24-10-08

Inschrijving zilvermeer loop , 8 nov.

Een weekje geleden deed ik de oproep om op 8 november naar de zilvermeer loop in Mol te komen . Dit is een organisatie van Vabco Mol , die mij gevraagt hadden hier een beetje reclame over te maken enof we met de webloglopers niet af kwamen . Ik heb hier redelijk wat possitieve reactie's op gekregen , van mensen die het in hun club gingen voorleggen  . Maar zouden deze mensen nog ééns even de stand van interessen willen polsen en hun mensen willen aanmanen om hun bevestiging naar mij door te sturen . Dan ga ik ervoor zorgen dat hun nummer klaar ligt en dat maar voor 3 euro , een verschil van 2 euro ter plaatsen . Ik schrijf jullie dan allen in als Weblogloper . Dus bij aankomst gewoon naar de groep webloglopers vragen en dan je naam ! Van die 2 euro drinken we allen ne goeie kriek of.......na aankomst !!  Ik heb voor de inschrijving wel je

Naam , adres, volledige geboorte datum , geslacht , en de afstand die je wil lopen !! Dit om jullie een perfecte uitslag te kunnen bezorgen ! De betalingen gebeuren ter plaatsen voor onze groep dan toch ! Ik hoop en reken op een massale opkomst !! Bedankt alvast !!


De start van de dodentocht training !!

De dodentocht is iets wat voor volgend jaar zeker op mijn agenda staat . Voor mij het allerbelangrijkste van gelijk welke deelname waar en wat dan ook ! Ik heb waarschijnlijk maar 1 x de kans om hier aan mee te doen , omdat ik de andere jaren altijd moet werken . Maar volgend jaar valt het op moederdag . 14 en 15 augustus zijn de uitverkoren dagen . Dus we gaan dit zeker goed aanpakken ! Ik heb ook al vernomen dat er onder de bloggers ondertussen ook wat interressen ontstaan is , en dit hebben we te danken aan onze 2 heldinnen , Julie en Ruthje , die dit jaar deelnamen en beiden een supper prestatie neer zetten . Ik heb ook zo al een klein beetje nattigheid aan mijn kleine teen gewaar geworden  dat deze twee dames volgend jaar ook weer zullen deelnemen ! Wie durft dit nog aan ?

Maar ik zou het over de training hebben die ook weer inorm veel tijd zal opslurpen , zou je denken . Maar ik ga dit toch relativeren . Het niet onderschatten , is zeker de boodschap . Maar met de gedachte rondlopen dat je je hier kan op voorbereiden zoals voor en marathon , is ook niet correct ! Regelmatig ééns gaan wandelen zal zeker nodig zijn dus heb ik besloten om stilletjes aan elke dag naar het werk te wandelen en weer terug natuurlijk ook. De afstans bedraagt niet zo gek veel , maar het is toch 3 km enkel . Na het werk kan ik dan met een omweg naar huis gaan naargelang we dichter bij de grote dag zelf komen . Deze nacht was mijn éérste wandeling. Een beetje verplicht onstaan , doordat mijn fietske de nacht ervoor het begeven had . Ik kon het niet laten om even de crono in te drukken enzo de tijd die ik erover deed te controleren . Dit om niet elke dag de kans te maken om ofwel te vroeg of te laat aanwezig te zijn . 22.30 min was ik onderweg , maar de afstand moet ik nog wel correct meten , dat was maar een schatting. Sneller zou niet lukken deze moment en is ook niet de bedoeling   .

Morgen ga ik naar de Cross der jongeren . Niet om deel te nemen , maar om langs de kant wat te supporteren voor ........wie ging daar weer naartoe van de bloggers  ? Onze club zal hier naar jaarlijkse gewoonte weer massaal aanwezig zijn . Deze organisatie is dan ook weer ééntje die als voorbeeld kan dienen voor vele organisatoren !

We lopen nu al 2 weken niet meer ! Ik denk dat het laatste stukje in mijn hoofd , dat nog niet zot geworden was , het nu ook zitten heeft !

17:07 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Laatste stukje ?? Als jij over Krokodielen verteld die aan den toog hangen ,terwijl een ander mens aan het dood gaan is op haar marathon laatste kmters ,was er dan al iets mis met dat "Stukje" ;-)))) maar komt wel weer goed bij jou ,bij sommigen blijft dit ,maar bij hebben we hoop Coachy !!

Gepost door: Katrien | 24-10-08

Rotterdam Als alles goed blijft lopen dan ben ik er in Rotterdam.Misschien zelfs met 2(vrouw).Die moet dan niet werken en ik ga ze proberen mee te brengen.Ik hoop dan wel dat ze niet slecht bekeken wordt na de .... van weken geleden.Als je ginder weer kamers kan boeken dan mag je mij er ook bij zetten.In Bornem wil ik ook samen met u aankomen.Dus begin maar verder te wandelen.

Gepost door: stefkerun | 24-10-08

Beste Mario,
Ik blijf dagelijks op de hoogte door al uw verhalen en stukjes. Voor mij begint het de volgende week, dan gaan we starten op basis van uw schema. We zullen op zeker laten weten hoe de vorderingen verlopen. En misschien komen we elkander zeker eens tegen bij een training of wedstrijdje.
De groeten vanuit Overschie

Gepost door: Fred | 25-10-08

dodentocht ? wow, Ruth en Julie hebben inderdaad wat in gang gezet ! Als er al een hele bende opdaagt die 't hen na wil doen... Succes ermee en met dat het in 't weekend valt zou het idd wel eens veel mensen kunnen inspireren. Maar ik denk niet dat je er veel zal hbben die 's nachts gaan wandelen hiervoor. M'n respect voor die inzet ! En kunnen we nu al beginen gokken over de eindtijd ? :)

Gepost door: jogginggirl | 25-10-08

De commentaren zijn gesloten.