29-10-08

Rotterdam .........

Ik heb samen met ons Peggy me ééns over de kalender van volgend jaar gebogen . Ze heeft groen licht voor de weblogtraining en het weekeinde van rotterdam . Ze is beide weekeinde's thuis , dus moet er niet gewisseld worden . Van een meevaller gesproken .

Ik heb vandaag dan ook eens naar hotels aan het kijken geweest . Ik heb er ééntje gevonden pal in het centrum gelegen op de Coolsingel , dus vlak aan de start . En ik heb ook naar het novo hotel gaan kijken dat net op de rand van het centrum ligt , maar met de metro goed te bereiken is . Uit ervaring , met keulen en ......weet ik dat deze hotels inorde zijn , dus heb ik ernaar gebeld en wat meer info over een groepsreservering gevraagd . De prijzen liggen nu op 99 euro per kamer en kinderen tot 16 jaar zijn gratis . Maar voor een groepsreservering - buffet op zatedag - late check out - ..... zouden ze me morgen terug bellen . De late check out is me al toegezegd . Dus douchen op je kamer na de marathon is al mogelijk zonder toeslag !! Maar het probleem van de metro blijft wel natuurlijk , als het al een probleem is . Want voor diegene die graag zo snel mogelijk naar huis vertrekken zal het centrum toch problemen geven vermoed ik . Als wij met de club ernaar toe geweest zijn , moest de bus aan Ahoi parkeren , enzo de metro tot de coolsingel nemen . Dis is dus ook aan te raden voor zei die de dag zelf komen . Het is een prima verbinding van ong. 15 min. tot vlak aan de start !  Maar dit is dus ook best te doen voor naar het hotel te gaan , want naar de douches wandelen is ook al wel een eindje stappen vanaf de aankomst , terwijl de metro ingang vlak bij is ! Naar mijn vermoeden sta je even snel in het novo hotel onder de douche dan de douches van de organisatie !!! Ik weet van een paar mensen al dat die zeker blijven overnachten , dus na morgen een possitief antwoord gekregen te hebben over aanvaardbare prijzen van het buffet , ga ik weer een 10 kamers in optie nemen . De gegevens voor te reserveren zal ik dan op de blog zetten !

novo hotel rotterdam

We zijn dus weer goed bezig te werken naar een supper leuk weekeinde . Zie Eindhoven maar !!

Vandaag heb ik ook nog een flinke wandeling gemaakt . Ong. 12 km heb ik in de benen zitten , en dit zonder pijn of ook maar iets te voelen van mr. achilles . Hij heeft het begrepen denk ik , dat genezen nu het beste is !!

 

21:17 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

je bent niet te schatten in feite zouden we je moeten op ons handen dragen ,altijd klaar voor alles !! Merciekes ! ps ik laat zo vlug mogelijk iets weten voor het hotel ! alvast bedankt voor alle moeite (weeral) !!!

Gepost door: Katrien | 30-10-08

een spoedig herstel Ik wens u een spoedig en volledig herstel toe. Tot 8 Nov op het zilvermeer. Ik kom samen met enkele vrienden lopen. Ik hoop dat er op 30Nov ook een delegatie van de webloglopers naar de Bosloop op de Keiheuvel in Balen komt. Dit jaar hebben ze het parcour veranderd, ik ben benieuwd, de zware beklimming van de duin hebben ze eruit gehaald naar het schijnt. De marathon van Rotterdam lijkt me ook interressant, maar ik kan nog niets toezeggen wegens de rare situatie op het werk. Mogelijk ga ik op 26 april met enkele organisatoren van de Keiheuvel bosloop de marathon van Madrid lopen. Het beste.

Gepost door: Benny Van Genechten | 30-10-08

Wij gaan op één dag op en af. In 2006 is dit goed gelukt (toen was ik daar om te supporteren voor Frank).
Kinderen onder de 16 jaar gratis: mmmm....als dit ook geldig is voor 4 dan zie ik dit wel zitten :-)

Gepost door: Spencerwoman | 30-10-08

ArtHotel Rotterdam In 2007 verbleven wij in het ArtHotel in Rotterdam. Goed en mooi hotel en vooral hele grote kamers met keuken, salon en living. Eigenlijk meer een appartement. Ik weet de prijs niet meer maar heel veel zal het niet geweest zijn want meer dan 100 euro per nacht heb ik er meestal ook niet voor over. 's Morgens was er ook een marathonontbijt met bananen en pasta zonder saus. Late check-out was standaard op de dag van de marathon. Je gaat gewoon naar het hotel en je zegt dat je wilt douchen. Ze geven je gewoon een vrije kamer. Het hotel is ongeveer een half uur wandelen van de Coolsingle maar vlak naast een Metro.

Gepost door: Christophe | 30-10-08

Even ter info.... Het Arthotel is er ene van de keten Best Western waar wij in Helsinki logeerden, prima keuze zou ik zeggen maar... voor 't weekend van de marathon al volzet.
Voor wat betreft Novotel is het ontbijt nog extra te betalen (17,5 euro per persoon) en maximaal 2 kinderen gratis met hun ontbijt uiteraard ook te betalen.

Gepost door: Spencerwoman | 30-10-08

Hopelijk... ben je verlost van die vervelende kwetsuur.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 30-10-08

nog even geduld Morgen ga ik meer info hebben wat ze te bieden hebben . Maar 4 kinderen zullen zeker niet gratis zijn , omdat ze niet op één en dezelfde kamer kunnen ! Het hotel in eindhoven kost ook veel meer dan wat wij betalen , en dan hebben we nog tal van voordelen zoals late check out !
Dus even geduld nog !

Gepost door: coach mario | 30-10-08

Rotterdam? Tot wanneer hebben we tijd om ons met de webloglopers in te schrijven voor Rotterdam?
Het wordt Rotterdam of Antwerpen, alles zal afhangen wanneer ik vertrek naar Ethiopië, om mijn zoontje te gaan halen. Die wordt gegarandeerd een betere loper dan zijne pappa.
Je programma dat je me doorstuurde vanaf 01/12 ziet er oké uit.
En nu coach ook eens bezoekje aan mijn blog brengen hé!

Gepost door: Geert | 30-10-08

Weer hard aan het werk voor de Bloggers Ge zijt wel ne krak in het organiseren hé. Rotterdam (voorjaar) komt nog wat vroeg voor mij, maar ik hoop dat in het najaar ook iets georganiseerd zal worden... Is nog lang hé !

Gepost door: Dirk De Groof | 30-10-08

De commentaren zijn gesloten.