07-10-08

Bedankt , voor de supper toffe reactie's !

Bedankt aan al de bloggers , supporters voor de supper toffe reactie's op mijn blog en ook via mail , die bij me toe kwamen . Dit is volgens mij de drug die het bloggen zo populair maakt . Allee , voor mij toch !

De t-shirt wedstrijd dan !

De vraag was om zo dicht mogelijk mijn eindtijd te kunnen raden van de marathon in Keulen . De tijd die ik gelopen heb was 3:18:33 u . Het t-shirt is dus overduidelijk gewonnen door Benny . Een blogger die nog niet zo lang onder ons is ! Hieronder zijn schatting.
t-shirtwedstrijd

Dit is er maar een paar sec. vanaf ! 


En nu met de neus naar Eindhoven !!

Info in het kort !  Het buffet start om 19.00u . We zullen daar met een 24 - 26 mensen aanwezig zijn . Ik heb speciaal buffet gevraag naar aanleiding van de marathon . Dus pasta zal er zeker te verkrijgen zijn ! Ook voor de supporter die zijn buikje echt wil verwennen zal er rijkelijk aan zijn trekken komen ! Dat is mij toch beloofd !   De verzamelplaats voor de marathonlopers is net zoals vorig jaar de ondergrondse parking waar je je sportzak kan achterlaten of een dikke trui om dadelijk aan te trekken na het lopen ! Bij goed weer staan we buiten bij de ingang , bij regen natuurlijk binnen ! Maar dit kan niet missen ! De groeps foto die we naar gewoonte toch altijd nemen bij grote samenkomsten zullen we om 10.20 u - 10.30 u nemen , voor de garage , of terplaatsen beslissen + nog een verrassing , maar meer daar seffens over !! De lopers van de halve marathon die toch in het hotel logeren kunnen het allemaal veel rustiger aan doen , omdat de start toch pas om 14.00 u is . Maar ik denk dat de meesten wel zullen komen supporteren voor ons hoop ik , en zou graag hebben dat ze dan ook tegen het uur voor de foto er bij zijn , naar aanleiding van de verrasing. Diegenen die de dag zelf afzakken voor de halve marathon kunnen net hetzelfde doen en verzamelen tegen 13.00 u aan de garage om er ook weer de foto te nemen en samen naar de startbox te gaan !  

De verrassing dan !!

Iedereen weet dat Patricia , een Nederlandse dame me onlang contacteerde om met reclame voor de stichting de Hoogvliegers te lopen ! Ze zocht namelijk lopers die in Eindhoven met de (halve)marathon dit wilde doen .

Ik heb juist deze dame nog gesproken , en ze zou zaterdag tegen 19.00 u ook even langs komen in het hotel om de gatjets , stickers enz. om op de t-shirts aan te brengen  . Maar ook zal ze op zondag om 10.00 u aan de garage zijn om ons nog wat aan te moedigen en zal ze er proberen voor de te zorgen dat er een persfotograaf aanwezig is , om van ons " webloglopers " een foto te nemen voor in de nederlandse kranten ! Hier heeft ze tot nu , nog geen bevestiging van gekregen . Maar  wat wel zeker is , is dat ze om 12.00 u  een intervieu heeft met de regionale tv Eindhoven . Hier krijgt ze de kans om wat meer uitleg te geven over het reilen en zeilen van de stichting ! Ook zullen wij aan als webloglopers aan bod komen ! Dus aan allen een ernstig verzoek !! Probeer te lachen als je Eindhoven centrum inloopt !! Je wordt gefilmt ! Deze beelden zullen niet hier bij ons te krijgen zijn , maar ze heeft beloofd om ze naar mij toe te sturen . Ook als de krant er is voor de foto zal ze ma alle verslagjes toe mailen ! 

Dus begin al maar te oefenen om te lachen ! LachenLachenKnipogenTong uitstekenhoogvliegers
  

marathon buffet keulen

12:36 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

Eindhoven Amai, hoe krijg je het toch altijd voor elkaar Mario, ook nu weer een verrassing in Eindhoven! Jammer dat wij er dit jaar niet bij kunnen zijn, maar als er volgend jaar een najaarswebloglopersmarathon komt (ergens anders?) dan doen we oins best! Veel succes!

Gepost door: Julie | 07-10-08

't Zal wel zo vlug niet gaan in Eindhoven zeker? Zou goed kunnen dat we daar in elkaars buurt lopen gezien je Katrien gaat hazen. Ik probeer ook à de ingang van de parking langs te komen. Miss tot zondag.

Gepost door: cremke | 07-10-08

De menu bestuderen was precies een ernstige zaak in Keulen ;-)
Veel succes en plezier in Eindhoven.

Gepost door: philippe | 07-10-08

Dat lachen zal geen probleem zijn 'T is de rest !!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) ps er zijn Flacskes bij gekomen in ons hotel ! de rest komt ps zondag dus nog 5 stickers voor de zondag

Gepost door: Katrien | 07-10-08

kippenvel... Mario,

wegens omstandigheden sta ik heel wat blogverslagjes achter... de marathonverslagjes las ik wel! Proficiat!!! Ik krijg kippenvel bij het lezen van die verslagjes en... ben net naar het weblogsupporter-verslagje gaan zoeken
en gevonden... weer kippenvel. Ik word beetje emotioneel van het lezen van de reacties.

Groetjes en tot Eindhoven!

Gepost door: Tinne | 07-10-08

Proficiat met je prachtige uitslag alweer ! Ik probeer mijn 3 metgezellen ook zo ver te krijgen om rond 1u aan de parking te staan. Hopelijk tot dan !

Gepost door: Chris | 07-10-08

Ben d'er hé Maar hoe heet dat hotel nu weer? Ik kom 's morgens met mijn pa met de auto. Zullen die proberen te parkeren aan de pendelbussen en dan op zoek naar het hotel. Greetz.

Gepost door: Steve | 07-10-08

Voorbeeldfunctie Mario, Mario,

Je bent echt een voorbeeld voor de maatschappij ! Meer hoeft daarover niet gezegd worden. je bent TOP ! Geef er maar een lap op in Eindhoven voor het goed doel.

Gepost door: Andy | 07-10-08

Dat ziet er weer perfect georganiseerd uit coach. Prachtig werk. Tot zondag. Ah, is het buffet zondag nu geannulleerd.

Gepost door: yves | 08-10-08

eindhoven dag Topper ... tot zondag hé ... en veel succes!

Gepost door: Koen | 08-10-08

Thumbs up! Succes zondag. Run 4 Fun!!!

Gepost door: Wim | 10-10-08

De commentaren zijn gesloten.