03-11-08

zottigheid !

Ik kon vandaag mijn zottigheid gene baas . Na het werk ben ik een beetje gaan slapen in de namiddag , tot ons Peggy thuis kwam , die me dan wakker maakte . Schatje , als ge nog graag gaat lopen , is het nu wel de moment he ! Seffens gaan we eten !

Ik had er echt zin in . Ik had niks last gehad van het korte loopke van gisteren , en ik moest vandaag echt mijn opgekropte zottigheid van 3 weken niet lopen kwijt. Dus zeer rustig begonnen en na 1 km een ietske steviger tempo over een afstand van 2 km . En dit 3 x met telkens 5 min rust tussen . Het ging echt supper goed . Het moet en zal nog beter worden de volgende weken , maar ik haalde de laatste km van het snelle stuk tot 4 min/km  , en ik had echt het gevoel dat dit nog sneller kon .

het begin

Van die hartslagen klopt niks hoor ! Garmin had echt kuren ! Dit deed echt deugd . Morgen op de piste , 10 x 300 m met ons peggy tegen 30 sec/100 m . Dit is voor mij wel een beetje te traag , maar die korte versnellingen , daar ga ik nog even voor passen om die tegen 22 sec te lopen met mijn groep ! het begin.

Verduidelijking !!

Er zijn een heleboel bloggers die momenteel gebruik maken van Face book . Ik ben daar ook lid van geworden door de vele uitnodigingen die ik kreeg om er toch mee te beginnen . Ik heb hier een aantal keren mee bezig geweest , maar ik zie hier echt niet het nut of het verschil van in met het bloggen . Op het chatten na dan ! Er zullen waarschijnlijk nog wel mogelijkheden zijn die ik nog niet ontdekt heb . Maar ik hou me hier voorlopig niet meer mee bezig ! Waarom ik dit nu vertel , is simpel . Ik krijg nog soms van die uitnodigingen om vrienden te worden met ...... , en hen toe te voegen in mijn lijstje van vrienden . Iemand die ik nu niet echt ken , is dit simpel . Mail verwijderen , en klaar is kees . Maar er zijn ook bloggers bij waarmee ik een goed contact heb en die misschien niet begrijpen waarom ik niet op hun uitnodiging in ga . Ik gebruik dat niet meer , en het heeft dus ook weinig zin om daarop in te gaan . Ik ben er dan ook weer telkens een tijdje me bezig en die tijd heb ik niet ! Dus , ik zou zeggen , gewoon tot blogs !

19:36 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Helaba! Jij bent hier in vliegende vaart langs mijn deur gepasseerd. Ben ook nog niet zo bezig met facebook ze, heb al verslavingen genoeg ;-p.
Groetjes

Gepost door: Wendy | 03-11-08

beste Mario Mario,of zorro?
Klein misverstandje,ik heb 4min/km gelopen op 18 km;waarbij ik heb gezegd dat de laatste km's niet echt meer aan dat tempo te houden waren(een goed verstaander heeft maar één woord nodig),volgens mij is 4min/km aan 14km/uur? Of ik ben abuis en dan heb ik gelogen,onvrijwillig,of jij hebt je misrekend?
Maar als ik abuis ben mag je het zekers zeggen ,daar ik vroeger enkel met km/uur heb gewerkt en JIJ ,mij een beetje met het minutenstelsel hebt leren werken!Waar ik misschien zo nu en dan nog eens in de fout ga?Sorry dan en mocht uw E-Mailadres op mij (stofke heeft dat geschreven) slaan "EGOTRIPPER ",ben je weeral abuis,daar ik niets liever doe dan lopen om het lopen zelf en wedstrijden niet echt graag doe!!!! Ik ga na dit jaar en Antwerpen,volledig in de anonimiteit lopen,Zonder wedstrijden aan te geven of verslagen van te maken,ik loop nu met het vrouwke en wij zijn gelukkig zo! Mijn blog blijft deze maal bestaan,die maak ik vooral voor mijzelf om later eens terug te kunnen bladeren,niemand is tot iets verplicht met mijn blog tenslotte en zoals jezelf hebt gezien krijg ik ook erg toffe reacties van andere lopers,sommige webloglopers, zoals Julie,Wendy,Yves,Dirk,Spencers,Anita,Hoomer,Marc enz....( EN ZORRO )!!!!??????. Die laatste onze Mario?? En veel andere lopers en loopsters,die erbij komen en wel vriendelijk zijn,ook krijg ik mail van nog andere lopers en loopsters die nog geen blog hebben maar waarvan sommige al jaren lopen en zelfs enkele mij al zeer lang kennen! Dus ik kan een slecht persoon zijn? Maar dat is nu eenmaal iets dat op een spijtig misverstand rust en waar ik al verschillende keren heb geprobeerd dit recht te zetten,maar dat lukt blijkbaar niet!? Ik kan natuurlijk niet blijven proberen,niet langs een kant werken!
Vroeger dacht ik ook dat jij,een maatje was.....maar toen ben ik even serieus geschrokken Mario De juiste toedracht zal ik wel nooit kennen,maar weet,dat ik het zeer betreur wat er is verkeerd gegaan,dat meen ik tot in het diepste van mijn hart!!!!!!!
Maar ik ben al blij dat je me even op mijn plaats komt zetten,zo zie ik je ook nog eens!!!Kleine rechtzetting van hartslagen en mijn snelheden; bij mijn laatste loop in Gierle 15km verleden zondag heb ik gelopen met Geert Caers,de beste lopersvriend van Frankie Leus,waarschijnlijk ook een sukkeltje,volgens mij niet,ik heb mij nu eens van start tot finish laten controleren door die persoon die met gps , loopt en zelf een marathon loopt in een tijd waar jij en ik enkel van kunnen dromen,altijd binnen de 2:30 en soms sneller!! trouwens wie met Frankie loopt(die ik erg goed ken en veel contact mee heb),weet waar ik het over heb!
Wij hebben de laatste 15 m in Gierle gelopen zoals ik heb genoteerd,jij twijfeld aan die hartslagen,wel ik ook,ik ben niet in het bezit van een duur machien,doch als mijn polar zegt hs ..., dan is dat het enige dat ik denk te weten,als je denkt dat ik overdrijf in snelheid,zeg het de volgende keer eens gewoon Mario,ik heb je steeds gewaardeerd,maar wat je nu doet; reacties plaatsen met fictief E-Mailadres en laat plaatsen door Stofke?...van een rotreactie met fictief E-mailadres?...En jij bent toff en ik ben van laag alooi?????
Laat ons afspreken dat we ofwel,ik ben nog steeds bereid,het voorgaande te vergeten en als sportieve mensen terug kunnen starten ,ik sta voor Antwerpen en kan een Goede COACH gebruiken, of gaat het hier een haatcampagne worden,waar het zeker niet nodig is en was??
Coach,
Laat je eens horen via mail of bij de koffie, ik wil er gerust voor naar Mol rijden,maar laat ons eens praten!
mvg
Patje
Mvg
Patje (de funrunner)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: Patrick | 03-11-08

@ Patrick Beste patrick
Je begint met de verdenking dat ik als zorro zou reageren . Dat ik stofke zou aanzetten tot ook zo'n zaken .
Waar zou de naam EGOTRIPPERS door ontstaan zijn ? Wie zijn dat ....de Egotrippers ?
En dan om de hele rim ram van inhoud over te slaan , schrijf je dat jij het voorgaande wil vergeten .
Wel ik zal jou een voorstel doen . Je hebt een mooie blog waar jij naar eigen zeggen vooral voor jezelf op schrijft . En stilletjes aan reageren er meer en meer mensen op je blog . Ik zal de laatste zijn die andere dit zal kwalijk nemen dat ze wel met jou contact zoeken . Je hebt hen waarschijnlijk NOG niet zo benadert als de afwezigen die met jou geen contact meer willen . Behoud wat je nu hebt , want ik kan een tekst die je nu al van je blog verwijdert hebt , van een weekje geleden , op mijn blog plaatsen , zodat ook de anderen je echte aard leren kennen .
Dus laat ne mens , die naar jou woorden , NIET SLIMMER IS gewoon met rust . Dat doe ik nu toch ook met jou .
En om toch even als coach te reageren . 4 min/km = 15 km /u

Gepost door: coach mario | 03-11-08

blog dat feesboeken neemt inderdaad nogal wat tijd in beslag en je hoeft je niet te verontschuldigen over het feit dat jij het niet meer gebruikt ;-)
Ik blijf even graag je blog volgen ! :-)

Gepost door: Chris | 03-11-08

Hahaha Een lang verhaal van P. maar heel leuk om te lezen.
De reactie is beter dan het bericht.
En straks volgt er een hele reeks reacties om Mario te steunen. Ik wacht in spanning af.
Voor wat betreft facebook Mario, probeer eens netlog, dat is eenvoudiger!

Gepost door: Dirkske, zonder z | 03-11-08

Een raad bjvMario , ik heb nu nu de laatste 2jaar niet anders dan goede raad en advies en steun gehad wat kan ,wat mag in de loopsport ,we hebben een fantastisch groep , de een met schema de ander zonder van jou ,je wordt door die mensen (en het zijn erveel geloof me) met veel heel veel respect behandeld en zijn jou dankbaar ...Maar laat mij nu jou eens een heel goede raad geven niet als leerling maar als vriendin ! Laat Aerts voor wat hij is ,hij is de moeite niet ,als hij nu NOG niet beseft waar hij mee bezig is "Slaan en genezen" ,lieve berichtjes dan weer hatelijke mails , ophemelen dan weer afbreken in je gezicht dan weer achter je rug ,zou het dan geen tijd worden dat je hem negeert ,hij beseft het niet of juist wel ,maar mensen zoals jij en ik en de rest van zijn "slachtoffers" weten toch wel beter zeker ?dit heeft niks meer met de loopsport en het bloggen te maken ...voor mij bestaat die mens niet meer ,maar laat wel duidelijk zijn dit is de eerste maal in mijn leven dat ik met zo'n mens te maken heb ...Gelukkig !

Gepost door: Katrien | 04-11-08

Wij hardlopers hebben het er maar zwaar mee... tegenwoordig mogen we niet alleen hardlopen maar wordt ook nog verwacht op alle manieren online te zijn... yep ; ook ik heb facebook maar kijk er enkel eenmaal per maand op - meer tijd heb ik er niet voor over. Het gaat om het hardlopen en aan onze geliefde sport zijn we verslaafd. Zo hebben we voor een trainings wel eens even geen zin maar nadat we hebben gelopen zijn we altijd blijer !!

Gepost door: Bjorn Paree | 04-11-08

Groot gelijk en anders ben je de hele dag aan het typen!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 04-11-08

Mag ik even duidelijk maken dat de naam Zorro en Egotripper niet van mij komen en als iemand in mijn naam of met mijn gegevens of van iemand anders negatieve kritiek wil geven, gelieve dit in jullie eigen naam te doen want alle anonieme negatieve kritiek op P.Aerts zijn site linkt hij automatisch aan Mario, Katrien en mezelf terwijl wij daar niets meer mee te maken hebben en zo valselijk beschuldigd worden. Meer wil ik over heel dat circus niet meer kwijt want dit heeft niets meer met bloggen en lopen te maken.

Aan Mario: sorry dat ik dit hier neerzet maar hier bereik ik de meeste lezers...

Gepost door: Stofke | 04-11-08

Hey Mario Ik ga over de zever van onderaan hier niks zeggen. Behalve dat ik 1 ding duidelijk wil stellen: persoonlijk vind ik wat je doet geweldig. Ik vond het zeer tof om de dag na de marathon al een mail te krijgen met de vraag of ik toch wel zou blijven lopen want dat ik nog niet achter een schema had gevraagd. Dag later was dat er al. Ik vraag mij af hoeveel mensen dit in deze tijd gratis en zonder bijbedoelingen nog doen. En ook regelmatig veel steun geven over allerlei zaken die met het lopen te maken hebben. Mensen zoals jij zijn dun bezaaid deze tijd. Voilà, dat was ff mijn standpunt hieromtrent. De rest plant ik wel op mijn eigen blog. Weet je wat wel een voordeel van facebook is? Wel, je blokkeert die pagina alleen voor vrienden en je linkt je blog daaraan. Zeer leuk is dan dat als je bv: mensen hebt die op facebook zit en die je door de jaren uit het oog bent verloren, ze je verhalen kunnen volgen. Grtz. PS: helaas voor mijn training: kword er zot van hé. Zondag gaan voetballen, ging goed, maandag zeer stijf in de benen en sinds vandaag zijn die vettige hoestbuien terug en is de energie weer ver zoek... Maar deze keer doe ik je schema hoor. Alleen met een beteke vertraging... Grtz

Gepost door: Steve | 04-11-08

De commentaren zijn gesloten.