15-10-08

17 pr's gelopen !!

Ja watte ......17 mensen liepen de afgelopen 3 weken een pr. op hun (halve)marathon ! Een éérste deelname die uitgelopen werd , beschouw ik ook als een pr. Dus van mijn kant nu aan jullie allen bedankt voor jullie inzet en vertrouwen in de schema's !!

Nu zijn we natuurlijk weer vooruit aan het kijken . Wat doen we volgend jaar ? In het voorjaar is er al op een paar blogjes vermeld , dat ze graag naar Rotterdam gaan . Prima keuze door hen . Maar ik ga vandaag of morgen op de weblogunite een stemming opzetten voor de marathon in het voorjaar . Dit is volgens mijn mening een prima manier om met een zo groot mogelijke groep naar dezelfde marathon te gaan . Iedereen naar dezelfde zal nooit helemaal lukken , maar ik denk wel dat er altijd wel mensen zijn die liever ergens met een groep vertoeven dan met 2 of 3 . Wat betreft er iets rond organiseren zal ik in het voorjaar me er niet mee bezig houden . Ik ga zelf het uiterste voor de laatste maal proberen uit mijn lichaam te halen . Vincent stelde me al voor om samen naar de 3 u te dingen , maar dit is wel te snel voor mij ,denk ik . Maar ik ga wel steffan mijn loopmakker proberen te overtuigen om dit samen aan te pakken . Wij kunnen heel veel samen trainen en zijn mekaar vroeger zeker waard. Nu zal hij de achterstand na zijn blessure wel weg werken in de winter. Dus mijn handen vol met trainen dan ! Schema's maken is geen probleem !

Maar in het najaar 2009 zal ik weer iemand hazen op de marathon en zal er weer een trainingsloop zijn hier in Mol . De datums komen tegen die tijd wel ! Wie ik ga hazen ????? Wie van zichzelf weet dat hij of zij zich met evenveel inzet achter de trainingen kan zetten dan Edith en Katrien de voorbije 2 jaar gedaan hebben , mogen dit altijd vragen . Dit wil niet zeggen dat je perse een bepaalde tijd moet kunnen lopen .  4.30u is voor sommigen een zeer respectabelle tijd waar ik me voor 100 % mee wil achter zetten ! 

Welke marathon ik ga lopen in het voorjaar , zal ook een beetje afhangen waar onze club naar toe gaat . Maar als de dagen niet samen vallen zal ik zeler bij de grootste groep aanwezig zijn ,en met voldoende tijd tussen de twee marathons , loop ik misschien wel een halve ergens mee .

De marathon van het najaar ???....  Ik weet van sommigen dat ze liever naar een andere gaan . Niet omdat deze slecht is , maar om niet steeds dezelfde te moeten lopen . Begrijpelijk ....Maar! Ook zijn er weer mensen die reageren van gaan we hier volgend jaar weer naartoe ? Dan ga ik ook mee , of ga ik terug mee ! Voor iedereen goed doen zal zeker niet lukken , maar als we met z'n allen een zeer grote groep bij elkaar willen krijgen , dan is het misschien beter om niet naar Eindhoven te gaan , om diegene die hier op tegen zijn tegemoet te komen , maar dan zouden die personen zich dan wel moeten neerleggen bij bv. een stemming gekozen door ons allen ( de meerderheid dus ) en daar ook mee naar toe gaan . Als ze alleen maar stemmen om eventueel hun zin erdoor te krijgen en als het tegen zit toch gewoon hun zin doen , dan kunnen we even goed gewoon Eindhoven kiezen en zien hoe ver we geraken als groep . En die zal zeker groot zijn , net als dit jaar !  

Mijn blessure !!

De achilles die gekwetst is , is zeker niet verergerd. Maar ze vraagt nu wel om een paar weken rust . Dus wat ik nu vooral doe in de plaats van lopen , is schema's maken ! En vooral genieten van het weekje vakantie dat ons Peggy heeft . Elke dag na mijn werk hebben we een stevige wandeling of fietstocht gemaakt . 

Ik heb op ieder blogje nog niet gereageerd . Dat komt nog wel hoor , maar even geduld he !! En nu dit blogje schrijven voor de stemming van de voorjaarsmarathon http://webloglopers.skynetblogs.be/ !!

Ik heb nog 1 u tijd , voor ik met ons femke ga zwemmen ! Ja ja , Mijn conditie wordt onderhouden  ! Vandaar proberen 100 m crow zwemmen zonder te stoppen ! En nu maar lachen he ! Da loopt 2 marathons maar kan geen 100 m zwemmen !

   

17:30 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Awel, ik doe in het voorjaar ne halve mee (als dat er is) en in het najaar ga ik de marathon lopen met de webloglopers zodat ik mijne eerste marathon niet alleen loop. Enne, zwemmen da kan ik ook niet ze ;-)

Gepost door: Wendy | 15-10-08

zwemmen Als jij geen 4 lengtes kan zwemmen.Wie zwom er dan in het zilvermeer op de webblogtraining.Ik wil wel zwemschemas maken voor u ze.Of les.

Gepost door: stefkerun1 | 15-10-08

Hup Holland Hup In 2009 zweer ik het bij Holland :-) De 1/2 marathon van Sluis - De marathon vn Rotterdam in het voorjaar en marathon Eindhoven voor een Prke ;-)) incl. hotel en omdat mijn ventje het daar zooooooo leuk vind en hopelijk gaat de groep ook terug naar ginder

Gepost door: Katrien | 15-10-08

Marathonkeuze Ik vrees dat het een moeilijke bevalling wordt om alle violen gelijk te stemmen, Mario.

Voor een voorjaarsmarathon zijn er al veel verschillende plannen (Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Maasmarathon, Luxemburg, etc ...) gemaakt.
Sommigen hebben ook al effectief ingeschreven, geboekt en betaald.
We kunnen misschien nog een stemming houden voor diegenen die nog niets beslist hebben.

Idem dito voor een najaarsmarathon.
Ik weet nu al dat de meeste westvlaamse bloggers de Leiemarathon (20092009) op hun programma staan hebben, terwijl ik goed kan begrijpen dat de bloggers uit de Kempen en omstreken liever terug naar Eindhoven trekken.
Logisch uiteraard na al die suksessen van vorige zondag.

Het is tevens de keuze tussen een grote stadsloop en een kleine natuurloop met alle pro’s en contra’ s vandoen.
Een stadsloop is stukken gezelliger met veel publiek, terwijl een kleine organisatie goedkoper en veel handiger is om alle webloglopers terug te vinden en na te kaarten.

Laten we ook hier best de democratie redevieren.
Ik weet ook wel dat je nooit iedereen gaat meekrijgen : het moet uiteraard een vrijblijvend aanbod zijn en geen verplichting.
Voor mij alvast geen probleem, hoor, ik ga lopen waar de meerderheid beslist.

Gepost door: frank spencer | 15-10-08

Als het Eindhoven wordt dan kunnen de niet-marathonlopers ook eventueel een halve lopen, dus dit zit wel goed. 't Is natuurlijk een eindje rijden voor ons maar toch nog te doen om in 1 dag op en af te rijden (anders moeten de kinderen weeral opgevangen worden en 't zijn er vier, hé). Dit jaar waren we er niet bij omdat ik moest werken. Voor volgend jaar zien we wel.
Een kleinere marathon (bv. IFF, Kasterlee, Leiemarathon....) heeft wel het voordeel dat je makkelijker vóór en na kan verbroederen.
Ik zou zeggen laat de poll maar komen.....

Gepost door: Spencerwoman | 15-10-08

maakt niet zoveel uit ... waar maakt niet zoveel uit, maar als er inderdaad een halve en een hele is dan is dat toch meegenomen !

Gepost door: Kaat | 15-10-08

kiezen ik sta nog een halve achter en Vincent wil een hele lopen en heeft lichte voorkeur voor Rotterdam, maar daar is geen halve ??? :/

Gepost door: Chris | 15-10-08

voorjaar - najaar Ik sluit me aan bij Frank spencer. Voor de voorjaarsmarathon lijkt het me dat d meesten al iets hebben vastgelegd, dus het wordt moeilijk om nog een groep bijeen te krijgen. VOor het najaar.... tja... voor mij liever geen Eindhoven. 'k vind het er superleuk, maar er zijn meer marathons dan eindhoven en meer plaatsen waar tegelijkertijd een halve en eenhele wordt gelopen (bv Keulen) én die heel gezellig zijn. Als we altijd naar dezelfde gaan, gaan we die nooit ontdekken natuurlijk. Een stemming lijkt me goed, en dat de meerderheid wint.

Gepost door: Julie | 15-10-08

De commentaren zijn gesloten.