25-10-08

De cross der jongeren !!

En nu zijn jullie al dadelijk aan het denken , " hij is al weer aan het lopen " . Maar niks ervan he ! Gewoon gaan supporteren voor de clubleden en ook wat foto's gemaakt van hen in actie .

Ik ga hier nu niet de'n triestige uithangen dat het pijn deed niet te kunnen lopen . Het is zo , en het zal nog een tijdje zo zijn . Volgende week zal er ook nog niet gelopen worden . 

De stemming op de weblogunite  is afgerond . De keuze is gevallen op Rotterdam . Het was maar nipte winst van Antwerpen , maar zonder mijn keuze  zou het ook zo zijn . 10 tegen 8  was de eindstand . 

Nu  las ik al ééns op een blogje dat er al zijn die een hotel overnachting hebben of gaan boeken . Zijn er nog meer interessen voor een overnachting in Rotterdam . Dus van zaterdag op zondag . Dit heeft zo zijn voordelen  en als men dit in groep kan doen is het nog kei plezant ook  ! Als er interessenis laat het me  dan weten via de blog zodat andere bloggers uw interessen ook kunnen zien  . Dan zal ik proberen het voordeligste tarief en gunstigste ligging uit te kiezen  om in groep te reserveren . Hiervoor doen ze altijd wat van de prijs, wat ook weer in jou voordeel is ! Aan jullie de vrije keuze !                                                                                                                                       

19:49 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

De clubleden zullen je zeker dankbaar zijn voor de steun !!

Gepost door: Maaike | 25-10-08

Jammer dat er in Rotterdam geen halve is, maar in Eindhoven ga ik terug mee voor de halve, de hele wordt de leiemarathon omdat Herbert dan makkelijk kan meefietsen. Hopelijk houdt den achiel zich snel koest! Groetjes

Gepost door: Wendy | 25-10-08

marathon.... .....ik hoop er ook ooit eens aan te kunnen beginnen. Ik heb alvast Antwerpen aangekruisd. Gemakkelijker voor de familie, om te volgen dan.
Je bezorgt me wel een programmake hé, alvast bedankt al.

Gepost door: Geert | 26-10-08

Jihaaaaaaaaaaaa Rotterdam !! Er gaan nog (tot nu toe) 4Flacskes mee maar ik weet nog niet hoe en wat voor hotel of als ze de dag zelf gaan rijden , ik laat je zo spoedig mogelijk iets weten :-)

Gepost door: Katrien | 26-10-08

jij mijn haasje voor mij mag je een kamer voor twee boeken.baby sit al geregeld.

Gepost door: stefkerun1 | 26-10-08

De commentaren zijn gesloten.