .

Het weer ......liever een lichte regenbui dan 32 graden , zoals in rotterdam vorig jaar . En geen wind aub..  Ik ben benieuwd wie het supporters T-shirt gaat winnen !


Het T-shirt voor de trouwste supporter is duidelijk gewonne door Tinne ! Ik zelf had wel iemand anders voor ogen , en niet omdat ik vind dat Tinne dit niet verdient ! Nee ze kwam zelfs niet in mijn gedachten op ! En voor ge nu allemaal gaan wegklikken even verduidelijken . Ik beschouwde Tinne niet als supporter , maar als een zeer actieve loopster die tijdelijk even uit is ! Maar na jullie attent makingen op mijn vorige postje , is het na 1 jaar suporteren , terplaatsen komen na 150 km fietsen om even goeie dag te zeggen .......Jullie hebben gelijk zo is er het afgelopen jaar maar 1 geweest , en dat is Tinne !  Dus het tweede T-shirt is voor haar !! profficiat !

 

17:27 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (18) |  Facebook

Commentaren

t-shirt heb jij mijn t-shirt nog Mario ? Tevens veel succes in KEULEN . Ik zou mijn gevoel volgen tot halfweg , GERT zal dat ook wel lukken tot aan de halve en als je halfweg niet goed meer zou zitten , kun je hem nog altijd opwachten .

Gepost door: roadrunnerke | 02-10-08

Net een echt mens! Zo van die spinsels in je kop is kennelijk normaal voor een gewoon mens! Altijd twijfels!

Gepost door: Tiny | 02-10-08

da van die helling op 40 km had ik eigenlijk liever niet geweten hihi.
Het parcours is super voor supporters hoor, je komt regelmatig in de buurt van het centrum, zodat supporters niet ver moeten wandelen om je regelmatig eens te zien.
Zie hier voor het parcours: http://www.koeln-marathon.de/en/competitions/marathon/strecke.html

Gepost door: Ruthje | 02-10-08

Helling Ik heb ll zondag met iemand gesproken die in Keulen een paar jaar geleden zijn eerste marathon had gelopen en die zei dat het zo vlak was als een biljart. Maar men kan natuurlijk het parcours wijzigen.
Wat de wedstrijd betreft: ga ervoor Mario! Ik zal mijn boontjes wel doppen. Btw, ook bij mij is het de eerste keer zonder fietser en dat baart me ook een beetje zorgen. Voor de rest ben ik sinds vandaag goed aan het eten, zeg maar fretten! :)
Oh ja, er zijn zowat 10.000 lopers ingeschreven op de marathon.

Gepost door: Gert | 02-10-08

Veel succes!! En ik duim voor je pr, al maak ik dan geen kans meer op het t'shirt ;-).
Tot volgende week!!

Gepost door: Wendy | 02-10-08

t-shirt Mario, niet te veel denken (krijg je een dikke kop van). Zoals jij steeds zegt : GEWOON ER VOOR GAAN ... ! Ik duim voor u (en hopelijk een straffe tijd, voor u pr. en mijn t-shirt hé !!! SUCCES

Gepost door: Dirk | 02-10-08

STTTTTTTTTTTTTT !!! gewoon je verstand op nul !! en go !!!!!!!!! je weet en iedereen trouwens dat je er toe in staat bent ,maar hagt veel van de dag zelf af ...dus op niks meer denken gelijk wat je resultaat is ,het is knap ,want er zijn er niet veel met een ful time job ,een gezin, iemand die zich voor ieder pupil inzet ,en dan nog zelf moet trainen en nog een pr neerzetten op de koop toe !! hele pak mijn gedacht ,Veel succes en een verdien je meer dan ooit !!!!!!!!!!

Gepost door: Katrien en Christ | 02-10-08

Keulen Veel succes in Keulen !!! Ik duim dat alles naar wens verloopt :)

Gepost door: sandra | 02-10-08

Ge gaat dat goed doen in Keulen coach. Daar ben ik zeker van. Niet teveel piekeren en kijken waar je uitkomt. We duimen allemaal mee.

Gepost door: yves | 03-10-08

Awel coach, Zoals jij jouw mensen altijd aanmoedigt en vertrouwen geeft, zo wil ik nu eens zeggen: GE GAAT DA GOE DOEN! Zeker weten. Je hebt er alles voor gedaan om goed voorbereid aan de start te staan. Meer kan je niet doen. Heb vertrouwen in jezelf en je lichaam, wees rustig, en alles komt goed. Ik zal heel hard duimen dat de vorm van de dag toppie is en dat alle externe omstandigheden mee zitten! Toi toi toi!!!

Gepost door: Sandy | 03-10-08

Veel succes zondag...

Gepost door: Stofke | 03-10-08

Ik heb eenzelfde gevoel ... het gaat je wel lukken. Ik loop deze keer ook alleen en zie dat helemaal zitten !!! Tot zaterdag

Gepost door: Edith | 03-10-08

succes! Véél succes zondag Mario, maar we zien elkaar misschien morgen in Keulen al! 't Wordt in ieder geval een écht loopfestijn!

Gepost door: Julie | 03-10-08

Sucses Mario en het zal je gaan lukken in Keulen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 04-10-08

Veel topsporters in topconditie twijfelen. Een goed teken zeker?

Gepost door: Fré | 04-10-08

Stress ?? Iedereen kent dat gevoel ...
Ga voor uw eigen PR , aan niets of niemand denken gewoon "kei"hard lopen !!
Succes

Gepost door: erik | 04-10-08

ik wil nog graag pronistikeren voor het t shirt:
3u11u17 seconden
veel succes morgen

Gepost door: Tine | 04-10-08

keulen heel veel succes Mario!

Gepost door: ronald | 04-10-08

De commentaren zijn gesloten.