07-11-08

Rotterdam en het hotel !!

Gisteren met de club gaan trainen . 9 km tegen 5 min./km stond ons te wachten . Toch als ik met mijn groep wilde mee trainen . Verstandig is dat zeker niet . Het is veel te snel voor een herstellende invalide loper . Maar de goesting was groot ommet mijn makers te lopen . En ik dacht , het zijn toerkes van 3 km , dus ik kan altijd afhaken . Maar het ging echt goed . Mijn achilles heeft zich wel laten voelen , maar niks meer dan gewoon  en nu een 12 u later voel ik ze helemaal niet meer .  Dus we zullen maar blij zijn nu . Maar de 17 nov. heb ik een afspraak bij een dokter die zich gespecialiseerd heeft in deze materie .

Het hotel in Rotterdam !!

Ik had een goed contact met het Novo hotel waar vorige week nog kamers te boeken waren . Maar de voordelen die ze me gaven waren niet voldoende vond ik . 110 euro kamer met ontbijt , gratis parking , maar geen late check out , toch niet gratis . Daarom weigerde ik om nog ietske meer los te krijgen . Maar het wachten op antwoord bleef duren en daarom heb ikzelf gebeld . Ik kreeg de vrolijke mededeling dat alle kamers voor dat weekeinde volzet waren . Dan denk je wel effe verdoeme toch , had ik ze maar genomen ! En ik heb dus nog een paar hotels gebeld , en er zijn nog kamers te boeken . Maar om een groep ergens nog binne te krijgen aan een prijs die voor iedereen betaalbaar is .....is niet meer mogelijk .  In de Hilton nog wel ! Zij gaven een zeer speciale prijs voor ons met late check out , en de mogelijkheid om een appart buffet te nuttigen . Hun vriendenprijsje bedroeg 270 euro kamer met ontbijt , Tong uitsteken . Dit heb ik vriendelijk afgezegt . Dus je mag best nu zeggen dat ik gefaald heb . Ik krijg geen hotel geboekt om met een groep naartoe te trekken . Dus voor al de mensen die toch van plan waren om er te overnachten......wacht niet meer op de groep maar boek nu vandaag nog waar het nog kan .

Maar later zal er nog een zeer goede afspreekplaats op de blog gezet worden , zodat we zeker samen aan de start verschijnen ! Na het lopen zijn er genoeg cafe's en toogskes om af te spreken naast het parcour . Dus we zullen mekaar zeker treffen !

Zilvermeerloop !

Morgen is het weer zover . De jaarlijkse organisatie van Vabco Mol om op het domein Het Zilvermeer weer een jogging te organiseren . Er zullen ook weer bloggers aanwezig zijn , maar ook lezers of vrienden van een bepaalde blogger . Om mij te vinden is het hel simpel . Ik zit aan de inschrijvingen . Dus bij het afhalen vanje nummer of voor het nog inschrijven , zal je mij wel passeren . Ik zal geen blog t-chirt aan hebben nu . Dat zou ik niet overleven denk ik  bij onze club :-) , maar een mooi verwijft blauw t-chirt :-) .. Om 15.00 u is de start , dus ik zou zeggen om allemaal om 14.40 u aan de douches te verzamelen en dan trek ik nog vlug een fotoke . En dan ga ik samen met Kaat vlammen op de 10 km . Maar er zullen nog meer mensen meelopen aan dit tempo van onze club . Ik ga dus mijn haze oren mogen opzetten . Da zijn ze ooit van plan geweest , te maken voor mij , maar de knutsel technieken waren ze al verleerd . Oef..dus  !

Allee , alvast bedankt voor jullie aanwezigheid en tot morgen .

10:04 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

kdenk dat je met die hazeoren anders wel eens het journaal zou kunnen halen horen. :-)
Morgen werd al moeilijk en nu is het definitief een no... Ons Charlottje is ziek. Ik heb vandaag een halve dag genomen om bij haar te zitten maar de papa zal zeker morgen ook nodig zijn. Sorry dus, maar maak het er beste van, kdenk niet dat je mij zal missen tussen al die mensen. :-) Groetjes, S

Gepost door: Steve | 07-11-08

Verzorg je goed Groot gelijk heb je om eens naar de dokter te gaan beter te vroeg dan te laat.En voor Zaterdag veel succes met de zilvermeerloop.

Gepost door: Bart | 07-11-08

welk tempo? Welk tempo ben je van plan om te lopen? De foto zal niet lukken denk ik. Ik moet tot 14h werken, omkleden en dan van Turnhout naar Mol rijden en nog inschrijven. Maar nadien zullen we mekaar wel zien. GRTZ

Gepost door: Benny Van Genechten | 07-11-08

alternatief voor Rotterdam!? Op paasmaandag 13 April vind in Utrecht een marathon plaats, mischien een aanvaardbaar alternatief voor de marathon van Rotterdam. Als je geen kamers kunt boeken.

Gepost door: Benny Van Genechten | 07-11-08

Misschien wel of niet Als mijn zoon morgen NIET moet voetballen (weet ik deze avond), zal ik mijn vetloop die je voor morgen voorzien hebt uitstellen naar maandag, en morgen tegen 14.30 u. daar zijn ! Anders veel succes en tot de volgende

Gepost door: Dirk De Groof | 07-11-08

Anders zorg ik voor Eindhoven voor van de playboy bunny oortjes, compleet met staartje :-p.

Gepost door: Wendy | 07-11-08

gefaald amai durf dat niet zeggen mario je hebt weeral eens veel van je tijd ingestoken. verzorg je achiel maar goed e

Gepost door: christ | 07-11-08

Ik heb via je prive mail adres een mogelijk alternatief hotel toegezonden.
Veel succes ermee.

Gepost door: Fred | 07-11-08

Delft Wij (Flacskes)gaan buiten Rotterdam denk ik ,heb een mail verzonden naar jou , in het weekend beslissen we
met die pees NIET TE LANG wachten hé ,desnoods ontvoeren we je naar een dokter!!

Gepost door: Katrien | 07-11-08

Balen zeg en wat vervelend.
Is het stayoke in Rotterdam niet iets?.
http://www.stayokay.com/index.php?pageID=3207&hostelID=356050
Of de slaapboten
http://www.slaapschepen.nl/groepsaccommodatie_hotel_rotterdam.html
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 07-11-08

Ik ben die Kaat toch niet hé ? ... ik heb mij voor de 5 km ingeschreven ! Holala, nu slaat de schrik mij om het lijf, .... MAAR... er is HEEL GOED nieuws, drie kwart van ons gezin loopt mee. Dus ja : Manlief en onze Roel ! Dochterlief gaat foto's nemen.

Gepost door: Kaat | 08-11-08

De commentaren zijn gesloten.