09-10-08

We zijn er terug klaar voor !

Na de marathon van keulen die vorige zondag plaats vond , heb ik nog geen meter gelopen . Ik zou wel willen , maar de benen weigerden dienst ! Nu vandaag zit alles terug goed ! De achilles wardt goed verzorgt , en ik heb hem beloofd vanaf volgende week dat hij een speciale behandeling krijgt ! Maar nu moet hij nog even stand houden !

Vandaag ga ik me  er op wagen om de laatste vuiltjes uit mijn spieren te joggen ! De stijfheid moet eruit !! Dan zal het wachten zijn op zondag voor we weer onze schoentjes aan trekken ! Het gaan een prachtig weekeinde worden . Veel bloggers , een mooi weertje .....en op zaterdag avond een zeer lekker buffet ! Er is al heel wat heen en weer gemaild met het hotel . Ze zijn echt van plan om de mislukking van vorig jaar goed te maken . We zijn dan ook met een zeer grote groep . Een tafel van 26 personen  ! Ik kijk er al naar uit om de nieuwe gezichten te leren kennen enn de vertrouwde weer te ontmoeten . Maar ook op zondag avond kan je gaan eten . Het voorgestelde buffet is wel veranderd in een 3 gangen menu . En als je het mij vraagt , gaan de gasten van zondag al zeker niet te klagen hebben . De prijs blijft hetzelfde dan vanhet buffet ! Afspraken zijn afspraken ! Maar ik kan je wel verklappen dat je dit daar normaal gezien niet voor die prijs kan eten . De jeste van hen naar ons toe is erg groot !

Tomatensoep met zongedroogde tomaten,creme fraiche en peterselie
***
Kipfilet  omwikkeld met bladerdeeg, rozeval aardappeltjes en truffel saus.
***
Champagna taart met slagroom
Ik zal ook de weblog t-shirts bij hebben . Ze zijn er nu allemaal , en de juiste maat ! Als je de mogelijkheid ziet om eventueel een t-shirt van iemand anders mee te nemen , omdat hij of zij niet aanwezig kan zijn , zeg en doe dit dan ! Na de marathon verstuur ik alle t-shirts per post . Ik moet ervan af . Ze persoonlijk thuis komen afleveren , is een beetje teveel van het goede :-) .
Ook op de kamer zal er voor elke weblogloper die er overnacht een verassing zijn . 
Voor de rest wens ik iedereen een zeer fijn weekeinde toe , en een zeer mooie wedstrijd ! Geniet van elke meter . Snuif de sfeer goed op , want hier moet je waarschijnlijk weer een heel jaar op  wachten voor je weer zoiets meemaakt ! Ik hoop dat de schema's de trendt van Keulen doorzetten en vele pr's opleveren . 
Dus aan allen heel veel succes !! En tot in Eindhoven !             

16:06 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (12) |  Facebook

Commentaren

Dat ziet er allemaal prima uit coach. We zullen trachten je niet teleur te stellen.

Gepost door: yves | 09-10-08

Aan mijn dierbare "Haas" ... Eerst en vooral wil ik je hartelijk danken 1 voor mijn prachtig schema die mocht afwerken ,2 voor de fantastische begeleiding en 3 de kers op de taart ...dat ik dit jaar de bevoorechting kreeg om jou als "Haas" in Eindhoven te hebben ...daarvoor een dikke mercie ,maar !!! ik zou wel willen hebben als je Achillis zijn parten speelt NIET mee te lopen ,ik zou niet graag hebben dat je na Eindhoven helemaal "out" bent ,dus Mario geen risicotjes hé :-) tot zaterdag !!

Gepost door: Katrien | 09-10-08

@ katrien Na eindhoven lig ik zeker out . De achilles moet nu eenmaal genezen en dit kan enkel door te rusten ! Dus 2 - 3 weken zal ik zeker loopverlof nemen !
Maar eindhoven wil ik voor geen goud missen ! Tot zaterdag ! En het was mijne toer om er ene te geven ! Vorig jaar deed jij dat in eindhoven . Nu ik dus , als we mekaar tegen komen zaterdag . Dat zal dan even mijn moment vanverlossing zijn tussen de winkels . Dus als je mij ziet ....red mij !!!:-)

Gepost door: coach mario | 09-10-08

Prachtig weekend gewenst van mij. Ik vind het ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO spijtig dat ik niet kan meelopen !!! Ik denk wel dat ik kom supporteren hoor ! HEEL VEEL SUCCES, en fantastisch Mario, dat jij je zo voor de webloperskar spant. PROFICIAT DAARVOOR !!! Mag ook wel eens benadrukt worden vind ik. SEE YOU !!!

Gepost door: Dirk De Groof | 09-10-08

véél plezier en succes in Eindhoven! Hopelijk houdt achilles het nog één marathon uit!! ik duim!

Gepost door: Ruthje | 09-10-08

Hey coach, ik ben echt eens benieuwd naar Eindhoven, jij kan een mens nogal nieuwsgierig maken hoor ;-). En het wordt blijkbaar ook nog een culinair weekendje, veel succes en tot zondag!!
Is er eigenlijk ook ergens afgesproken voor na de marathon?

Gepost door: Wendy | 09-10-08

Lopen zat er nog altijd niet in vandaag. Daarstraks even geprobeerd maar de buitenkant van de bovenbenen doen nog teveel pijn. Dan ben ik maar een uurtje gaan, spinnen, en dat lukte wel. Maar toch neem ik mijn loopgerief mee naar Eindhoven. ;)

Gepost door: Gert | 09-10-08

Dat gaat een geweldige dag worden en kijk er naar uit.
Tot Zaterdag en Zondag!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 09-10-08

Tot morgeeeeeuh!

Gepost door: Tinne | 10-10-08

Vooral veel plezier!! maar ook veel succes gewenst met je haas activiteit.
Ik zie jullie zondag!!

Gepost door: Tiny | 10-10-08

Tot zondag! Tot zondag! En mocht ik je niet zien, alvast heel veel succes !!!

Gepost door: M@urice | 10-10-08

Veel plezier dit weekend en haas katrien even naar 3u41min30sec als ge wilt...

Gepost door: Stofke | 10-10-08

De commentaren zijn gesloten.