01-11-08

Een dagje walibi

Belofte maakt schuld  ! Ik had met een spaaractie een 8 toegang tickets gewonnen van een paar pretparken . 2 waren er van Walibi ! Dusn ik had dit beloofd aan ons Sanne dat wij met z'n tweetjes daar naartoe zouden gaan . Maar als ik eerlijk moet zijn is het zeker niet mijn gewoonte om zoiets alleen zonder de rest van de familie te doen . Dus was in de zomer ook maar het minste excuus goed om er niet naar toe te gaan . Maar nu werd het wel echt tijd .

Dus deze morgen waren we om 9.45 u  aan de poorten . Alles was zeer mooi in halween sfeer omgetoverd . Echt heel mooi gedaan . Vele figuranten die de boel  nog een  beetje enger deden lijken . Dus je zou zeggen dat dit een prima dag gaat worden of geweest zou zijn . En ja ....het was geweldig , we hebben zeer veel gelachen , ik ben weer een echt kind geweest . Maar het was  de regen die heel veel verpeste . Ik had op een gegeven moment het zo koud gekregen , dat mijn vingers wit zagen en mijn knokels blauw . En heel veel volk was er niet , maar wacht tijden van 30 min. was toch een garantie . En wachten met een regenbui op je kop ........Ik was om 14.00 u echt  door nat ! Ik had kou ....ik , ik  wilde naar huis . Ook ons Sanne had er genoeg van . Maar nog vlug een suiker wafel  en een tasje koffie gaan drinken , was het 15.00 u toen we richting huis vertrokken . Het was leuk , maar liever met een beetje meer  zon .

Ons Peggy , een schatje van ee vrouwke , was de hele dag weer gaan werken . En ik had het dus nu nog net gehaald om haar te gaan halen zodat mijn moeder dit niet moest doen , en dadelijk  begon ze thuis iets lekkers op tafel te toveren . Dus nu hel efkes bloggen se en dan lekker in de zetel wat knuffelen met een goed filmke !

Aan allen die morgen weer gaan vlammen op een wedstrijd . Heel vel succes ! Ik begin er morgen ook weer aan !!

19:30 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Walibi Ik heb het nog gedacht !!! Niet echt schitterend weer voor een dagje Walibi. Dan moet je dat nog maar eens overdoen met de ganse familie.
Succes morgen he coach !!! Ik duim voor je !!

Gepost door: Edith | 01-11-08

Regen kan de kinderpret nog niet zo rap bederven hoor , geniet van het knuffel avondje en morgen van het loopje ,met beide activiteiten VEEL SUCCES :-)

Gepost door: Katrien | 01-11-08

De commentaren zijn gesloten.