26-10-08

Wat doe je toch , zonder het lopen ?

Buiten het feit dat je nu toch een bepaalde ruimte per dag meer vrij hebt om andere dingen te doen , is niet kunnen lopen voor mij de grootste straf die ze me kunnen geven . En dan lees je op andere blogs wel dat ze gaan spinnen en fitnes doen ......maar echt dit wil ik best allemaal wel ééns doen , maar nu me er echt intensief mee gaan bezig houden zegt me niks . Ik heb hier geen plannen voor , geen doel alleen maar vragen van wat doe ik er mee ? Conditie onderhouden is één ding , je kuren afreageren  ook ! Maar ......tja het zal wel weer mijn humeur zijn op dit, moment ! Ons peggy  is zeer goed bezig ! Ze blogt zelfs terug !

Morgen éérst en vooral terug een zwembroek kopen . Ik moet vorige week mijn zwembroek vergeten zijn , want na mijn thuiskomst van het zwemmen  zat ze er niet meer bij . Dat is zowat het enige wat ik nu aan sport doe ! Maar mijn andere hobby , schema's maken doe ik nu vollop . Velen hebben nu toch al een schema voor geruime tijd verder te kunnen trainen , en vervelen hoef ik me nog altijd niet , want er staan er nog een paar te pronken .

De stemming van de voorjaarsmarathon is gevallen . Meer uitleg vind je op weblogunite . Zelfs een 10 km lopen is er mogelijk . Dus voor iedere loper , zelfs de nog prille beginner is er een reden om daar aanwezig te zijn . Aankomen op de Coolsingel , aangemoedigt door duizende mensen is niet iets wat je elke zondag mag meemaken . Hier zal je nog voor moeten wachten tot 5 april 2009 te Rotterdam . Maar om zeker te zijn van je aanwezigheid zou ik je wel aanraden om het inschrijven niet te lang uit te stellen . De prijzen lopen op naargelang de datum dichterbij komt . Laat het weer een echt bloggersfeest worden !

Er is onlangs weer een schitterende pr gelopen door  dirk . Zijn doel was om onder de 2 u lopen op de halve marathon . Hij trainde dan ook met volle inzet en behaalde zijn doel in 1.56 u . Volgens jaar gaat hij zijn kans maken op de marathon !  Bedankt dirk voor je vertrouwen in de schema's ! Ook zijn vrouwke , Tinne is weer op dreef . Ik mag toch vast stellen dat de meeste hun doel bereikt hebben dit jaar . Het volgende jaar lonkt weer , en nieuwe doelen stromen weer de mailbox binnen ! De bloggers zijn een gedreven volkje  ! 

En nu slapen se ! En morgen wandelen - zwemmen !  

 

 

21:51 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

Slaapwel,

veel beterschap!
En leer die nieuwe zwembroek goed zwemmen he!

Gepost door: Tinne | 26-10-08

beterschap! Ik hoop voor je dat je de blessure snel de baas bent . Je zou anders nog eens ooit tijd over houden;-)

Gepost door: Tiny | 27-10-08

Dat is echt balen, ik kan er van meespreken. Ik ben gisteren ook uit verveling, of liever, om wat stoom af te laten, gaan zwemmen. En om nu ineens te gaan fitnessen of spinnen is ook niet mijn ding.
Hopelijk is het gauw weer beter.

Gepost door: Edith | 27-10-08

Spinning Je moet dat echt eens doen Mario, spinning. Wedden dat je blij bent dat het uurtje voorbij is? Als je echt alles meedoet ben je bekaf en minstens 1 liter zweet kwijt na een uurtje. Ik zal er vanavond nog eens invliegen se. Zwemmen? Brrrrr, niet mijn ding. Je wordt daar zo loom van hé! ;))

Gepost door: gert | 27-10-08

Rotterdam Het lijkt mij wel heel leuk hoor om in Rotterdam te lopen, maar ik vind het voor 10km te lopen iets te prijzig. Als de marathon in September meevalt dan doe ik volgend jaar mee met de voorjaarmarathon van de webloggers, maar dit jaar zal je mij moeten excuseren. Ik hoop dat je zwembroekske nog uitkomt, en anders zoekt ge maar a schoon nieuw modelleke uit hé. Veel beterschap aan Achiel!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 27-10-08

zwemmen Heb je misschien eens zin om samen te trainen(zwemmen).Je laat maar eens iets horen.Of moet ik voor u eens een schema maken.Dat zou ik wel kunnen.

Gepost door: stefkerun1 | 27-10-08

Beste Mario,
Ik weet dat jullie op zijn naar een onderkomen in rotterdam voor de marathon. Nu heeft een grote winkelketen in Nederland mooie aanbiedingen voor hotels, de aanbieding is uitgebreid te lezen op de site bij Rinus, veel succes ermee.

Gepost door: Fred | 28-10-08

Veel beterschap Ik heb wel schuldgevoel hoor !! ik ben daar een deel van schuldig !! :-( snik snik

Gepost door: Katrien | 28-10-08

solidair bij mij is het nu strijken en kleren wassen, want 'k krijg zelfs geen schoen rond mijn voet laat staan dat ik met een open wonde kan gaan zwemmen. Hell!! Maar 'k hoop er over een paar dagen wel weer van af te zijn. Maar 'k ben dus effe een weekje mee solidair met het niet-lopen en zelfs niet-sporten!

Gepost door: Ruthje | 28-10-08

De commentaren zijn gesloten.