02-11-08

De start van ......?

Ja , ik ben terug bezig ! En met terug bezig bedoel ik dan wel dat ik terug aan het lopen ben . Een vraag die jullie nu direct willen beantwoord zien .....is't meegevallen ? Wel ja en nee .

En nu komt het weer die lange uitleg :-)

Ik was deze morgen dus naar de oude zondagse gewoonte , weer vroeg uit mijn bed . Maar daar deed het éérste klein probleem zich al voor . Al de loopkleren die vooraan in de kast lagen , waren nog van de zomer , aangezien het 3 weken geleden daar nog het weer voor was . Ik moest dus al dadelijk het kleine opstapje gaan halen om helemaal achteraan mijn wintercolectie naar voren te halen . En dat zonder ons peggy wakker te maken . Want op ne vrije zondag , en ze dan zo vroeg wakker maken ......dan heb ik het voor de deze dag verkorven ( grapke ) . Na mij helemaal ingepakt te hebben gaf ik mijn benen de sporen . Laat maar ééns zien wat ge in uw mars hebt , dacht ik . Ik begon aan een matig aanvoelend tempo . Zonder op mijne garmin te kijken , dacht ik dat ik zo rond de 5.15 min/km liep . Ik werd hier ook zo moe van he . Mijn conditie stak onder nul . Moe worden aan dit tempo . En de bevestiging kreeg ik helemaal toen ik na 1 km zag dat ik maar tegen 5.55 min/km liep . Moe worden aan een tempo waar ik 35 km lang aan loop zonder echt moe te worden en nu na 4 km blij was dat ik thuis was .

Maar het belangrijkste was . Mijne achiel heeft zich koest gehouden . Ik voelde hem soms wel , maar ik denk dat lopen wel toegestaan is door hem .Dus vandaag een 4 km gelopen , morgen ga ik 4 x 2 km lopen met 3 min rust tussen / dinsdag versnellingen met de traagste groep op de club / woensdag 2 x 3 km met 4 min rust / donderdag 6 km / vrijdag rust / zaterdag 10 km met kaat meelopen / zondag rust/ en dan gaan weer een beetje normaal doen ! :-)

Mijn inschrijving van Rotterdam is ook gebeurt . En van het hotel heb ik al 1 mail terug gekregen , maar hun tegemoetkoming was niet voldoende , maar ze zijn het dus nog ééns aan het bekijken . Het aangeven dat we in eindhoven 14 kamer geboekt hadden , doet ze toch wel wat . Ik heb dus de conditie van dat hotel ook doorgemaild en erop aangedrongen dat ik het zo ong. wil ! Morgen hoor ik wel meer , hoop ik ! We hebben nog tijd zat , dus niet te vlug tevrede zijn !

En nu ons   peggy wakker maken . We gaan ontbijten in turnhout . Een kadeau van haar grote zus voor haar verjaardag een hele tijd geleden !

 

07:45 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

toch goed! Je bent terug aant lopen en den Achiel houdt zich koest! Die conditie zal er rap genoeg terug zijn, tot zaterdag!! En echt sjiek hoe jij kan onderhandelen! Groetjes

Gepost door: Wendy | 02-11-08

Waarom geklaag ?? te streng voor jezelf ? das toch normaal dat die eerste stapjes niet opperbest gaan ,GEDULD !! Coachy !!! :-))))))))))) de Achilles heeft zich gedragen duuuus ...

Gepost door: Katrien | 02-11-08

lopen Ge loopt terug, dat is het belangrijkste en nog meer .. "zonder pijn lopen". 4 km is al een goei begin, die conditie gaat weer gauw terug op peil zijn.

Gepost door: Edith | 02-11-08

Terug aan het front!! Goed jong dat je weer op de weg terug bent!! Conditie weer zo op niveau.

Gepost door: Tiny | 02-11-08

Denk dat je gelukkig moet zijn vanwege het achterblijven van problemen met je blessure.
Hoop dat je nog veel kilometer kunt maken zonder problemen.

Gepost door: Fred | 02-11-08

Ook hier wordt terug gelopen! Ik geloof goed dat dit goed doet na zoveel weken verplichte rust.

Gepost door: Gert | 02-11-08

Goed zo. Terug pijnloos trainen is toch het belangrijkste hé. De conditie komt vanzelf terug.
Succes met uw opbouw naar een nieuwe superconditie

Gepost door: natalie | 02-11-08

goed zo! Een goede start Mario. Die conditie lijk je snel kwijt te zijn, maar komt ook redelijk snl terug hoor, voor je het weet ben je weer aan het vlammen. Het belangrijkste is dat achiel braaf was.

Gepost door: Julie | 02-11-08

De commentaren zijn gesloten.