18-10-08

Voor al wie van snelheid houd !!

 

 

 

 

zilvermeer loop 2008

Zoals jullie wel weten ben ik aangesloten bij vabco mol. De secretaris van het marathonteam had me gevraagt of wij met de webloglopers niet naar mol kwamen lopen . Dus heb ik naar bijna iedereen toch al een mail gestuurd . Maar voor hen die ik vergeten ben , of van wie ik geen mailadses heb  , zijn nu dan toch op de hoogte . Gelieve als weblogloper via mij in te schrijven , dan geef ik ons door als groep en daar heb ik een speciaal prijske voor gekregen . 3 euro , dus 2 euro goedkoper .

Het parcour is echt schitterend voor hen die echt ééns willen testen hoe snel ze werkelijk zijn . Juiste afstand gegarandeerd . Vlotte prijsuitreiking en een aanwezigheids tombola met de grote prijzen ! 

Geef me je Naam , adres , leeftijd , en afstand door ! Je nummer zal klaar liggen bij je aankomst !! Betalen doe je terplaatsen aan mij of .....zal ik daar wel zeggen !

Er zijn er toch al een paar die possitief gereageert hebben . Dus alleen ga je daar zeker niet zijn als weblogloper !

De stemming voor de voorjaarsmarathon 2009 is nu geopend op http://webloglopers.skynetblogs.be/

Zeker gaan kijken !!

07:59 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

pootje Bedankt voor de organisatie coach, maar 'k denk niet dat m'n pootje dit zou appreciƫren :-) Bovendien, als ik voor 10km naar Mol moet rijden, dan ben ik 3 keer langer onderweg dan dat ik moet lopen.... beetje te veel om aan m'n ventje wijs te maken. Maar ik wens jullie een schitterende dag toe!

Gepost door: Julie | 18-10-08

Dat gaat niet mogen van mijnen Coach !! Bedankt voor de uitnodiging ,maar op 2Nov heb ik een 10km "allesgeven" wedstrijd en 11Nov een halve marathon dus te veel van het goeie ,maar de echte reden is dat ik niet vrij ben 8nov ,maar veel plezier gewenst (de flyer is doorgestuurd naar Flac)

Gepost door: Katrien | 18-10-08

Zoals per email gezegd, ik moet de (loop)kerk efkes even in het midden houden hier thuis. ;)

Gepost door: Gert | 18-10-08

Helaas iets te ver. Ga kiezen voor een beest van een wedstrijd te Kain over de Mont St Aubert (12.7km). (ACHRO)

Gepost door: CT | 19-10-08

De commentaren zijn gesloten.