22-10-08

Rust roest......?

Rust roest zeggen ze al wel ééns , maar zou dit kloppen ? Want ik heb een vermoeden dat ik stevig aan het vast roesten ben . Plannen aan het maken , waneer mijn éérste training terug zal zijn . Ook mijn volgende doelen al . Welk zal mijn marathon worden volgend jaar . Tussen het plannen ....zit je dan nog even weg te dromen . Je ziet jezelf dit jaar in Rotterdam op de coolsingel , als een wervelwind naar de finich lopen . Maar als de droom en werkelijkheid wat dicht bij mekaar komen , durf je zoal eens een beweging maken dienje dan weer tot in het onderste van je achilles gewaar wordt. Dan ben je weer helemaal wakker en het roze wolkje veranderd in een serieuse donder wolk .

Maar wat gaan we dan na deze rust periode toch proberen om te doen ?

  1. 8 nov. Zilvermeer loop 5 of 10 km samen met Kaat !!
  2. Halve marathon Kasterlee ?????? 
  3. Silvesterloop op oudejaars avond 11 km ( hangt wel een beetje van de avond zelf af)
  4. Halve marathon Lier . Datum ???? hazen voor Sandy
  5. 22 maart De weblog training aan de zee !! ( Nog in beraad )
  6. 5 april Marathon van Rotterdam .(Met weekeind verblijf als ons peggy toch kan .)
  7. Marathon met onze club , maar datum is nog niet bekent ! Hazen denk ik !!
  8. Dodentocht 14 - 15 augustus !
  9. 20 sep. De leie marathon mag mij verwachten !! Of de bloggers moesten voor iets anders kiezen !!
  10. Eindhoven Doe ik zeker ......ik ben eraan verslaafd geraakt . Met weekeindje en met dezelfde conditie's in het hotel als dit jaar voor hen die dit ook willen meemaken ! Ik heb al 10 kamers in optie !!

Dat zijn toch al 10 punten die mijn voorkeur hebben . Maar alles zal afhangen van de keuze van de bloggers . Ik loop er dus waarschijnlijk weer 2 marathons en het voor en het najaar , maar niet meer op 1 week . Dus alles kan wijzigen moest dit toch te dicht samen komen !

Ik wacht natuurlijk de stemming af , ook voor het najaar , maar de leie marathon wil ik zeker ééns proberen . Het zal misschien niet de grootste zijn , maar naar zeggen van blogger mister Frank spencer , is hij wel oke . Hij loopt namelijk voor zijn deurtje . Om met een supper grote groep aanwezig te zijn en mekaar zeker te willen vinden , is dit wel absoluut een aanrader denk ik ! De vergelijking maken met organisatie's als Eindhoven of Rotterdam - Keulen  .....zul je best niet doen denk ik , maar ervan uit gaan , we gaan ons als bloggers onder elkaar amuseren en lopen tussen door nog een (halve)marathon !  

Nu dat Rotterdam op de weblogunite toch al een lichte meederheid heeft aan stemmen ( en er komen er nog bij , geloof ik ) heb ik al contact gelegt met een hotel , ook uit de Eden groep , om eventueel dezelfde conditie's te verkrijgen als in Eindhoven . Ik heb dit dan ook via het hotel in Eindhoven aangepakt . Zij zouden voor mij het contact met de verantwoordelijke van de groepsboekingen in Rotterdam leggen . 

Maar tot zondag avond  , kan er nog verandering gebracht worden in de stemming . Dus niet de stemmen via mail tellen he ! Alleen de stemmen die op de site staan , dus te controleren door ons allen !!

En nu seffens weer zwemmen ! Les voor ons Femke . En baantjes zwemmen voor mij . Vandaag 5 x 50 m crow en 1 x 150 m proberen !!

Nog 4 maanden en daar staat nog een nul achter !! :-)

 

16:17 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Rust roest? Zou die roest niet van al dat zwemmen komen?

Gepost door: Homer | 22-10-08

Voorlopig heeft Antwerpen 1 stem meer dan Rotterdam maar 't kan nog veranderen.
Als wij naar Rotterdam trekken gaan we wel in 1 dag op en af. 't Is goed te doen in 1 dag en ik weet uit ervaring dat ik beter slaap in mijn eigen bedje!

Gepost door: Spencerwoman | 22-10-08

Hey coach, leuk dat ik deel mag uitmaken van je planning :-) Dikke merci.
Eén ding is zeker: in januari of februari zal het geen 20°C zijn, dus dat is al een minpunt dat ik kan schrappen!

Gepost door: Sandy | 22-10-08

Mijn besluit staat ook vast Rotterdam voorjaar en Eindhoven najaar en de marathons en de halve Sluis en Mc Bride Ieper en de rest supporteren

Gepost door: Katrien | 22-10-08

Ik ben nog op zoek naar een halve marathon voor int begin van't jaar, en Lier lijkt mij beter dan die in Olen die ik opt oog had, alleen al voor bereikbaarheid. Als jullie een idee hebben wanneer die is, geef dan maar een seintje! De Leiemarathon staat ook al vast, zit nu al te zagen bij mijn man dat hij voor 1 keertje eens niet moet gaan voetballen zodat hij mij kan begeleiden op de fiets, het is mijne eerste en ik vind het een beetje eng om alleen te lopen. Weeral mooie plannen voor 2009, vooral die Dodentocht lijkt mij een serieuze uitdaging, we zullen aan de finish staan om te supporteren! Groetjes

Gepost door: Wendy | 22-10-08

Rotterdam en Einhoven zie ik ook helemaal zitten. In Eindhoven nog eens een gooi naar m'n PR doen denk ik. Mooie planning coach.

Gepost door: yves | 22-10-08

Knap zo al die plannen Eerst en vooral weer typisch de coach. Altijd rekening houden met anderen. Maar wat zou je zelf echt graag doen volgende jaar (buiten den dodentocht)? Alleszins bedankt via deze weg voor de steun, ideeën, opvolging en de organisatie van het webblogteam.

Gepost door: Dirk De Groof | 22-10-08

Najaar Hoe leuk Eindhoven ook is, na 3 keer is het tijd voor verandering. Maar het najaar is nog ver weg en daar denk ik nu nog niet aan.

Gepost door: Gert | 22-10-08

Tip: Hardloop4daagse Apeldoorn - kijk maar eens op www.hardloop4daagse.nl

Gepost door: Bjorn Paree | 23-10-08

Rust roest! @homer..ja de stalen zenuwen van je coach die zullen het zijn die wat aan het roesten zijn denk ik;-)

Gepost door: Tiny | 23-10-08

De commentaren zijn gesloten.