31-10-08

Lekker griezelen deze avond !

halloween Halloween......het is weer zo'n gebeurtenis dat wij belgskes er weer hebben bijgenomen . Telkens wij ontdekken dat er ergens aan de andere kant van de aardbol een feestdag of een gebeurtenis is die wij niet hebben bij ons , is er wel ne zot die er hier ook mee begint . Maar ja , ge moet niet mee doen als he niet wil . Maar gemoet nu toch wel éérlijk zijn ..... het is al lang zo dat de kerstman en sinterklaas bijna gelijktijdig door de straten trekken . De winkels weten niet of ze de etalage's met de sint of de kerst moeten versieren . Het zou beter zo zijn dat de winkels met de kerstversiering moesten wachten tot na 6 december , uit respect voor de sint en vooral de kinderen ! Maar nee .....ze maken er gewoon nog een dag bij . Ik was daarjuist in centerschop , een winkel die speelgoed sportkledij , kamping , interieur ,.....verzorgt . Ge komt binnen en wordt onthaald door een griezel . Je krijgt een grote zak met het gezicht van de sint en de piet er op , en wandelt nog een beetje verder en je zit tussen de kerstbollen . De echte sfeer die dit zou moeten meebrengen in de winkels gaat hieraan helemaal stuk ! Allee dat is mijn gedacht ! Maar om toch niet de indruk te geven dat ik hier nors achter mijne computer zit , wij gaan deze avond een halloween wandeling doen ! De kinderen vinden dit reuze , en mama en papa ook  !! :-)

Morgen staat er een bezoekje aan Waliby op het programma . Ons Sanne en ik zullen daar alleen naartoe gaan . Dat was nog een belofte die ik in de zomer niet ben nagekomen door ............omstandigheden . En zondag .........da ik mijn éérste looppasjes terug wagen . Heel voorzichtig , heel traag wat huppelen  . Ik kijk er echt naar uit. Ik voel me echt zo plomp worden . Mijn lichaam voeld aan alsof ik wel 100 kg weeg . Dus de weegschaal bezoek ik nu ook niet meer . Ik ben er bang van nu ! :-)

De uitslag van de marathon van eindhoven heb ik ook in de bus gekregen . En ik moet toch even vermelden dat ons  Wendy  als Dertiende dame over de eindstreep kwam .  Volgend jaar een podiumke misschien ???

13:04 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Veel griezelplezier!!

Gepost door: Homer | 31-10-08

Hier in Mol was er veel te doen rond Halloween hé, ik vind mijn jongens nog wat te jong anders was ik ook van de partij geweest dus veel plezier!! Goh, en Eindhoven staat volgend jaar ook terug opt program ze, maar als ik een pr loop zal ik al heeeel content zijn!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 31-10-08

Griezels !! niks voor mij ,ben bang in het donker van mijn eigen schaduw , veel plezier !!!

Gepost door: Katrien | 31-10-08

weegschaal De fase van ontkenning, noemen ze dat. Ik heb dikwijls in die fase gezeten :-)

Gepost door: Sandy | 31-10-08

NY haloween Brrr haloween had het geluk vorig jaar .Koen Jonkcheere en ikzelf te griezelen in NY haloween parade dat was keitof die maskers. ale happy halloween voor2008

Gepost door: Clint | 31-10-08

bij ons staat er ook al een week lang een echte uitgeholde pompoen (met ogen en tanden uitgesneden) te pronken op ons terras, met 's avonds een kaarske erin, vree mooi! En vanavond lekker griezelfilmke kijken.
Veel plezier morgen in Walibi!

Gepost door: Ruthje | 31-10-08

succes Hopelijk is het zondag terug volledig pijnloos hé.
Kheb dat ook , na een tijdje niet gelopen te hebben me echt dik voelen.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 31-10-08

riebedebie... ... naar Walibi! VEel plezier, doen ze daar ook niet iets speciaals voor Halloween? En succes met 't lopen morgen, ikben ondertussen ook weer vertrokken!

Gepost door: Julie | 01-11-08

Wandelen Wij gaan ook op Halloweentocht ! Zo zijn ze weer eens buiten en doen we allemaal weer es iets samen. (met ook de dochter, die van geen lopen wil weten !). Amuseer je in Walibi, Halloween zal er zeker ook zijn !

Gepost door: Kaat | 01-11-08

Walibi Hopelijk hebben jullie genoten van een dagje Walibi.
Veel succes morgen met de training.

Gepost door: Edith | 01-11-08

De commentaren zijn gesloten.