17-10-08

Rusten !!

Rusten .....da's begot een vies beest !! Het woord zou verboden moeten worden . Maar in mijn toestand nu  is het wel noodzakelijk . De vraag of ik veel pijn heb , daar kan ik dadelijk op antwoorden .....Nee ! Ik voel de achilles zeer goed . Maar echt pijn is iets anders . Maar het is het uitzicht dat me zorgen maakt en tot deze rust aanzet . 2 x zo dik , en dat is zo al 3 weken . Dus de ijszakken  doen nu  goed hun dienst !

Het zwemmen !!

Ik ben dus woensdag avond met ons femke gaan zwemmen ! Zij krijgt prive les  van een zeer goede zwemster , Jessy . Die heeft indertijd ook ons Sanne  leren zwemmen , en dus nu ook ons femke . Ikke ondertussen baantjes trekken . Ik had voorzien om  te proberen van 100 m crow te zwemmen . In schoolslag lukt me dit gemakkelijk 500 m nu . Maar crow is wat anders . Ik zou dus 4 x het zwembad moeten overzwemmen , maar er hangt nog wel zo'n onozele koord in het midden . Ge kunt die laten verwijderen en voor je een baan laten afspannen . Maar voor die 100 m  dacht ik , ....ze zullen nogal lachen ! Dus telkens even onderwater . 60 m mannekes  en toen kwam ik voor de derde maal aan de koord , en vond het toch even gemakkelijk om de voeten neer te zetten . Voor de rest heb ik het uitgezwommen  . Dus ik kan 100 m crow zwemmen .

Morgen begint het weekeinde weer en dan heb ik de kinderen beloofd om het hele weekeinde met hen erop uit te trekken . We zijn s'avonds thuis hoor , maar het zal voornamelijk uit dingen doen die zij leuk vinden . Zwemmen is er ook bij , met wat aandringen van mij . Dan kan ik ook mijn baantjes doen . Maar ook de cinema bezoekje  en misschien nog naar bokrijk , als het toch nog open is ! Dus mijn weekeinde is weer helemaal gevuld.

 

11:32 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

OEFFFFFFFFFFFFFFFFF !!! Ewel !! tis een pak van mijn hart !!!! om die woorden te lezen dat ge geen pijn hebt ,ik zat er nogal meein zenne,ging het mezelf niet vergeven ! verzorg je goed en geniet van jullie weekend !! ps die linker foto das ne schoooooonnnnen é wie zou dat vast gelegd hebben op papier :-)))) ???!!!

Gepost door: Katrien | 17-10-08

binnenkort een nieuw Pr op de 100 m crawl ? er zijn zelfs 10 km zwemwedstrijden, voor als je wat meer wil....

Gepost door: jogginggirl | 17-10-08

oei Ik loop wat achter met blogjes lezen .. maar wat lees ik hier .. rusten, zwemmen, achilles ... Zeker verzorgen !!! en inderdaad rustig aan !!!
Geniet van jullie weekend !!!

Gepost door: Edith | 17-10-08

De kindjes zullen blij zijn met zoveel aandacht van de papa! Geniet er maar van, ze geven vree schoon weer!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 18-10-08

De commentaren zijn gesloten.