20-10-08

Alvast bedankt !!

Ik merk dat er redelijk veel mensen zich toch inspannen om hun loopclub ervan te overtuigen om naar het zilvermeer te komen lopen op 8 nov. ( Zie vorige bericht ) Dus aan allen al bedankt !!

Ik ben nog altijd de invalide coach nu . Nog altijd niks gelopen . Ik weet nu al dat ik ne ferme zagevent ben tegenover mijn gezinsleden ! Sorry mannekes , het gaat wel over !!

 1 week niet lopen , hoe vul je dat dan op ?  Ja ja , werken kunt ge altijd , maar daar pas ik dan toch even voor . De tuin is winter klaar ! Schema's maken is nu een zeer leuk tijdverdrijf . vandaag nog een loopmaatje van  sandy aan een schema geholpen . Ook Kaat zit in het nieuw. Zij zullen ook beiden komen schitteren in Mol !!

Ons peggy heeft haar blogje ook weer wat bijgeschreven . Ze gaat het toch nog leren !!

De foto's van onze reis naar Italie zijn ook te bekijken door hier links te klikken op de foto !

Ook de stemming op de weblogunite begint vormen te krijgen !

 

 

 

20:04 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

o ja ? Grappig, ik wist van niets, ... dat ik in het nieuw zit ;-) Want ik wil je niet overbelasten, dat vorige schema gaat ook hoor ! Ik ben benieuwd. Hier het goede nieuws : IK kom zeker op 8 november. Daarnet zei manlief dat hij ook kwam, maar die gaat zich op de dag zelf inschrijven. En onze Roel die denkt na (a ja, 't is een tiener, zo ver op voorhand vastleggen is niet simpel !)

Gepost door: Kaat | 20-10-08

zetelhangen Ik zit pas aan dag 4 van zetelhangen met m'n gipsen pootje, maar 't steekt al tegen, dus ik vind die week rust van jou formidabel, ik denk niet dat ik het zo lang ga uithouden! misschien morgen rustig fietsen in de fitnessen,z al wel geen kwaad kunnen zeker?

Gepost door: Julie | 20-10-08

Ik weet niet dat hij het je al heeft gemaild, maar Peter Maes ging ook komen lopen in Mol.
Binnenkort mail ik je wel voor een nieuw schema. Maar nu eerst de achillespezen laten genezen want dat ziet er erger uit dan ik wel dacht, de stommerik dat ik ben.

Gepost door: Gert | 21-10-08

Ik ga duimen van op afstand , ventje moet een tornooi Dartsen , veel succes allemaal !! ps Bella Italia fotookes zijn in orde ,valt wel op dat jij ierdere keer met een grote pint voor de neus hangt :-)

Gepost door: Katrien | 21-10-08

Tip... je kan net als ik eens gaan shoppen!!!
Zalige hobby :-S

Gepost door: Tinne | 21-10-08

De commentaren zijn gesloten.